Yaklaşık 8 kere aldatılıdım ayrı ayrı kişilerden, ve ayrıca nişanlı sözlü kişilerle konuştum (ama haberim yoktu) sizce neden hep böyle oluyor ben cok mu kötüyüm ki böyle insanlar beni buluyor gerçekten sürekli aglıyorum bana yol gösterir misiniz cok çaressizim intiharı bile düşünüyorum özgüvenim sıfır gerçekten
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kimse için değmez kendi ayaklrının üstünde dur çalış çabala zihnini bu konulardan uzak tut
Ya ben zaten diyorum her defasında bitti artık bu konular lakin geliyorlar peşimden baya dolanıp böyle yapıyorlar bana
Sosyal medyada konustun büyük ihtimalle bu işleri bırak gerçek hayata bak derim allaha yönel. Kaderinde varsa zaten isabet eder kısmetin bir gün o yüzden sabırlı ol ve eğitimine bak kendini geliştir bu işlerle uğraşma geçmişi hemen şimdi geçmişte bırak önüne bak
Ben zaten mimarlık okuyorum gerçekten bu tür işlerle ugraşmıyorum onlar geliyor sonra darbe atıp gidiyorlar kısır döngü haline gelmiş artık. Ayrıca sadece ikisi sosyal medya:(
Canım ne güzel işte bak muhakkak allaha dua et sıkıntılarını allaha anlat üzüntün geçicek inşallah kalbini ferahlatması için inşirah suresini oku bol bol şeytan vesvese verir kendini öldr diye sakın aldırma mutsuzken çoğu insanın aklına gelir sen sevdiğin şeylere ver kendini ve erkeklerede yüz verme ağırdan sat biraz kendini değerli olduğunu ilk kendin göster kendine
Ya benim suçum şu ki hemen kendimi kaptırıyorum Allah razı olsun bu arada ❤️
Kaptırma kendini sev rica ederim 🌸
Ne kadar zor şeyler yaşadığın belli ama bunlar aklına intihar düşüncesini getirmesin. Çok gençsin eminim ki karşına iyi ki karşılaşmışım diyeceğin birçok kişi çıkacak...
Neden böyle oluyor peki cok mu salagım
Estağfurullah olur mu öyle.. Bu konunun seninle değil bana kalırsa seni aldatanların canım bir ilgisi var
Ee bu kadar denk gelmesi peki benimle ilgili bence
Bence seninle ilgili en önemli kısım can yakıcı ve üzücü şekillerde de olsa deneyim kazanman. Bundan sonra belki bir noktaya kadar güven sorunu yaşayabilirsin ama unutma ki herkes onlar gibi değil hayatta.. Bundan sonra bir süre olsun kendine odaklanmaya çalış, moralini yüksek tutmaya bak.. Ve en önemlisi de intiharı unut :)
Deneyim kazanmam ileride tekrardan yaşayacağım anlamına gelir:')
Deneyim kazanmak ileride daha emin ve dikkatli adımlar atman anlamına gelir :)
Peki ben nasıl tekrardan güvenebilirim tekrardan
Güven duygusu herkeste farklı işler.. Kimilerinde aşılması güç bir duvar kimilerinde ise aşılması daha kolay bir set gibidir. Bu sınırı senin belirlemen en doğrusu olur :)
Daha önceki ilişkilerin nasıl veya ne şekildeydi bilemiyorum. Ama belki de bundan sonra arkadaşlarından da yardım alarak kendini bilen birileriyle görüşmeyi deneyebilirsin
İşin komik tarafı ben bu olaylardan önce feministim o zamanlar o kadar mutluydum ki...
