SİZCE NEDEN NEDEN?

Erkek arkadasımla 5 aydır birlikteyiz birbirimizi hiç görmedik yurtdısnda yasıyor whatsaaptan görüntülü konusuyorduk sürekli uzaktan akraba son zamanlarda gereksiz ve saçma tartısıyorduk sonra çözüyorduk en son yine çok saçma tartıstık 3 gün kadar ne o yazdı ne de ben ertesi gün yazdım küsmüyüz diye beni direk engelledi sonra instagramdan yazdım ordan da cevap vermedi gece gec saatlerde bana bu mesajı yolladı: Kac aydır konusuyoruz beyınlerımız uyusmuyor ben sorunlu insan hayatımda istemiyorum ve senınde gerı yazacagını biliyordum merve senın davranışların benım hosuma gıtmedı ve ben seni eş olarak alactim yanı karı koca arasında bır sevgı ve konuşma sınırı var yanı kısaca cok sabrettım ama seninle olmayacak evlilik kusura bakma yani ben ve sen bir omur birlikte gecıremeyız cok tatlı bir kızsın ama beyınlerımız uyusmuyoruz bizim iliskmiz yani 4 ayda 5 defa sorunla bıtıp baslıyorsa bız bı omur gecıremeyız bi şey soyleyınce dırek ters cevaplar vermen oysaki ben seni eş alacaktım bana bu mesajı gönderdi ertesi gün whatsaaptan engeli kaldırdıgını farkettim akşam yine engelledi yurt dısında oldugu için ulaşacak yer de bırakmadı ben de sms göndermek zorunda kaldım tartısma olabilir engeli kaldır çözelim aramızda yine ne cevap verdi ne de engeli kaldırdı bi anda engelemek konusmayı kesmek ben anlayamadım kendimi kötü hissettim ne yapacagımı bilmiıorum geri döner mi

SİZCE NEDEN NEDEN?