Kimsenin yönelimi tabiki bizi ilgilendirmez ama çoğunluk müslüman olan bir ülkede olmasını doğru bulmuyorum. Hollanda Almanya gibi ülkelerde böyle evlilikler yasal zaten. orada evlenip hayatlarına devam edebilirler insanların gözlerine sokmadıkça
@Sweetdreams1950 yazdığım yorumu dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum. "Çoğunluğu Müslüman kişilerden oluşan ülke " ile "ülkemiz müslüman" ibaresi apayrı şeyler
İşte bir çorlu gubresiyle yetişmiş ergen daha. Laik ülkede yaşamış olmak sana pek bir şey katmamış okuma anlama gibi yetenekler edin bence daha çok işine yarar
Türkiyede böyle bir şeyi rüyamda görürüm gibime geliyor zira her yer kendi inançlarından ve doğrularından başka inançlar da olabileceğini reddeden zihniyetlerle dolu yorumlarda da bol bol görebilirsiniz😮💨
Böylesi insanlar defolup gidebilir kabul gören ülkelerde... burası müslüman ülkesi ne demek ya erkek erkeğe kadın kadına sapıklık yetmiyor birde normallestirmek mi Allah korusun.. böylesilerden..
Gökten başınıza taş yağsın mı istiyorsun. Eşcinsellik fıtrata aykırı bir sapkınlıktır ne yasal olabilir ne savunulabilir ne de saygi duyulabilir. Şiddetle reddediyorum.
Oğlun oldu sen hanım hanımcık bir gelin hayali kurarken oğlun Recep İvedik gibi bir herifi karşına çıkartıp anne biz evleniyoruz dedi tepkin ne olur samimi cevap lütfen
alakası yok! Deyyūsluğun anlamı yok!! Madem o kadar meraklı lar ya başka yerde yaşayacaklar ya da bunu unutacaklar. Zaten hiç bir şeyin anlamı yok onlar için o zaman nikah da olmasın o zaman! Ha resmi olmuşlar ha gayri resmi ne fark edecek?