Kocamın ailesiyle başım dertte napmalıyım?

Arkadaşlar kocamın ailesi bana sürekli çatıyor ben üç ay oldu asla konuşmuyorum hiç biriyle her yerden engelledim ne arar sorarım.. çünkü aramı bozuyorlar para istiyorlar sürekli ver ver.. eşimin maddiyati yok bodrum katta zar zor geçim yapiorum.. geçen günde biz gelmeyiz gelin bizi kovdu gibi konuştular eşimde bana bulaşıyor kavga ediyoruz ve haksizlar.. dün de kaynım benim numaramı eşimin patronuna vermiş bana sormadan.. adam beni arayıp eşimi sordu bende rasiz oldum eşime kızdım neden bana sormadan numaramı verdin die oda patronunu arayıp sordu kim verdi diye kaynım vermiş ortaya çıktı.. eşime sordum adam neden beni arior oda dediki bana ulaşamamıs merak etmiş...(Bana sorulmadan numaram verildiği için tartıştım eşimle oda kaynimi arayıp dedi bunun numarasını silin ölsem aramayın bunu aynısını patronunada dedi... ve içerde benim ailem vardı tartıştık.. bana dediki defol git bu evden.. ve bunu her tartışmada söylüyor bir aydır... kaynım çok şeytan biri bu arada bana laf vuran saçma sapan konuşan biri sizce amacı ne numaramı neden tanımadığım adama vermiş olabilir?(Artı kendi abilerinin eşlerinin kimsede numarası yok böyle insanlar amaç ne sizce?

Kocamın ailesiyle başım dertte napmalıyım?