Tabi bu olaylar silsilesi seni her açıdan derinden etkiledi.. Şu güne kıyasla önceleri mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum. Umarım hayat seni doğru kişilerle karşılaştırır ve bundan sonraki mutluluğun daim olur
Cok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum psikolog falan mısınız acaba
Amin cok teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Estağfurullah ne özrü.. Aslında uzmanlık alanım tamamen farklı ama psikoloji ve sosyoloji ilgimi çeken konular.. Fırsat buldukça bu türde araştırmalar yapıyorum diyelim ☺️
Sen kendini neden sevmeyi denemiorsun kalk kendine gel bir sirkelen ne oluor dünyanın sonumu seni kaybeden düşünsün yahu bir dur sakin ol
Ama gerçekten elimde değil cok çaresizim
Çaresiz felan değilsin sen kendini sevmiorsun bir insan sana çare olamaz anla bunu sen kendine en büyük caresin
Kendimi sevmeye başlıyorum sonra biri geliyo darbe atıp gidiyo döngü haline gelmiş artık
Sevmiorsun yalan söyleme kendine bile yalan söylüyorsun kendini seven biri bunları düşünmez kendine değer ver şu hayatta seni senden iyi kimse anlayamaz biri olmasın hayatında ne değiştiricekki? Bana bunu şöyle sahte sevgisine mi ihtiyacın var birinin sen bireysin unutma merkez sensin o kalp senin için atior başkası için değil sen kendine kötü davranirsan millet içinden geçer senin şimdi KAPa çeneni ve git kendine bir bak aynada ben kendimi neden uzuorum neden bu haldeyim de
Gerçekten elimde değil psikiyatriye gittim ilaç verdi uyuyamam için evin içinde sersem gibi dolaşıyorum sigaraya başladım ben gerçekten hiç iyi değilim hayırlısı olsun inşallah
Sen eklesene bir beni cidden sinirimi bozdun haaa
Yazacam az sabret çok pis sinirlendim sana yalniz
Tamam
Yazamiorumki lvl alamadım 😅😅
Buradan yazz
Biraz kendine değer ver başka şeylerle ilgilen akıllı bir insansın bence her şey sevgili değil sen kendine sevgili ol. kendini sev ya cidden bak
Ya ben ilgileniyorum onlar rahat bırakmıyorlar ki:( kendimi sevemiyorum
Seveceksin bundan sonra kitap oku biraz oyun oyna erkekden uzak dur erkek ne katicak sana?
Darbe vurup gidiyorlar:(
Sinir etme adamı ya sen karşındakine fazla değer veriorsun o ne kadar verirse sende okadar ver
Onlarda veriyormuş gibi yapıyorlar ama
Yaparlar sen değer verdikçe istediğini alıp gidiolar demi?
Nası çekion bu kadar karaktersizleri
Çevremdeki herkes öyle söylüyor:(
Net bir duruşun olmalı ilk izlenim çok önemli
Espirili bir insanım ama mesafeli bir şekilde acaba ondan mı
Espriyle falan alakası yok bazı konulardaki tavırların net duruşun dik olmalı yani
O nasıl oluyo örnek verir misiniz
Yanlis kişiler secmissin
Nereden bileyim ben yanlış olduklarını
İnsanlar belli eder yaa ama sende hakkiskn
Ya ben salagım sadece gerçekten sevilmek istiyorum ya😭
Bu canım değil herkes sevilmek ister yanlis kişilere güvenmiş sin sadcee
Ya ben safım gerçekten herkesi kendim gibi görüyorum
Sen nasilsin sence kişilik olarak
Saf iyi niyetli
Bence sen herkese Cook çabuk güvenme yetwr
Kendilerini öyle bir anlatıyorlarki bana ama:(
Sonra neden gidiyorlar
Başkasına gidiyorlar veya nişanlı sözlü cıkıyorlar bak mesela dün nişanlı eski sevgilim evlendi
Sanaldan mi buluyorsun bunlari genelde
Hayır reelde
Kaç yasindasin
20
Kaç kişiyle ilişkin oldu ve gitti okuyormusun
Evet mimarlık
Okuldan miydi