Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar galiba Allah benim belami veriyo. Etrafdan onun parfüm kokusunu alıyorum normal degil bu 🤦🏻♀️
Güncellemeler
+1 yıl
🤦🏻♀️
Ben yalnış durakda inmisdim o gun. Onunlada o yalnis durakta karsilastim. Yeni metro gelince o da benimle birlikte bindi ve yan yana durduk. Bir kac durak sonra bu benim elime dokunmaya basladı, bende tipi hosuma gitdiği icin karsilik verdim.
Sonra ineceğim duraga geldim ve indim bu da benimle birlikte indi. Biraz yuruduk sohbet muabbet bir parka gecdik. Parka gelene kadanda baya yakindik elini falan tutdum (o an hangi kafada oldugumu bilmiyorum).
burada biraz oturduk bu bana sarilmaya basladi falan ben de karsilik verdim verdim, sonra opmeye basladi (yanakdan) ben de karsilik verdim 🤦🏻♀️. Daha sonra bu artik ileri gitmeye basladi bende sinirlendim ve yanindan ayrildim. Duraga kadar pesimden geldi, yanimda durdu biraz konustuk ben otobuse bindim ve gittim. Daha onceden de numarasini vermisdi bana yaz falan dedi ama ben yazmadim.
Dun gece vicdan azabindam uyuyamadim. Ailem ogrenirse beni öldürur ne yapmaliyim (18 yasindayim)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demekki o an sevgiye ilgiye ihtiyacın vardı o adamla gidermek istedin psikolojik bir durum kendini suçlama
Adam sapık bunu ilgi olarak algılama neci bilmiyon boş ver
Bir anlık böyle şeyler olur başima geldi tersi kız erkek pesınde
Olan olmuş yapacak bir şey yok artık
Ara ve kaldığın yerden devam
O adam kaç yaşındaydı?
23
Daha ileri gidebilirdi
Gidicekti zaten ben yanindan ayrildim sinirlenip
18 yaşına geçtin mi peki
Gectim
Böyle şeyler yaşanabilir, ama ötesine kaptımaman iyi oldu, belki daha kötü de sonuçlanabilirdi. Çok şükür öyle bir şey olmamış. Daha iyisi de olabilirdi, önemli olan temkinli olmak.
Keşke gizli olmasan