Kayınpederimi sevmiyorum?

.. öncelikle herkese iyi geceler Eşimle evleneli 1 yıl oldu ve 1 yıldır kayınpederimle birlikte yaşıyoruz kayınpederim eşinden Bir kaç yıl önce boşanmış dul yani ben ilk geldiğim zaman evde imam nikahlı bir kadın vardı ama o kadın kaçtı sonradan neden bilmiyorum neyse zaten bu olaydan sonra başladı her şey ilk zamanlarda iyiydik aslında sonradan yaşlı piskolojisi mi neyse artık kötü olmaya başladı en ufak bişeye trip atıyor ya da ağlıyor gibi yapıp eşimin kız kardeşini arıyordu onlarda beni kötü biliyorlardı eşimin kardeşiyle zaten hiç bir şekilde anlaşamıyordum kıskançlık mı desem yani bişey vardı hep beni kötü gösterme çabası içinde birisiydi son zamanlarda kayınpederim kızının evine gittiğinde bambaşka biri oluyor eve geliyor bağırıyordu eşime benimde zoruma gidiyordu açıkçası zaten 1 yıldır birlikte yaşıyoruz yanii kayınpederim hep kızım falan derdi bana işten geliyordu yanaklarımdan falan öperdi ama ben hiç sevmiyorum yanaktan öpülmeyi yani küçüklükten beri var bende gıcık oluyorum tik gibi bişey her geldiğinde aynı hareketi yapıyordu bende eşime söyledim bir gün dedim böyle böyle yani hoşlanmıyorum dedim sonra konuştular falan baya aralarında olan bir durumdan dolayı kavga ettiler babası evden gitti sonra bize misafir falan geldi bayramda tabi babasının haberi yok beni arayıp dedi nasılsınız falan iyiyiz baba dedim misafir var falan kalcaklar biraz dedim sen kimsin misafir getiriyorsun benim evime dedi aynı şekilde eşimin kız kardeşi de bu eve misafir getiremezsiniz hakkınız yok dedi 1, 2 saat kendime gelemedim sonra eşimi aradım bir kaç saat sonra eşim geldi ve babasını aradı niye böyle dedin falan dedi eşim babasına babası beni yalanladı yalan söylüyor ben öyle bişey demedim dedi sonra eşimin kız kardeşi atladı ağza alınmayacak küfürler etti o ve kocası hiç haketmediğim halde bende aldım telefonu dedim baba böyle yapıyorsun işten gelince ben sevmiyorum hoşlanmıyorum yapma yani dedim ben çocuk değilim senin öz kızın falan da değilim el kızıyım sonuçta yanlış anlaşılır gibi şeyler dedim bana kalbin fesat senin dedi ve oda ağza alınmayacak laflar söyledi.. özet geçmek gerekirse arkadaşlar size sorum şu aslında eşinizin babası ile aynı evde yaşıyorsunuz ama o size hiç etik olmayan bi sekilde sanki öz kızıymış gibi öpüyor sarılıyor ama itici bi sekilde davranıyor yani sizin sevmediğiniz bir davranışı ya da hareketi biri size yapsa yapardınız? ya da Ne düşünürsünüz?
Kayınpederimi sevmiyorum?