Sizce eşcinsel evlilik yasal olmalı mı? Bence olmalı. Özgür ve laik bir ülkedeyiz. Kimseyi tercihlerinden dolayı dışlamamalıyız.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende son zamanlarda bu durumun normal dışı olduğunu düşünmeye başladım. Eskiden hep normal olabilir çünkü her iki hormona da sahibiz ve kandan kemikten canlılarız ister istemez biyolojik olarak bir tepkime olabilir diye düşünüyordum.
Ve lisemde çok fazla özenen insan vardı ister istemez ulan nasıl bir şey diye sende sorguluyorsun
Mesela ben zorbalık görmüş biriyim ve hemcinslerim daha cıvıl cıvıl iken ben onlara göre maskülen kalıyorum ama meğersem durumun kendi cinsiyetimden şahsi olarak utandırılma olduğunu fark edince o düşüncem kalktı zaten hep hayatım boyunca erkeklere aşık oldum.
Ve lisede eş cinsel olduğunu farkeden arkadaşlarım sırasıyla
Erkek - ailesi boşanmış
Erkek - eşcinsel bahanesi ile kızlara fazla dokunma göğüs büyümesi var hormonal ya da kilodan olabilir
Kız - aile fazla dindar ve sağcı, tesettürlü ve ilginin üzerinde olmasını seviyor ve astlarına karşı yalaka
Kız - şiddet veya zorbalık geçmişi var, spor yapmasına ilgi alanları olmasına rağmen insanlara problemlerini paylaşabilen biri pek değil ( ileride aynı problemi yaşadığım için davranışlarının sebeplerini ve konuşmalarını çözmüştüm)
Bunları elbette kimseyi utandırmak gücendirmek aşağılamak için söylemedim ancak bu tarz yönelimler daha çok özentilik, toplumda kabul görmek, marjinal bir karakter oluşturmak ve medya etkisi çok büyük ( dizi film gruplar gruplardan ayrılan ve cinsel yönelimlerini sonradan açıklayan kişiler ve bu durumu pr çalişmasi olarak kullanmaları / dünya nüfusunu azaltma - yeteri kadar kaynak yok çünkü)
Hormonal dengeye dönecek olursak mesela ben polikistik over hastasıyım ve testesteron seviyem 0.6 oranında fazla olmasına rağmen regliyi ilaç yardımı ile olabiliyorum. Tüylenme durumlarım da oldu ister istemez
Ancak artık hormonların sadece var olan özelliklerimize ket vurduğu ve ufak konularda değişiklik yaptığını düşünüyorum. Hormonların herhangi bir cinsiyet değişimine büyük bir etkisi yok ya da karşı cinsten hoşlanmaya.
Bir çok değişim operasyonu bile uzun süre hormon tedavisi uygulanılarak gerçekleştiriliyor ki bizdeki var olan değerler bu kadar küçükken hemcins birinden hoşlanma durumunun tek boyutu hormanal değil psikolojik
Ayrıca son zamanlarda bir video gördüm keşke linkini bulup paylaşabilsem konuşmacı kadın şunu söylüyordu eşcinsellikten sonra pek çok kişinin kendini beyaz iken siyah hissettiğini gözü görmesine rağmen kör hissetiğiniz hatta bazılarının kendilerine zarar vererek o hissettikleri şey olduğunu vs vs örnekler veriyordu ki bir örnek te x yaşındaki kişinin kendisini 6 yaşinda hissedip anaokuluna kayıt yaptırmasıydı.
En son durumu maalesef pedofililiği de normalleştirmeye gitmeye açık olduğunu getirdi ve bu yüzden bunların hastalık olduğunu kabul etmeliyiz dedi.
Açıkçası bu videodan sonra hem cinse yakınlaşmayı düşündüm ve bunun maalesef yalnızca fanteziden ve alt temenli olan başka bir olaydan etkisi olduğunu düşünmeye başladım.
