Bence 2100 yılına kadar dünyanın yaşanılabilir özelliği yok olacak.
Fizik mühendisleri, granit özellikli bir dağdan aldığı toprak parçalarının iyon analizini yapıyor ve çarpıcı bir tespitte bulunuyorlar.
Dünya bundan 10-11 bin yıl önce kutupların yer değiştirmesine konu olmuş. Yani bugün kuzey kutbu dediğimiz yer aslında güney, güney kutbu dediğimiz yer ise kuzey kutbuymuş.
Peki bunun konuyla ilgisi ne?
Fizik mühendisleri 50 ila 100 yıl arasında dünyanın ekliptik düzeninin değişerek kutupların değişeceğini söylüyorlar. Dünyanın kuzey kutbu her yıl bir kaç derece aşağıya iniyor. Bu iniş belli bir aşamaya gelince dünyanın dönüş salınımı ile kutupları değişmiş olacak.
Ve böyle güneş batıdan doğup, doğudan batacak.
Peki İslam'da kıyamet alametlerinden en büyüğü ve tövbe kapısının kapanacağı belirtilen madde hangisi?
- Güneşin batıdan doğup doğudan batacak olması...
Şimdi tüm bunları birleştirin... Son bir kaç yılımız var.
Kıyamete inanmıyorum ama bunlar doğal şeyler yani güneşin de bir ömrü var bir gün söneceğini zaten biliyoruz. bilim adamları dünyanın sonu ile ilgili tahminleri sürekli yapıyor yani ben kendi sonumuzu getireceğimize inanıyorum şahsen.
Güneş yok olduğunda son gelecek ona da daha milyarlarca yıl var
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sondan kastınız nedir? son sadece dünyanın yok olması mıdır? ya insan ırkının sonu gelirse sadece ya bir mutasyon geçirip farklı varlıklar olursak çok teori var lütfen dar bakmayın..