Sizce kayınvalidem beni sevmiyor mu?

Kızlar selam. Ben 8 yıllık gelinim bir tane bebeğim var 6 aylık. Kayınvalidem uzakta oturuyor. Yılda bir defa gelir. Ama evimde daha bir yemektir ya da bi işin ucundan tutayım hiç olmadı. Aslında ben de pek yapsın istemedim sonuçta gelin benim hizmet etmem gerekir mantığıyla. Ama hiç bir tekliftede bulunmadı. Hep yemeği önüne geldi yattığı yer toplandı ya da işte misafir varken yapılan şeyler işte. Benim dert ettiğim şu geçen sene üst sokağıma eltim evlendi bu sene kayınvalidem yine geldi değişiklik olarak benim 6 aylık bi bebeğim var artık 1 gece bizde kaldı yine ne bi kap yemek yaptı ne yardım neyse her zaman ki gibi dert etmedim. Daha sonra eltime kalmaya gitti benide gün içinde çağırdı gittim gittiğimde yerde bi tencere sarma sarıyolardı daha öncede et kavurmuş balkon yıkamış ütü yapmış kendi anlattı. Benim evimde misafir gibi elini hiç bişeye sürmeyen orada kendi evinden daha çok iş yapmış bide beni çağırmış anlatıyor. Bunda ben mi bi bit yeniği arıyorum yoksa normal mi? Siz olsanız nasıl tepki verirsiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Cvplarınızı okudum mesafeli durduğumu düşünmüyorum hatta biraz fazla sıcak kanlıyımdır yakınlarım uyarır bu konuda beni herkesi hemen benimsemememi söylerler. Soruyu şöyle güncellemek istiyorum kayınvalıdem 5 gündür burada 1 gece bizde kaldı sonra eltime gitti demiştim 4 gündür orada o gittikten 1 gün sonra bebeğim soğuk algınlığı oldu ne aradı nasıl diye ne geldi uzakta değil bi sokak ötede hadi beni benimseyemedi insan yılda bir defa görebildiği torununu merak edip gelmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim gitmem gerek derseniz dışarsı buz gibi ve çocuk hasta öyle bişeyin mümkünatı yok. Bilmiyorum bana çok garip geliyor ama çok darılıyorum bu saate kadar bu tavırlarına sustum ama artık rahatsız olduğumu belli edicem. Ha bu arada şu an kaldığı eltimide hiç sevmez öyle anlatıyor yani hep sinsi olduğunu söylerdi. Demek öyle olmak lazımmış.
Sizce kayınvalidem beni sevmiyor mu?