Bu benim görüşüm. Elbette yaşayan yaşasın ona kimse bir şey diyemez ancak bende bayağı bir ön yargı oluşmaya başladı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun eğer bir sorun değilse de umarım bunu öğrenir farkeder ön yargımız yok ederim 🤍17 Yorumla- +1 yıl
Astlarına karşı yalaka ne demek?
- +1 yıl
Ha öğretmenlere çok fazla yakın olmaya çalışıyordu ama sevgi olarak değil sadece onların ayak işlerini yapma vs
- +1 yıl
Hangi lisede okudunuz? İstanbul da mıydı?
- +1 yıl
Yok hayır değil
- +1 yıl
Genelde İstanbul bu konuda daha rahattir aam
- +1 yıl
Rahat olan bir yerde yaşıyorum ama İstanbul değil
- +1 yıl
Ve her ilin her bölgesi aynı olmuyor
En İyi Cevaplar
Yorumların çoğunu okudum ve genel olarak destekleyen ve desteklemeyen 2 tarafın yorumlarını da haksız buldum.
- Aile yapısını tek bozan eşcinsellik değil
- Doğru herkes Müslüman değil ama bazı şeyler toplumun ahlakını bozar. İslamiyetten bağımsız bir şekilde inancı olan ve olmayan insanlar da rahatsız olabilir ve nasıl ki Müslümanlar size saygı duymalıysa, siz de onlara duymalısınız
- Üçüncüsü Lut kavmi çok derin bir mevzu. Eşcinselliği savunamam ancak o kavimde heteroseksüel insanlarda helak edilmiş.
- Ve son olarak , özellikle erkeklerin olmalı demesi çok garibime gitti. Sanırım eşcinsel erkek sayısı git gide artıyor. Evet aile yapısı derken kast edilen tamda bu olmalı. Eşcinsel bireylerin çocuğu olmaz ve evlatlık edinmek ben doğru değildir.
Amerikada bile bu tarz eğilimler için kuruluşlar vardır. Her ne kadar kişinin psikolojisini etkilese de tartışılacak bir durum.
NARS ı araştırmanızı öneriyorum…
Amerikada önlem almışlar.
İskandinav ülkelerinde her ne kadar yasalda olsa karşı çıkanı var fakat normal mi değil mi dememiz için biraz erken.
En doğrusu din hocalarının dediklerini kabul edip imtihan demek doğru.11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin eşit haklara sahip olması önemlidir. Eşcinsel evlilik yasal olduğunda, herkesin sevdikleriyle birlikte mutlu bir yaşam sürmesine olanak sağlanır.💖🌈
11 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen
Gizli Üye(36-45)+1 yılLaiklikten anladığınız buysa ne yazsam size bir şey anlatamam zaten. 😏 Biraz kendinizi geliştirin... (Şimdi büyük ihtimal neden böyle yazdığımı da anlamazsın, kısaca açıklayayım. Eşcinselliğin kabul görmemesinin, karşı duruşun tek sebebi din değildir. Eşcinsel yönelimler sapkınlık davranışlarıdır, sübyancılık gibi, hayvanlarla girilen ilişki, ensest ilişki ve benzerleri gibidir fakat diğerlerine genel bir karşı duruş varken zaman zaman eşcinsel eğilimlere yoğun destekler çıkmaktadır. Semavi dinlere mensup olmayan hatta herhangi bir dine mensup olmayan bazı toplumları incelerseniz onlarda da eşcinsellik ve diğerlerine karşı duruş vardır, kabul görmemektedir, çünkü dinle değil toplumsal yapı ile ilgilidir. Daha net anlaşılması açısından bir birleşik örnek vereyim. Zina, kumar, içki vb.. dinen yasaklanmıştır. Dinen yasaklanması demek hapse atılmak demek değildir, günahtır, hesabı sorulacaktır demektir. Ama günahı kabul edip yapabilirsin, herhangi bir dini inanışın yoktur o zaman da yapabilirsin. Peki günah olduğuna inanmadığında içki, kumar, zina zararlı olmamış mı oluyor, hayır çünkü bunlar insana ve topluma zararlı davranışlar olduğu için dinen de yasaktır. Bu ve benzeri durumlar insanı, toplumsal hayatı korumak adına çoğu zaman kanunen ve dinen yasaklanmıştır. Özü insan ve toplumdur yani, din veya kanunlar değil. Din de olmasa kanun da olmasa yine bunlar çoğu toplum genelinde yapılması tasvip edilmeyen işler olur. )
12 Yorumla- +1 yıl
Laikliği böyle saçma işlere alet ediyorlar ya kahkaha atıyorum. Lgbtli çevrem oldu bir ara hepsi sorunlu problemli insanlar. Bende bir dönem yaşadım bu tarz şeyler ama şu an sağlıklı bir ilişki içerisindeyim ve yanlış buluyorum. Kendi tercihi lakin saçma hareketleri var bir çoğunun ve rahatsızlık veriyor
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
54Cevap
Eşcinsellik son yıllarda tüm dünyada pompalanmaya başladı. Eşcinselliğin büyük ölçüde öğrenildiği ya da özenti olduğunu düşünüyorum.
