Kıyamet mi yaklaşıyor?

Kuran'i Kerim De yazılanlara göre; eşcinsel, translar çoğaldı. .
Farkında mısınız?
Kapalilar bile namazı bıraktı. .
Binalar yükseldi
Depremler sık sık oluyo..
Küfür günlük konuşma oldu.
Hiç opusmeyen kız sayısı bile azaldı. Oysa elele tutusmak bile ne kadar günah. .
Nerdeyse herkes içki içiyo.
Milli olmayan erkek sayısı çok az.
Ramazan da oruçluyken kavgalar ediliyo.
Hayvanlar bile hemcinsiyle ilişkiye girmiyoken, Allahın akıl verdiği tek canlı biz insanlar olarak, nerdeyse çoğumuz LGBT'yi destekliyo..

Oysa bunların en çok sorumlusu da ILLUMINATI.
illuminati, siyaseti ve dini ortadan kaldırma peşinde. Buna gücü yetmiyecegini anlayınca insanların üremesini engellemek için eşcinselligi piyasaya sundu. Insanlarin aklını çelmek için ünlüleri devreye soktu. Çünkü bizlerin ünlülere özendigimizi bildiği için. Evet onlara ozeniyoruz. Ve her geçen zaman onlarin kiyafeti saçı moda diye ortalıkta geziyo. Ünlüleri şöhret yapmak için illuminati üyesi yapiyolar. Sonra da insanların bilinç altını etkilemek için subliminal mesajı veriliyo. Dinlediğiniz her şarkının çelişkili bir anlamı var. Backmasking diye bişey icat edildi. Şarkı sözlerini ters çevirip tanriya hakarette bulunuyo. Youtube dan bakabilirsiniz.. deşifre ile insanlığı yok ediyolar..

Ben ateisttim bir gece rüyamda sopayla dayak yediğimi gördüm. Uyandığımda vücudumda sayiden morarma ve yaralar vardı. . Şimdi elhamdulillah Müslümanım diyorum. Ibadetimi yapıyorum.
Arkadaslar kıyamet yaklaştı gözünüzü açın. .
Kıyamet mi yaklaşıyor?