Ailem Kocama çok kötü davranıyor?

Merhaba arkadaşlar. Ben eşimle 16 yaşında liseden beri beraberiz ve 20 yaşında benim okulum devam ederken evlendik. Kocamın annesi, babası kimsesi yok tıp fakültesini kazandı ama maddi sebepler yüzünden gidemedi ve iş hayatına atıldı Allah'a şükür kazancı iyi. Şimdi oto galerisi var ve ben doktorum bizim aramız çok iyi evliliğimiz çok iyi gidiyor hatta ikizlere hamileyim. Eşim oto galeri sahibi deyince herkesin aklına görgüsüz, kaba birisi geliyor. Kocamla alakası bile çok kibar, nazik, beyefendi ve bana çok iyi davranıyor hep el üstünde tutuyor. Neredeyse yedi yıldır evliyiz bu süreçte yılda bir kere anca tartışıyoruz o hep alttan alıyor ben bağırırım, çağırırım bana sesini bile yükseltmiyor o kadar iyi bir adam.

Kocam geçen hafta annemlere gitmek istemiyordu hatta ben çok kızdım abarttım hatta o sinirle tokat attım bana ağzını bile açmadı kızmadı sarıldı bana önemli değil dedi. Sorun şu ki benim ailem kocama kötü davranıyorlardı ben biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Ben ailemi uyardım bana tamam dediler. Ama öyle değilmiş ben kocamın yanındayken iyi davranıyorlarmış kocam bana hiç bahsetmedi ben üzülmeyeyim diye söylememiştir. Ben kocamı babamla konuşurken denk geldim birkaç kez benim olduğumun farkında değillerdi kocam babamın elini öpmeye çalıştı izin vermedi dondum kaldım. Hep dalga geçti aşağıladı annemde böyle yaptı onu da gördüm hatta kocamın yanında nispet yapar gibi erkek kardeşimi öpüyor Oğluş'um diye seviyor abartıyor yani kocam üzülüyor ama bana belli etmiyor. Ailemin kocamı aşağılama sebebi ben doktorum o galerici diye yapıyorlar sözde kocam cahilmiş babam dedi alakası bile yok benden daha çok bilgili ve kültürlü. Ben babama bağırdım falan kızdım anlamıyorlar. Ne yapmam lazım kocam bana söylemiyor ama çok üzülüyor ben babama ve anneme bağırdım ve mesafe koydum birkaç kez, kocam keşke yapmasaydın dedi. Ailem anlamıyor ben varken sorun yok ama ben yokken kötü davranıyorlar. Kocam aslında sert biri ama aileme benim hiç kızmıyor kötü davranmıyor. Benim ne yapmam lazım? Bir de tokat attım ya ben "Önemli değil hamilesin olur öyle" dedi ama bana kırıldı mı acaba? Bana yardım edin lütfen.
Ailem Kocama çok kötü davranıyor?