Kocam aileme karşı neden böyle?

Eşim etrafına gelince çok iyidir çok hoştur. İstanbul'da oturan dayısından tereyağ sipariş veriyoruz. Yaglar gelmiş bizim arabada bekliyor. Bagajda. Eşimde kayinvalidemler karşı binamizd aoturuyor onalarin yanına gidecek şimdi dedim ki ya yağlr erir 4 kilo tereyağı sen goturmezmisin abim var 8 4 varidyasinda çalışıyor. İlla abin alsin oralara buralar gitmeyi biliyor arabası var motoru var. Ya ne alaka yağlar ericek abim çalışıyor diyorum yaglar erimez sırf sen abin diye gelmesin diye banabunu diyosun diyor. Sen benm abimden ne istiyosun diyroum ve senin abimden ne isticem ne alaka abinle benm bı samimiyetim bile yok ayda bır bı kere gidyorum diyor iyi bende senin ablanlarla samimi değilim bundan sonra dedim kufure başladı hemen işte cokta s*kimde a*ına koyarım çok ta tin sen benm anlamlarla samimi olsan ne olmasan ne banane lan gibi muhabbet acildi. (Ailemin evide 5 dk lik yol arabayla ) Neyse 2 yaşındaki oğlumu baban eşine götürmek için geldi 4 katta oturuyroum aşağı ya geldi bizim yağları çıkarmak için bende arabadaki yağlar ne durumda diye sordu biraz yüksek sesle bağırma lan dedi kısık sesle sonra yapmacık yapmacık iyi iyi dedi sonra yukarı geldi beni tehdit eder gibi bindaha banadisarda bagirmicaksin dedi. Ya hadi işine bak dedim bak seni bosarim diye tehdit ediyor. Beni boşa dedimbende benm. ailemle samimi olmayan insanla. benm. isim yok dedim. Daha yeni tanıdığı. Birini eşiyle dün gece İstanbul havalimanina götüren adam usenmiyorisinyok gücü yok benm aileme yağ götürmeye useniyor. Çok sinirlerimi bozdu

Kocam aileme karşı neden böyle?