Benimkine benim gücüm yetmiyor diye ablasıyla birlikte yere yıkıp gıdıklamaya kalktık ikimizi yerde üst üste koyup bağırta bağırta gıdıkladı... ablası ağlamasa kurtulamayacaktık...
:(
Sizin de sinirinizi bozmuyor mu bazen?
Benimkine benim gücüm yetmiyor diye ablasıyla birlikte yere yıkıp gıdıklamaya kalktık ikimizi yerde üst üste koyup bağırta bağırta gıdıkladı... ablası ağlamasa kurtulamayacaktık...
:(
Sizin de sinirinizi bozmuyor mu bazen?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Zeki aklını kullanan bir kadın imparatorluk bile çökertir ✌️ Kas gücü boş iş çoğu konuda ağır bir şey kaldırmıyorsan 🤣bir erkeği çatlayana kadar gıdıklarım kolunu bile kaldıramaz engel olmak için 🤣
Ya yok o iş öyle değil... biz kendimizi kandırıyoruz. Biz zeki olacağız o da canım olacak biz canım da sevmeyiz ki hükmedelim
Aşkım hayatım bebeğim deyip kur yapıp 2 kucağına oturup sürtünüp seni yatağa bağlamak istiyorum deyip o bozunda ona yok diyecek bir erkek göster sonra yatağa bağla ve gıdıkla 😂
Erkekler beyini şeylerinde 7 24
Bunu bir kere yediririm... illa çözülecek o eller... merhaba şey için numara çekmek kolay değil... ayrıca Bunu yapmak güven zedeler bir daha bana güvenmez adam
Onun gıdıklaması zorla hiç güven kırmıyor 😂😂😂 ve ayrıca 1 değil onun olma olasılığı ile her seferinde yerler 🤣
Bunun güvenle ilgisi yok ki; yalan söylemedi... zaten biz üzerine gittik gıdıklayalım diye ama o bizi üst üste koyup godıkladı...
Ama öyle olmasa bile sinir eder ancak güven kırmaz çünkü bana hiç yalan söylemedi bugüne kadar; o yüzden o bir şeye söz verdiyse yapar diye güveniyorum. Hala daha güveniyorum çünkü kandırmaca yok...
Kesin yoktur hele konu erkek ise
Ya hem canım kanar diyorsun hem de seni kandırıyordur diyorsun :)
Ne canım ile işim olur ne de güveni kötüye kullanan biriyle...
Seks vaadiyle bağlayıp gıdıkla diyorsun orada foya yarım saate çıkacak; hayat boyu orada mı kalacak? Söz verse dokunmayacağım diye biliyorum ki az önce sözümü ben tutmamışım... ahmaklık olur...
İlla mecbur çözeceğim...
Erkeklerin gücü seni hiç etkilemiyor mu gerçekten?
Kalsın bence mahsuru yok 😂😂😂
Şaka mısın yaw... erkek düşmanlığı var galiba sende biraz
erkeklerin aklı kız görünce çüklerine gidiyor
Akılda öyle bir şey oluyor ama inanılmaz bir güç var; beni hem sinir ediyor hem de etkiliyor
karate öğren bence
yeşilçam filminde kızı görünce çükü kalan çok erkek gördüm gerisini sen düşün
Erkek bu yani normal hatta olması gereken bu; öyle olmasa bizi de doyuramazlar
hahaha
Yanlış mıyım?
Daima hazır olacaklar ki canımız çekince soyup yiyebilelim değil mi?
Erkekler güçlü değil sadece en küçük sorunda kendilerini kızların kollarını atıyorlar veya içki içip barlarda geziyorlar onlar için hayat TOS pembe...
Kaba güçten bahsettim...
O bahsettiğin gibi erkekler beta erkek onların zaten soyunun yürümemesi lazım
İkimizi yerde üst üste koyup gıdıkladı:D
Aynen öyle oldu yaaaa
Taze konulu izlenmis gövöföfögcçfldçf
O ne demek ya
bozucu
Herife dokunamadık bile... ikimizi üst üste koydu gıdıkladı yan yana yatırdı birer ayağımızı bacakları arasına sıkıştırarak gıdıkladı biz hiçbir şey yapamadık ben halıyı yumrukladım çok çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?