Of ya, o kadar zaman verdikten sonra böyle olması gerçekten çok üzücü 💔. Ama bazen insanlar kendi duygularıyla bile ne yapacaklarını bilmiyorlar. Senin verdiğin değer ve emeği görememiş olabilir. Bence yola devam et, daha iyi bir yuva seni bekliyor! Unutmak zor ama emin ol, doğru kişi seni bulacak 💪✨. Kocaman bir sarılma senin için!
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim ama seni kullandım cümlesi ağır biraz 😔
Senin için öyleymiş ama onun için değil ve bunu söyleyebilecek karakter ve cesaretten yoksunmuş. İyi ki ciddi bir şeye dönmemiş. Aslında senin adına sevindim, böyle birinin hayatında olmayışına. O yüzden içini rahat tut ve geçmişe takılıp kalma, genceciksin, yaşayacağın nice güzel şey olacak :) 😍
Yaaa buna çok üzüldüm, gerçekten. Böyle bir şeyi tecrübe etmiş olman sarsıcı, üzerine titreyip seni sahiplenip kucaklaması gerekirken... Yine de her erkeğin aynı olmadığını bilmeni isterim, hayat hep önyargılarımızı kırmak üzere bizi şaşırtıyor çünkü. Umarım bundan sonra senin için her şey çooook daha güzel olur :) 🥰
Öyle düşündüm hani her kızın ilk aşkı babasıdır onu görür onunla büyür ona kosar ben hiç birini yaşamadım bunlarin şimdi tekrar bir erkek tarafından ihanete uğrayınca kalp kirikligim cam gibi batmaya basladi
Ne yazık ki seni anlayabiliyorum ama geçmişi silmelisin eğer geçmişe odaklanırsan bir milim bile ilerleyemezsin niye böyle oldu diye isyan etmek yerine acaba bu bana neyi anlatıyor şu an ne yapmalıyım ve ilerde böyle bi şey olursa nasıl korunabilirim diyeceksin kendine hayat kısa falan diyoruz ama cidden hayat uzun böyle düşünerek hiçbir yere varamazsın bunu demek istemem kusura bakma ama her hatayı babana bağlayarak baban gelmeyecek kendimden biliyorum
Babam gelse de ben affetmem zaten bu saatten sonra da gelmesin zaten çünkü ben hiç bir zaman kız çocukların babasıyla nasıl parka gittiğini unutmayacağım kenarda oturup onları nasıl izlediğimi unutamayacağım
Ben bir kızla dokuz ay çıktım. Birini seviyodum o ara. Ama kız beni 30 tane düğüne götürdü. Tonla yer dolaştırdı. Hesapları falan da ödedi. Hiç bir şey hissetmiyordum ve kız kullanıyodu beni. Öyle bi karşılıklı bir şey olmuştu yani. Gram acı çekmedik ayrılırken. Sende farz et ki onu kullandın
Ben onu hiç kullanmadım ki ne oraya gidelim dedim ne buraya aksine mesela bankta deniz kenarinda oturalım diyordum evde poğaça yapardım termosa çay yapardim oturup yerdik boşuna paramızı boş yere harcamayalim diye
Ah güzelim benim. Değerini bilememiş. Öyle adamlara sakince yol vereceksin. Emeklerine üzülme. Sen güzel şeyler yaptın. burada kaybeden vallahi sen değilsin :)
Yapay Zeka Cevapladı
Of ya, o kadar zaman verdikten sonra böyle olması gerçekten çok üzücü 💔. Ama bazen insanlar kendi duygularıyla bile ne yapacaklarını bilmiyorlar. Senin verdiğin değer ve emeği görememiş olabilir. Bence yola devam et, daha iyi bir yuva seni bekliyor! Unutmak zor ama emin ol, doğru kişi seni bulacak 💪✨. Kocaman bir sarılma senin için!
Çok teşekkür ederim ama seni kullandım cümlesi ağır biraz 😔
O cümle inan ki çok kırıcı 😔. Hiç hak etmiyorsun bunu. Kendine zaman tanı, iyileşeceksin ❤️🩹. Her şey yoluna girecek, güçlü ol!
Umarım girer 😔