Güncellemeler
+1 yıl
Ben kararımı verdim gidip yeni arkadaş edinicem ben ya🥺❤️🔥
Güncellemeler
+1 yıl
bak aramızda bi sorun yoktu pazrtesi konuştum salı günü yazdım cevap dahi alamadım
bak askere gitmeden önce çok konuşurduk arardı sorardı mesaj atardı bende ona mesaj atar arar sorardım ama aramayı sormayı kesince bende aramayı sormayı kestim ama dün mesaj attım ama cevap alamadım bi sebebp yok durduk yere konuşmayı kesti tuhaf dimi🥺❤️🔥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Soğumuş olabilir başkasını da bulmuş olabilir eğer senden kaynaklı bir durum olsa ciddi bir kızar tartışma yaratır öyle ayrılırdı ama tamamıyla kendisiyle alakalı olarak ayrılmış
Bak ben ona hiçbişey yapmadım ya
Birde şu an asker mi
Gerçekten hiçbişey yapmadım
Hayır
Ocak 17 de çıktı askerde
Ocak 16 da konuştum sonrası yoktu cidden yoktu ne yazdı nede aradı ❤️🔥🥺
Askerden sonra her erkek ciddi ilişki yapacağım evleneceğim işime gücüme bakacağım der demekki ciddi ilişki düşündüğü evlenmek istediği kişi sen değilmişsin
Geçmiş olsun daha da zor olur sizin iş
Bak engellemek istiyorum gidip eski arkadaşımla barışmam bak üzülmekten yoruldum ben
bak aramızda bi sorun yoktu pazrtesi konuştum salı günü yazdım cevap dahi alamadım
Bildiğin dümdüz soğumuş erkekler biraz şeytansı sorunlu kadınlarla uğraşmayı sever zaten eğer öyle değilsen herhangi bir sorun yoksa dümdüz olmaktan soğumuş olabilir
Eski arkadaşınla sorunlu küsmediysen eğer ondan eminsen barış konuş gitsin kendini kimse için üzmeye değmez
bak yazıcamda ne yazmalıyım
Kapatmadınmı bu konuyu hala konuştuk o kadar
O konu benim için kapanmayacak
Niye ki askere mi gitti
Askerden gelince değişti
Ne zamandır konuşuyordunuz?
16.01.2023 te konuştum en son
Öyle değil ne zamandir sevgilisiniz kaç ay ya da kaç yıl sürmüştü
Hiç sevgili olmadık o hep yakın arkadaşımdı
Ocak 16 da konuştum sonrası yoktu cidden yoktu ne yazdı nede aradı ❤️🔥🥺
Bak engellemek istiyorum gidip eski arkadaşımla barışmam bak üzülmekten yoruldum ben
Bence engelleme bir ay müddet ver kendine kafanı topla baktın yazmıyor ya da aramıyor tamameb hayatından çıkart. Bunu da şöyle yap soguyarak yaptığı kötü şeyleri aklına getir
Unut nefret et
Bak normalde askere gitmeden konuşurduk şimdi iki yabancı oldum
Engellemek istemiyorum ama o engellerse başka Bi arkadaş bulurum ben
Kaç yaşındasınız siz?
yaşıtız
21 yaşındasınız yani niye ergence davranıyorsun ki. Sanki dünyadan o kişiden başkası yok seni umursamayan biri için sen niye bu kadar önem veriyorsun?
konunun ergenlikle hiç alakası yok
Yani onu demek istemedim kusura bakma yanlış anladıysan. Demek istediğim şu yani bazen değer görülmediği zaman bırakmak gerekiyor. Zor olur senin için ama unutmayı başarabilirsin :)