Rahatsız ediliyorum bir kaç kez temasta bulundular kimse sesimi duymuyor duysa da yardım etmiyor çözüm aramıyor.. benim saf ve kolay tavlanabilen biri olduğumu düşünüyor iş arkadaşlarım.. patronum da benim albenili bir kız olduğumu söylüyor.. estetisyenim lazer epilasyon ve cilt bakımı yapıyorum.. erkek danışanlarımın özel bölgesi hariç her yerini yapıyorum.. seansta sohbet etmesem konuşmasam bana neden benimle konuşmuyorsun sohbet etmiyorsun diye sert çıkıyorlar sonra patrona şikayet ediyorlar.. İşimi mükemmel yapsan yanlış anlayan p*çler.. İşini kötü yapsan bela oluyorlar başına.. Seansta konuşmasan sohbet etmesen.. Ki etmek zorunda değiliz.. Sohbet etsen şımarıyorlar her şeyi soruyorlar…Yani o kadar doldum ki anlatamam.. Ben bunları asla haketmiyorum.. Hayır yani oraya 3-4 bir şey veriyorlar diye insanlar bizi satın aldığını falan düşünüyor.. Üstümde o kadar baskı var ki.. Kızlara söylüyorum durumumu anlatıyorum olayı anlatıyorum.. Kızlar diyor ki onun seansını ben alayım artık diyor.. Hani yardımlaşmaya çalışıyoruz Sonra adam geliyo Son dakika tam son dakika adamı odaya alıyoruz Kızlar diyor ki ben girmem sen gir.. 2 aydır bunun muhabbetini yapıyoruz.. Bi de çalışanlar seni oynatıyo ya.. Mental olarak kötü bi haldeyim.. Ki gerçekten işini temiz yapsan.. Sürekli seni istiyorlar Tamam isteyebilir hakları.. Ama direkt yavşama aşamasına geçiyor millet.. Yemeğe çıkarmak istiyor iş yerinden akşam almaya çalışıyor.. Sen benim neyimsin ben seninle neden dışarı çıkayım.. İşini kötü yapsan da olmuyor bu sefer patrondan laf geliyo.. beni son duruma getiren nokta bana “görmediğin yerim kalmadı s*KS yapsak ben kabulüm” demeleri.. seans sonunda aniden bana sarılıp boynumdan öpmeleri.. sedyeden sırtımı döndüğümde kollarını bana çarpmaaları..
Çıkmak istiyorum fakat ilk başta belli sebeplerden dolayı sözleşme imzaladım sözleşme 5-6 ay sonra bitiyor.. beklemek zorundayım..
Ben bu olaylarla nasıl başa çıkıcam
Çok sakin bi kızım soru sorarsa cevap veririm onun haricinde kimseye soru sormam sorarsam da mesleğimle alakalı sorarım ama millet konuşmaya çalışıp beni deli etmeye çalışıyorlar
Çıkmak istiyorum fakat ilk başta belli sebeplerden dolayı sözleşme imzaladım sözleşme 5-6 ay sonra bitiyor.. beklemek zorundayım..
Ben bu olaylarla nasıl başa çıkıcam
Çok sakin bi kızım soru sorarsa cevap veririm onun haricinde kimseye soru sormam sorarsam da mesleğimle alakalı sorarım ama millet konuşmaya çalışıp beni deli etmeye çalışıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer