Güncellemeler
+1 yıl
bak o benden özür diledi o beni üzdüğü için özrü red ettim annemle konuştum arkadaş özür diliyor dedi annem affetme o seni üzdü dedi
ben bana özür dileyen arkadaşımın özrünü red ettim şimdi ben özür dilesem affeder mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Özrünü kabul etmiyorum çünkü ben asla sana küsmem de
bak o benden özür diledi o beni üzdüğü için özrü red ettim
bak o benden özür diledi o beni üzdüğü için özrü red ettim annemle konuştum arkadaş özür diliyor dedi annem affetme o seni üzdü dedi
Ne kadarlık arkadaşın
8 aylık arkadaşım
boş ver barışma
bak benim yakın arkadaşım vardı erkekti yakın arkadaşım askerden bi geldi ne aradı nede sordu önceden arardı sorardı sorardı mesaj atardı şimdi yok
Bu ne saçma sapan bir şey böyle niye böyle bir şey yapıyon hadi yapıyon niye geri dönüyonn
Tamam o doğrusunu yapmış sen yanlış yapmışsın o an areddetip şimdi kendin niye özürü diliyonn ki
İyi halt yedinn anneni dinleyerek bunun pek geri dönüşü olmaz
üzmeseydi
bak benim yakın arkadaşım vardı erkekti yakın arkadaşım askerden bi geldi ne aradı nede sordu önceden arardı sorardı sorardı mesaj atardı şimdi yok
Senin kafa nasıl çalışıyor acaba şimdi bu seni üzmüş tamam bunda haklısın geri senden özür dilemiş kabul etmemişsin tamam bunda haklısın sinirli olduğun için olabilir ama o doğruyu yapmış sen de istememişsin reddetmişin tamamdır buraya kadar her şey normal aslında ama sen bunu aneneni dinleyerek yapmışsın olan olmuş şimdi geri niye ona dönmek istiyorsun sorun burada seni üzmüş sen reddetmişsin beni üzdü beni üzdü diye ortalıkta dolanıyorsun ama ona geri dönmek istiyorsun buradaki amacın nee senin
Özür dile afetmek iyidir
Deki arkadaşım seni çok seviyorum ama kalpim kırıldığı için kabul etmedim şimdi kabul etmediğim için ben özür dilerim
Sen yerdekine merhamet etki ahirette Allah sana merhamet etsin üzülüp afetmek daha yücedir
sence affeder mi ya
Affeder kimse taş kalpli değil
Dene şansını
Biraz ona süre var hatta şans ver
bak benim yakın arkadaşım vardı erkekti yakın arkadaşım askerden bi geldi ne aradı nede sordu
Ee konu ile ne alakası var
Neden bu hale geldi?
Tükürdüğünü yalama
Tamam iste birak oyle kalsin
Affetmeee
neden
bak benim yakın arkadaşım vardı erkekti yakın arkadaşım askerden bi geldi ne aradı nede sordu
Hayat bu oluyor öyle şeyler
Kıymetini bilmiyolar bosverr