Neden böyle akıl verin?

Arkadaslar 2 senelik ilişkim vardı, gercekten mutluyduk zaten o benimle sevgili olmak icin cok cabalamıstı tabii her ilişkide olan kavgalar gibi kavgalarımız oluyordu bazen birbirmize kötü sözlerde ediyorduk ama ailelerimiz tanıştı söz günü alındı hersey cok güzel zaten ben onu hic sıkmak istemedim hic dert etmedim parasızlığını vs. erkek arkadaşım para konusunu hep çok yapan biriydi daha ortada söz isteme olmadan başladı hangi eşyayı kimin alacağına falan. O ne isterse annemle onun için kavga ettim onun icin herkesi karşıma aldım söze 1 ay kala bir gün onun arkadaşlarıyla oturuyorduk. Hersey güzeldi sonra eve bıraktı beni ama eve bırakırken cok soğuktu hic konusmadı evede geldiğimde konuştuk aslında yine şakalaştık vs. bi problem yoktu ancak bir anda ben istemiyorum yapamıyoruz falan diyip bitirdi. Dayanamadım sabah kalktım evine gittim telefonunu aldım anonim hesaptan birilerine yazmış sevgilimden ayrıldım mutsuzum annesi beni sevmiyordu falan yazıp konusmus insanlarla, bunu gordum yinede konusmak istedim kalk dedim benimle konusmak istemedi... Ben ona hicbir zaman maddi olarak yuk olmadım maziyi düşünüyorum birbirimize kötü cümleler ettik bazen sinir krizleri geçirdim ama şimdi dönüp bakınca hicbirinde haksız değilmisim ama o beni bir anda bırakıp gitti Ama simdi 10 gün oldu hesabına birilerini ekliyor cıkartıyor üzülüyorum çok üzülüyorum 2 senelık iliski 1 günde bitermi :(

Neden böyle akıl verin?