Dünyada yaşanan olayların daha kötüsü yüzyıllar önce de olmuş. Belki geçecek ama çocuklarımız torunlarımız aynı şeylerle yine karşılaşacak bu böyle sürüp gidecek. Her yaşananda kıyamet kopacak düşüncesine kapılmayı psikolojik olarak doğru bulmuyorum.
Ahir zamanı yaşadığımız doğrudur kardeşim. Yeryüzünde inançlı insan kalmayıncaya kadar kıyamet kopmayacaktır. Ayrıca kıyamet kötülerin üzerine kopacaktır.
Ya nasıl anlatsam ki :D Mesela şu an yaşanan bazı olaylar, geçmiş yıllarda, asırlarda da yaşanmış. Belkide o zamanlarda da kıyamet alameti olduğu düşünüldü ama üzerinden epey zaman geçti.. Anlatamadım demek istediğimi yinedee :D
dınde felsefe olmaz. hayatımda duydugum en sacma seylerden bırı. kusura bakma ama.. ıkısı daglar kadar farklı. dın farklı felsefe farklı. ıcıce olmaları ımkansız.. bundan kastın tasavvuf ıse zaten o da batıl.. artı 'sacma ayet' dıye bırsey mı olur? Allaha kusur ısnad etmektır bu. ki Allah bunlardan munezzehtır. el faz ı kufur bu. tevbe edıp akıdenı duzeltmenı tavsıye ederım. felsefeye cok takılırsan ınancın tehlıkeye gırer.
Ben canım benim batinilik inancına daha yakınım ama Müslümanlıkta böyle bir şey var batinilik ;) saçma değil din dogmatik derler hayır değil ! Sorgulanır ve yorum yapılır.
En İyi Cevaplar