Yani tamam doğanın bahşettiği bir şey, tamam önemli de değil günümüz dünyasında ama yine de arada bu kadar fark olması sizi sinir etmiyor mu hiç?
Geçenlerde öğrendim 4 yıl önce dünyanın en güçlü kadın milli takımlarından Avusturalya milli takımı bizim Alyınordu kulübünün 14 yaşlarında çocuklardan oluşan altyapı takımıyla hazırlık maçı yapmış...
Bu 14 yaşında bıyıkları terşememiş veletler (14 yaş milli takımı bile değil) kendi branşlarında hepsi 25-30 yaşlarında dünyanın en iyi kadın sporcularından oluşan kadın takımını yenip göndermişler. ...
Tamam Türk çocukları diye gurur da duymadım değil ama kadın olarak bu haber gıcık da etmedi değil yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Aman boşversene. Güçlü olsak onların işini de bize yıkarlar. Gücüm yetmiyor diyoruz kenara çekiliyoruz en azından
Biraz da benim geçmişten kuyruk acım da var da ondan belki ya
Benim ikizim var bundan 4 sene kadar önce babamız öldüğünde biz 21 yaşındaydık 18 yaşında erkek kardeşimiz vardı bizim o zaman biraz fazla sigara tüketimimiz vardı okulu asıyorduk sabaha kadar orada burada gezerdik babamız başımızda değil özgürlük... o erkek kardeşimiz ikimizi de muma çevirdi resmen şamdana dikti... eski yaşantımızı korumak istesek de bir izini bile bırakmadı velet
Bunun için sevinmen gerekmiyor mu. Dur demese ya mezarda Olurdunuz ya da kim bilir nerde. Sizii koruyup kollayacak bi kardeşiniz olduğu için sevinmelisin bile
Etmiyor aksine beğeniyorum bende olmayan bir özelliği izlemek gibi erkek kadın farklı olmalı zaten bu da birtanesi güzel
Bizim işte kesin olarak üstün olduğumuz bir konu yok ya işte bu sayede egemenliklerini de kurmuşlar tarih boyunca ve hala da kuruyorlar... hatta bazen madem böylr bir üstünlükleri var bir ailede de hakiyetlerinin olması lazım belkide diyorum
Üstün olmak değil ki derdimiz zaten birbirimizi tamamlıyor oluşumuz asıl olan kadının en üstün olduğu yer bir erkeğin kalbinde onu sevdiği yerdedir orada olmak mesele
Benim ikizim var bundan 4 sene kadar önce babamız öldüğünde biz 21 yaşındaydık 18 yaşında erkek kardeşimiz vardı bizim o zaman biraz fazla sigara tüketimimiz vardı okulu asıyorduk sabaha kadar orada burada gezerdik babamız başımızda değil özgürlük... o erkek kardeşimiz ikimizi de muma çevirdi resmen şamdana dikti... eski yaşantımızı korumak istesek de bir izini bile bırakmadı velet
Allah rahmet etsin başınız sağ olsun. Sizi zarar göreceğiniz seylerden korumak için yapıyordur onun için de zor her şey erkeklerin dünyasından bakıyordur olaya... Babalık görevini üstlenmiş sevdiği için böyledir
Kaba kuvvet kullandığını tahmin etnişsindşr
Kaba kuvvet hayır etmedim bak bu olmaz işte izin vermeyin kesinlikle gücünü buna mı kulanıyor hayır çok yanlış konuşarak anlaşın
Bizden 3 yaş küçük çocuk bizi başka türlü nasıl muma çevirsin... ciddiye bile almadık sonuçta bilmediğimiz şeyleri söyleyecek durumda değildi daha lise öğrencisi çocuk yani okulda vekisiydim ben hatta... kaba kuvvet kullanmadan bunu yapamazdı
Özelde konuşmuyorum ama hayır insana yakışmaz hemde kendinden güçsüz birine orantısız güç uygulamak nasıl yapar ya vicdansızlık!!!
Bizden 3 yaş küçük çocuk bizi başka türlü nasıl muma çevirsin... ciddiye bile almadık sonuçta bilmediğimiz şeyleri söyleyecek durumda değildi daha lise öğrencisi çocuk yani okulda vekisiydim ben hatta... kaba kuvvet kullanmadan bunu yapamazdı velet ikimizi de yan yana falakaya yatırdı