Günümüzde birtakım batılı ülkeler mesela Ötanazi için bir sürü evrak test isteyip buna onay verirken iş eşcinselliğe gelince 1 tane hormon testi bile istemiyorlar çok garip değil mi?
Kaldı ki geçen günlerde ABD Temsilciler Meclisinde konuşan Chloe Cole nasılda cinsiyet değişikliği ameliyatına sürüklendiğini anlattı ve bu konuda yasa çıkarılması gerektiğinden bahsetti.
temelde insanların bireycil hale gelmesi kolay yönetilmeleri ve kolay sömürülmelerine yol açıyor. insanlar bir arada oldukları sürece küreselcilere karşı koyuyorlar.
bakınız Türkiye
00 Yorumla
+1 yılHz. Lut kavmini bu yüzden helak etti Allah.
Bu kavmi helak eden Allah doğuştan eşcinsel insan yaratmaz/yaratmıyor.
Psikolojik sorunları olan ailelerin, psikolojik sorunlu şımarık ve ruh hastası çocuklarının uydurması "eş cinsellik"
Bir gün kızın ya da oğlun bir kızı ya da bir erkeği alıp karşına geçer ve bu benim kocam (erkeğin erkeğe söylediğini düşün)
Bu benim kocam (kadının kadına söylediğini düşün).
Birde hesap edebiliyorsan ebeveyn olduğunu düşün: kafandaki hasta düşünceler netleşir.
Modernlik ve özgürlük sandığın şey: psikolojik bir rahatsızlık.
01 Yorumla
+1 yılSiz dindarsınız sözde herkese saygı duymayı gerektiren bir din ama sizde dinden eser kalmamış ırkçılık cinsiyetçilik din düşmanlığı hepsi var sizene kardesim adam ister atla evlenir ister ağaçla ister toprakla kendi dünyanıza bakın ya günahı da sevabına ona kimseye bi bok düşmez burada
11 Yorumla
+1 yılOlmalı diyen kesimler Kuranı Kerim'i açıp baksınlar eşcinsellik yaşayanlara neler olmuş ve neler olacak diye okusunlar
Nasıl midesiz insanlar var bir erkek bir erkekle nasıl birliktelik yaşayabilir veya bir kadın nasıl bir kadınla birliktelik yaşayabilir anlayınca bile midem bulanıyor 🤢
İnsan oğlunun fıtratına bile ters böyle sapıkça şeyler
Allah kadını ve erkeği yarattı birbirlerini tamamlasınlar diye ama insan aldıkça azdı ve ne istediğini bilmediği sapkınca şeylere meyillendi01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kadın için
Kadın erkek içindir
Allah bir kavmi helak etmedi mi bu yüzden
Allah'ın lanetledigi bir şeyi normal görmeyin
Ben karşıyım bu lgbtye
Siz ne derseniz deyin
İslam, Hristiyanlık ve Yahudilik te bu konuya karşı
Modernlik adı altında
Neler yapılıyor
Laiklik bu değildir
Laiklik din ve fikir özgürlüğüdür
Özgürlüğünde sınırı vardır
Bu sınırlardan biri ahlâkî yapıyı bozmaktır.
