Ne yazık ki öyle oluyor gerçekten bizzat bu acıları sıkıntıları çeken birisi olarak söylüyorum yapacak bir şey yok ya doğurmayacaklar dı o çocuğu yapmayacaklardı ki bunu en başta düşünmeleri lazımdı düşünmediler O zaman o çocuğa da bakacaklar yani
İnsanlar aslında değişmez, insanlarda bir ağaç gibidir bir yaştan sonra değişmez sadece ölüm gününü bekler. İçindeki o duygular ise gizlendiği yerden çıkar çünkü elinde fethettim duygusu olur. Şahsen çok ama çok sıkıntılı bir durum olduğunu düşğnüyorum şu anki durumunun çünkü bi söz vardır dolu olan bir bardağı tekrar dolduramazsın. Ve sen asla karakterinde bir şeyler olan insanı değiştiremezsin sadece yön verebilirsin
Bir çok erkek tanıdım yemin ederim iyisi yok. 2 yıllık evliyim bir çok konuda bir çok erkekten iyi ama bu yaptığı beni nefret ettirdi. Teşekkür ederim yorumunuz için. Bekarlığa devam etmeyi düşünüyorum zamanı gelince
Tanıdığınız insanları bilmem, şahsen kültürümde ne yazık ki sizin gördüğünüz erkeklerde olan kültürden yok çünkü ailemde kız çocuklarının kıymeti erkek çocuklardan fazladır. Ne yazık ki genel itibari ile Türkiyedeki problem bu her erkek aynıdır mantığı var hayır değil. Aynı olmadığımızı görüncede örneğin yalan söylüyordur yalancıdır diyorlar. Umarım problemini çözersin, zira bu oldukça sıkıntılı bir problem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sarhoş olması karakterini değiştirmesi anlamına gelmiyor. Leş biriymiş kocan, gerçek yüzünü ortaya çıkarmış. Ayrıl.
Çocuk varsa bence bu tür konular hemen şıp yaptı olmamak lazım.
@Wolfalpha182 çocuklar her türlü acı çeken olmuyor mu zaten..
Birlikte içeriz bu sefer akraba ortamında bulunduk olanlar oldu işte
Çocuğumuz yok 2 yıllık evliyiz her yere birlikte gider birlikte yer içeriz bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum
Ne yazık ki öyle oluyor gerçekten bizzat bu acıları sıkıntıları çeken birisi olarak söylüyorum yapacak bir şey yok ya doğurmayacaklar dı o çocuğu yapmayacaklardı ki bunu en başta düşünmeleri lazımdı düşünmediler O zaman o çocuğa da bakacaklar yani
Öyle birisiyle evli bile kalınmaz yazık erkek diye ortada gezerler sonra
Tokat az gelir bence bu konuda 👍🏻
O an onu yapabildim 15 kişi vardı nerdeyse etrafımızda sonra evden cikip saatlerce bahçede oturdum uyanıp gelip beni aldı
Eşiniz alkole yenik düşmüş. Ve kendisini de rezil etmiş ayrıca. İnşallah hatırlıyordur yaptıklarını. 👍🏻
Hatırlıyor sinirlendim diyor hatasini kabul etmiyor bu erkekler neyse yatakları ayırdım aklı başına gelip kabul eder
Hatırlıyorsa şayet , daha büyük bir gaf yapmış. İyi yapmışsınız bence de 👍🏻
Erkeğe şiddete hayirr
Boşa gitsin öylesinden fayda gelmezz
Sarhoş olan bir adamla neden evlenir ki bir insan
İlk defa böyle bir şey oldu 4 yıldır birlikteyiz ayyaş değildir aslında amaan su an onu savunasim yok ama neyse
Gereğini yapmışsın zaten
Elimden o geldi sadece o an ama rezil olduk bundan sonra akrabalariyla görüşmek bile istemiyorum
Yaşın kaç ve tokat sonrası tepki ne oldu
Beni tutup odadan dışarı attılar ben de dışarı çıktım saatlerce soğukta kapıda oturdum 24yasim
Nasıl ya ne aptalca bir şey bu
Sigara içtim eve girmek istemedim utandım
Kaç yıllık evlisin sonra ne oldu
2. Uyumuş ben çıktıktan sonra. Uyanıp gelip beni aldı ısıttı uyuttu. Donacaktim az daha gelemseydi. Ama bende de bı inat var donardim eve girmezdim
Olur böyle ikiniz de yapmayın bu hatalatı daha dikkat edin birbirinize
İnsanların içinde küfür etmesi hoş olmamış
Çok üzüldüm evet
Sende ona et
Tokat attim
Ablacım açıkçası hata sende be niye evlendin
Kufrettikten sonra evlenmedim daha önce böyle değildi değişiyor insanlar demek
İnsanlar aslında değişmez, insanlarda bir ağaç gibidir bir yaştan sonra değişmez sadece ölüm gününü bekler. İçindeki o duygular ise gizlendiği yerden çıkar çünkü elinde fethettim duygusu olur. Şahsen çok ama çok sıkıntılı bir durum olduğunu düşğnüyorum şu anki durumunun çünkü bi söz vardır dolu olan bir bardağı tekrar dolduramazsın. Ve sen asla karakterinde bir şeyler olan insanı değiştiremezsin sadece yön verebilirsin
Bir çok erkek tanıdım yemin ederim iyisi yok. 2 yıllık evliyim bir çok konuda bir çok erkekten iyi ama bu yaptığı beni nefret ettirdi. Teşekkür ederim yorumunuz için. Bekarlığa devam etmeyi düşünüyorum zamanı gelince
Tanıdığınız insanları bilmem, şahsen kültürümde ne yazık ki sizin gördüğünüz erkeklerde olan kültürden yok çünkü ailemde kız çocuklarının kıymeti erkek çocuklardan fazladır. Ne yazık ki genel itibari ile Türkiyedeki problem bu her erkek aynıdır mantığı var hayır değil. Aynı olmadığımızı görüncede örneğin yalan söylüyordur yalancıdır diyorlar. Umarım problemini çözersin, zira bu oldukça sıkıntılı bir problem
Haklısınız genellememek lazım belkide bende de hatalar vardır teşekkür ederim
İçen adamdan hayır mı gelir süründür onu
Şu an içerde tek başına uyuyor koltukta
Valla seni altınlara mı boğar gezmeye mi gidersiniz süründür yani
Kit kanaat kredi ödüyoruz ikimizde calisiyoruz ne nakit var ne vakit böyle hayatin ta ak
İçmeyi biliyor ama kendinden ödün verme