Ailem kocamı dolandırdı , kocam benden soğuyor yardım?

Babam bizden borç para istemişti kocamda yazılımcı dolarla kazanıyoruz 10 bin dolar verdi ki o zaman dolarda artıyordu verirken de dolar olarak verirsiniz diye anlaşmıştık. Hatta biz o zaman araba alacaktık babamlar bizde ki parayı almak için baya uğraştılar ve dolar olarak vericez zaten arabayı her türlü alırsınız vs dediler.

Ve öyle olmadı dolar 8 di 18 oldu biliyosunuz. Babamlarda (+2abim) borcu hem zamanında ödemedi hem baya geciktirdi en sonunda da alırsanız 80bin almazsanız hiç vs dedi. Kocamda hakkımı eksik alacağıma hiç almam , öbür dünyada misliyle alacağım dedi ve ailemle konuşmayı kesti.

Ben bu durumda çok arada kaldım , çok streslendim ve yoruldum. Ne zaman annemlere gideceğim desem soğuk bir hmm dan başka bir şey demiyor. Onun yanında zaten konuşursam onlarla uzaklaşıyor. Ve ben ne zaman ailemle konuşsam aramız soğuyor bana ilgisiz davranmaya başlıyor.

Ailem açık bir haksızlık yaptı biliyorum ama anne baba atsan atılmaz ki?

Ama bir yandan da bana süprizler yapan gayet etrafında hiç arkadaşı ve sosyal medyası olmayan bu adamın benden git gide uzaklaştığını hissediyorum. Gece yürüyüşlere falan çıkardık ben çıkmıyor sanıyordum ama dün gece 3 de yataktan kalktı , beni de çağırcak sandım ama yapmadı :/ gitti 1 saat falan yürüdü 4 gibi geldi ne yapmam lazım?

Güncellemeler
+1 yıl
Ya ama burası siyahla beyaz gibi ayrı , kadınlar aileme hak verirken erkekler kocama hak veriyor. Ortası yok mu?

Ben gerçekten bu işlere hiç bulaşmamak için çok uğraştım. Oldum olası para işlerini sevmem kocamın hiç bir yatırımına karışmadım. Onu sevdim , beraber yemek yaptık eğlendik. Mutlu mutlu yaşıyodum ya :/ çok stresslendim her yerimde sivilce çıktı :/
Ailem kocamı dolandırdı , kocam benden soğuyor yardım?