Sevdiğim adam, eski sevgilimle öpüştüğümü öğrendi sizce ne yapıyım yardım edin nolur.

canımdan bile cok sevdiğim sevgiim... Çok mutluyduk düne kadar eski sevgilimle öpüştüüğümü öğrendi delirdi kıskancından ya yalvarıyorum affettirmeye calısıyorum kendimi öyle seyler diyorumkii... Asla kabul etmiyo beni gözden cıkarmıs gibi davranıyor artık köpek gibi yalvarıyorum defalarca durumu anlatıyorum beni azarlıyo tersliyor, ağlatıyor kırıyor cok ama cok üzüyor 2 gündür. Bana diyorki seni affediyorum ama bir şartım var bundan sonra kızlarla konusurum karısmıcaksın geç yazıdıgımda kızmıcaksın kızla gezer takılırım karışmıcaksın rahat bırakcaksın beni diyor yoksa sen bilirsin diyor yol veriyor::( kabul etmedim canımdan cok sevdiğim adamın bunu yapmasına göz yumamam dedim ben dedim diyceğğimi sana kalmıs diyor . Karşısında öyle ezildim öyle küçük düştümki yalvarıslarımla ama nafile ... seni cok seviyorum ama bana gelmez böylr seyler günahını cıkartıcam sana bu benim katiil olma sebebim diyor... Cok kıskanc aşırı derecede ve cok onurlu... ama cok pişmanım küüçük bir öpüşme yüzünde eskiden , ağlamaktan gözümde yas kalmadı çok kötüyüm napıyım fikir verin
Güncellemeler
+1 yıl
kenddimi okadar eziik düsürdümki... Baksası olsa*i cekmişti ama ben yapamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
öpüştüğüm kişi eski sevgilim
Sevdiğim adam, eski sevgilimle öpüştüğümü öğrendi sizce ne yapıyım yardım edin nolur.