biliyorsunuz özellikle z kuşağında büyük bir lgbt popülasyonu var ve temel hakları olan evlilik artık verilmeli.
birkaç yıl içinde
5 yıl içinde
10 yıl içinde
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
biliyorsunuz özellikle z kuşağında büyük bir lgbt popülasyonu var ve temel hakları olan evlilik artık verilmeli.
Yurt dışında yasal olduğu söylenen eşcinsel evlilik aslen ve hukuken bir evlilik değil. Birlikte yaşama sözleşmesi gibi bir uygulaması var. Bu kişilerin bir arada yaşamasının ve çeşitli konularda (vergiler, sigorta, miras, vs.) birlikte değerlendirilmesinin sağlanması için yapılan bir düzenleme sadece.
Bu tip bir işlem ülkemizde de yapılabilir. Ama önce halkın hoş görü seviyesinin bir kaç bin basamak artması lazım. Anket şıklarınız içinde bu süre mevcut değil maalesef
milletin kimle el ele olduğu ''kocakarı ideoloji'' halkımızın çok umurunda maalesef
@BeniBöʎleBil benim sorum evlilik farkettiysen, insanlar neden evlenirler?
Bunun temel hak olduğunu düşünmüyorum. Sapkınlığın artması temel hak değil, normal hiç değil engellenmesi ve devletin bu sapkınlıklar için acil önlem alması gerekir. Gğt verenliğin lüzumu yok.
4 kadınla evlenmek temel hak demi. dingil seni.
Cevap
8Cevap
Bu ülkede pek mümkün değil
Yakın gelecekte olmaz bi ihtimal daha uzun bi süreçte olabilir
Yobaz ve dinci zihniyet ve aşırı milliyetçilik olduğu sürece bu mümkün değil
Kanun tasarısı meclisten geçti, yarın resmi gazete de yayınlanacak...
yarına kadar somurtsun mu bu insanlar.
Soruma bak anlarsın yiğidim
paylasımlarını gizlemissin
bu haberi bilmiyordum ülkede mülteciler cogaldıgı icin araplar icin cok esli evlilik getirmisler.
3 erkek de evlenebiliyo ama
Boomerlar yaşadığı sürece yasallaşmaz
Bizim ülkede asla olmaz diye düşünüyorum
bizim ülke bizim ülkemiz olursa olur.
İnşallah hiçbir zaman
isteyip istemedigini sormadım, objektif olarak ne zaman ''gereken hakları'' verilecek dedim.
başkasının özgürlüğü seni ilgilendirmez. cinsel faşistlik yapıyorsun. ülkede islam yasak olsa umarım asla yasal olmaz deseler ne hissedersin.
Evet cinsel faşistim
umarım bir gün hissetmediğin benimsemediğin cinsel yönelime zorlanmanın ne kadar zor ve saçma olduğunu anlarsın.
Türkiye de olmaz henüz
Olmayaxak
Olmaz bence
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?