Ben Turancı Türkçü ittihatçı ve Atatürkçü biri olarak bu konuda size zıtım21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCıvkını çıkardınız bu işin. Laik olduğumuzu söylüyorsunuz ama Müslümana sürekli mobing yapıyorsunuz. Bu nasıl laiklik? Kendinizi hakli cikarma şekliniz baya iyi. Evet laikiz ama siz bize laik misiniz? Önce ona bakın sonra laikiz eşcinsellik yasal olsun deyin.
00 YorumlaBence olmamalı. Donald Trump'ın dediği gibi sadece iki cins vardır. Şeytansıların başımıza bela ettiği bir durum bu, kendi aralarında ne bk yerlerse yesinler topluma bulaştırmasınlar bu tip durumları ben karşıyım sonuna kadar
11 Yorumla
+1 yılYasal olmamalı. Çünkü eşcinsellik Allah tarafından yasaklanmış ve lanetlenmiştir. Bu yüzde Lut kavmini helak etmiştir.
Eşcinsellik hastalık değil sapkınlıktır. O yüzden yasal olmamalı.14 Yorumla- +1 yıl
Bu ülke hem Türk hem de Müslüman. Türklerin İslamiyet'ten önce bile böyle sapkın işleri yoktu. Hem dinimize hem geleneklerimize aykırı bir durum.
Hiç bir dine böyle sapkınlıklara yer yoktur.
Hayır. Ama eşcinselliğin ne olduğuna dair bilgi verilmeli liselerde artık. Basit bir hormonal destekle çözülebilecek bir sağlık sorunudur eşcinsellik durumu.
112 Yorumla- +1 yıl
Hormon eksikliğinden meydana gelen bir sağlık sorunudur. Ahmet'in Ayşe gibi görünmek istemesinin nedeni erkeksi hormonlarının az olmasından kaynaklanıyor. Devletin burada ki görevi bu tür insanların ücretsiz olarak hormon tedavisini sağlaması olmalı. Fakat bireyler o hormon eksikliğinin farkında olsalar bile "inat" uğruna ters hormon takviyesi alıyorlar.
- +1 yıl
@Karga1993 doğru söylüyor bu arada evet eşcinsellik hormonal bir durum ancak testlerde çıkmaz. Hastalık diye bu yüzden kabul edilmez ancak hormonlarla doğrudan alakası olan bir durum. Peki eşcinsellikle tedavisi olan NARS a ne diyeceksin? Evet bireyler üzerinde ne kadar psikolojik olarak zorlayıcı olsa da tedavi olup olmamak tercih meselesi sadece. Ama eşcinsellik tamamen normal bir durum diyemeyiz. Din hocaları şu anlık imtihan olduğunu söylüyorlar.
- +1 yıl
Zamanında araştırmıştım. Ve evet hormonlarla alakası şu şekildedir , kadın bedeninde azda olsa testosteron bulunur ve vücut bunu normalden bir tık fazla üretebilir. Kişi kendini doğduğu bedende hisseder ancak erkeklik eril hormon bedende biraz daha ağır bastığından kadınlara da ilgi duyar.
- +1 yıl
Hatta hermaafrodit bireylere de lgbt diyorlar o da hormonal. Çok fazla var böyle hormonal yapılandırmalar. Hiç mi biyoloji hocanız göstermedi , ya da gösterdi de siz mi dinlemediniz. Cinsiyet oluşurken genlerde xx xy birisi kadın diğeri erkek dimi? Xxx olunca çok sert görünümü oluyor xxy de aynı şekilde xyy olunca çok dişil oluyor. Bunlar lgbt giriyor mu bilmiyorum ama varlar. X bile oluyor hatta sadece x ama küçücük bir boya ve ince zayıf zekaya sahip olur sadece y olmaz
+1 yılHerkesin kendi tercihi fakat aile yapımızı bozucu bir etken... Bu sebeple o kadar özgürlükçü olamayız... Fakat yaşayan kendi hayatında ne yapıyorsa yapsın...
