Yakın arkadaşın yeni arkadaşlar edindikçe seni takmaması üzücü değil mi?

Beyler bayanlar size hayatımı değiştirecek bir soru soracağım benim 8 yıllık arkadaşım var ama nasıl diyim farklı şehirlerdeydik yazın geliyordu takılıyorduk filan sonra 3 senedir baya yakınlaştık kordona döneminde VS. Baya iyiydik hergün konuşuyorduk sonra ki sene yine aynı ama sonra bu sene son senesi anlayışlıyım son senesi çalışır filan diye baya anlayışla karşıladım hiç aramadım ama şey yazdım knk müsait olunca ara ben senin müsaitliğini bilmiyorum filan diye tm konuşuruz diyip geçiştirmeye başlıyor sadece önemli olaylarda birde yolda giderken arıyor hadi diyorum boş zamanı olmuyor öyle arıyor ama son aramasında dedim knk çalışıyormusun filan diyor yok knk saldım boş oturuyom diyo lan ya niye aramıyon ozmn ve daha takmıyor gibi geliyor yani öylesine arkadaşlık gibi ama kaç senelik arkadaşım ve haklı çıkmakta çok iyi her şey de bir şey bulabilir yani size sorum şu ben sizce gidip direk olaya atılıp Niye soğuk yapıyorsun aramıyon etmiyon bir sorunmu var eğer söylemek istediğin bir şey varsa söyle halledelim yoksa da ben böyle yılda bir aranmasına arkadaşlık demem filan diyim mi ama şöyle bir şey var bunu der demez bir anda ne alaka olum kafanda ne kurdun diyip geçiştirebilir ama olay anlattığım gibi yani sizce nasıl tepki vermeliyim ne dersem en azından geçiştiremez çünkü böyle ilerlemiyor en son direk diycem ki knk böyle olmuyor diyip arkadaşlığı bitireceğim onuda hiç istemiyorum ama kafaya takmaktan bir şey yapamaz oldum çok sosyal değilimdir benim için çok önemli arkadaşı kaybetmek istemem lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Yakın arkadaşın yeni arkadaşlar edindikçe seni takmaması üzücü değil mi?