@CannMaktumm 1500 senede tüm müslümanlar başka dinlere kayacak anlamı da çıkar bundan. herkes ümmet değil sonuçta. müslümanlar gidecek diğerleri kalacak herhalde.
@CannMaktumm sen müslümansan ben kafir olurum sıkıntı yok. kafir dediklerinin ulaştığı nimete rüyanda bile ulaşamazsın köşede şükret sen. müslümanım diye de hava bas daha hoşgörüden bile noksansın. yallah hadi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hola
Kıyamete inanmıyorum (ateistim) ve kutsal kitapları baz alırsak daha olması gereken büyük alametler var.(dinlerin açısı ile)
Kitapları vr inanları baz alırsak bunlar olmadı henüz.
İzmir böyleymiş sabah
Evet neden acaba
Bilmem ki
her geçen dünyanın sonuna biraz daha yaklaşıyoruz ama 1000 yıl daha gider böyle.
1500 sene oldu mu
@CannMaktumm 1500 senede tüm müslümanlar başka dinlere kayacak anlamı da çıkar bundan. herkes ümmet değil sonuçta. müslümanlar gidecek diğerleri kalacak herhalde.
@CannMaktumm tabi canım
@CannMaktumm sen müslümansan ben kafir olurum sıkıntı yok. kafir dediklerinin ulaştığı nimete rüyanda bile ulaşamazsın köşede şükret sen. müslümanım diye de hava bas daha hoşgörüden bile noksansın. yallah hadi.
@CannMaktumm senin gibi müslümanın ansnı skym
Bu küfür, Bu sapıklık, Bu azgınlık Sonsuza kadar devam edecek mi sandınız.
Kopsun kurtulalım be cidden sıkıldım valla her gün uyanınca kötü haber almaktan sıkıldım
Aynen öyle
zaten canım bizde şans yok kıyamet bile bize denk gelir baksana şu yaşımızda neler gördük darbeler savaşlar hastalıklar :D
Evde oturarak 22 yaşına kadar geldim. Gezmeden ölürsem çok üzülürüm 😂
Doğduğumdan beri İstanbul dan sadece 4 kere dışarı çıktım ölmek için hem çok genciz hem daha hayatı yaşamadık :D
Orası öyle tabi ama insan merak ediyor işte ne zaman kıyamet kopacağını
Olsun baştan ne olacağını bilmek ve ona göre davranmak daha iyi
@CannMaktumm ayyy içime iyice karamsarllık soktun
@CannMaktumm Bir sigara yaktım hayatı sorguluyorum sağol :D
@feyzagrz sorgulanacak bir hayat kaldı mı ki
:(
Dünyaya gelmemizin bir sebebi varsa gitmemizin de bir sebebi vardır
bunlara rağmen insanlar uslanıyor mu? hayır.. o zaman gelecek büyük afetlere hazırlıklı olunmalı.
Sıcaktan ve yangınlardan ben de farkettim İzmirde
Hava bir tuhaftı bugün grimsi gibiydi neden acaba
Yangın duman kaynaklı
Kıyamet diye birşey yok.
@CannMaktumm defol görüşümün altından çöl faresi.
Zinalar çoğaldı bunlarda var hepsi alamet
Geliyor gelmekte olan.
Yaklasiyor
Evet yaklaşıyor Allah sonumuzu hayretsin
Oros puuuuu musunnn
Hep yakindi…
Evet yaklaşıyor
Valla öyle
yaklasıyo