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılolmalı tabi ki kimse doğuştan getirdiği yönelimden dolayı dışlanmayı hak etmiyor
10 Yorumla Ülkemizde bu imkansız tartışmaya bile kapalı bir konu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu diyen kisinin agzina kurekle vurup yamultasim var. be hey yav. sak be hey edepsiz ahlaksiz. yallah git nerede varsa orada yasa.. ib. ne cocugu
42 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesizleşme. Burası laik bir ülke.
Cevap sahibi+1 yıls. ikik laiklikle ib. nelik ne alaka beynini s. iktigim s. alagi. s. ktir git baska yerde la. ik ol. ortalik or. ospusu
+1 yılHer koyun kendi bacağından asılır deyip bir koyunun leşini mahallenin ortasına as bakalım ne olacak?
Bütün mahalle kokudan rahatsız olur ve o koyunun kendi bacağından asıldığını gördüğü halde o koyunu oradan uzaklaştırır. Demek ki neymiş her koyun kendi bacağından asılır ama başkaları rahatsız olunca işler değişir.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama ben karsiyim. Yani mantikli gelmiyor. On yargi ile yaklasmak istemezsem bana ne ki. Hristiyan kiliseye gidiyor bana ne ki? Ya da camiye ben girmiyorum bana ne?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkek erkeğe evlilik serbest olmalı, Erdoğan nikahsiz milleti catir cutur 😂 zina.
saka bir yana laik ve Özgür ülke derken hangi ülke orası?
00 YorumlaHayır olmamalı dinimizde böyle bir şey yoktur şu an Osmanlı Devleti hayatta olsaydı bu günleri görseydi herkesi kurşuna dizerdi
09 Yorumla- +1 yıl
Peki dininde örsele hor gör kötü davran dışla diye bişey var mı yoksa güzeliklemi yap diyo bunları lan dinini bilmiyon kuramını okumamışsın gelmiş demogoji yapıyor
- +1 yıl
Doğru diyon senden iyi yazarım senin dinine hakaret etmiyo kötülemiyo insanlar sadece hayatını yaşıyor günahta onun sevapta siz ceza kesemezsiniz hayatınıza baksın kendi sevap günahınızla ilgilenin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu durumu nasıl onaylayabiliyorsunuz yahu? nasıl bir varlıksınız siz? işinize gelince hemen biz laik ülkeyiz işinize gelmeyince hakaret edersiniz. laik diye diye insanlıktan çıktınız. Ülkenin halini görüyoruz..
tamamen yasaklanmalı ve yapmak isteyenleri toplumdan uzaklaştırılmalı tedavi edilmeli.. destekleyenleri de ciddi cezalandırılmalı..
01 Yorumla
+1 yılVelev ki eşcinsel evlilik kabul edildi. Ya sonra? Çocuk sahibi olabilmeyi talep edecekler ve taleplerin sonu gelmeyecek.
11 Yorumla
+1 yıl
Kişinin kendi tercihidir saygı duymak düşer
00 YorumlaBence evlilik komple yasak olmalı ya da baştan ve daha eşitlikçi olarak düzenlenmeli. Erkek evliliğe imzayı attığı an köle oluyor.
00 YorumlaÇok çok sonra dusunulebilecek bir konu. Lakin şu an zamanı değil halledilmesi gereken daha önemli meselelerimiz var
00 Yorumla
+1 yılValla herkes özgür olmalı. Ben eşcinsel değilim ama önemli olan din ve cins farklılığı değil insan olabilmek
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı Dinimiz bunu şiddetle yasaklamıştır ve Kutsal Kitabımızda da eşcinsellik yaşayanlara neler olmuş ayetlerde bildiriyor
01 YorumlaHayır, her şeyi özgürlük olarak algılamayı bırakmalıyız.
10 Yorumla
+1 yılLaik olmakla eşcinselliğin arasında bir şey yok yine de sen bilirsin farklı şeyler
10 YorumlaYav yok artık. Bir kavim bu yüzden hrlak oldu. Hiç mi ibret almıyorsunuz?
01 YorumlaOlmamalı bencede her ne kadar eşcinselliği savunsamda shshshhs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Sen şimdi pedoları da, nekrofilleri de felan savunursun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Bence de yasal olmalı isteyen istediği kişiyle evlenebilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman bir kıza aşık olsam hep reddedildim ve kendimi kötü hissettirdi o kızlar ama hiç seven olmadı. Normal olan bir şeyi bile bu kadar zorlaştıran bir millet bunu mu kabul eder sence
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek erkeğe evlenmeler olmasın diye agh bartiye oy vermedi mi millet?
01 Yorumla- +1 yıl
Bana sorarsan, olabilir. Eşcinsellik dinin yasakladığı bir şey ve bu yasak Anayasasında laiklik ilkesi olan bir ülkede uygulanamaz
Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı. Defolup gidip baska ulkede evlenip orada kalabilirler
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı. Aile yapısını tek bozan şey değil doğru ama ciddi anlamda bozar. Takılın birlikte yaşayın gezin tozun sevişin. Ama evlilik kısmı saçma geldi.. evlilik aile kurumudur , hani anne baba çocuk mevzusu.. aslında çocuğu koruma kurumu?
00 Yorumla
+1 yılHer şey serbest olsun herkes birbirinin üstüne çıkıp eğlensinler ne açma müslüman mahallesinde saylangoz satılmaz
00 YorumlaOzgur mu escinsel olarak yasamak istiyorsan bence Hollanda uygun oraya gidebilirsin
03 YorumlaÖzgür bir ülkede bile olsak yanlışın peşinden gidilmez bu modernlik değil tam tersi yobazlık dır bu kabul edilebilir bir şey değil anormal birşeyi normallestirmeyelim
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Baskılar veya yasal düzenlemeler her şey değildir, toplum ne istiyor o önemli
00 Yorumla
+1 yılYasal bile olsa Türkiye'de yaşamak aileni yok saymakla eş değer görülüyor. Ben sevdiğime bu yüzden kavuşamadım
00 Yorumla
+1 yılAynen knk laiklik, eşcinsellerin evlenebilmesi aynen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzgürlük laiklik denince tek bilinen şey cinsellik konuları
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmamalı!
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnstagramın varlığından haberin varsa bir gir bak. Laik kelimesine bile bas bas bağırıyor çingene dölleri. Eskide kaldı laiklik.
00 YorumlaOlmamalı... AİLE yok olur
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 970 cevap paylaştı. Özgürmüyüz güldürme
00 Yorumla
+1 yılHe oldu başka bir sıkıntın varmıydi canım
00 Yorumlakendisi öyle oldugu icin soruyor tabi
00 Yorumla
+1 yılBence de yasal olmalı.
00 YorumlaOlmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayır olmamalı
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır bu özgürlük değil. Yasal değil yasak olmalı
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToplum ahlakı açısındanda eşcinseller taşlanmalı
00 Yorumla
+1 yılasla
11 Yorumla
+1 yılBence asla olmamalı.
08 Yorumla- +1 yıl
Çünkü Allah erkekleri ve kadınları, birbirlerini tamamlamaları için 2 farklı cinsiyette yaratmış.
- +1 yıl
Ayrıca aynı cinsten kişilerin birlikte olması insan fıtratına terstir, çünkü hiçbir zaman birbirlerini tamamlayamazlar.
- +1 yıl
Anayasaya göre öyle, ama nüfusunun çoğunluğu Müslüman bir ülke. Ben de bu soruya Müslüman biri olarak yorum yaptım.
- +1 yıl
Evet, maalesef Müslüman olduğunu söyleyenlerin büyük bir çoğunluğu dinini gerektiği gibi yaşamıyor; ama en azından dilde de olsa Müslüman olduklarını söylüyorlar.
Istermiydin oyle bir evlilik
02 Yorumladoğaya aykırı bir şey yasal olmamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
+1 yılOlmamalı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılolsun beee
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Hayır yaaa
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri