Arkadaşı bişey yaptım ben ama sonradan tedirgin olmaya başladım doğru mu yaptım sizce?

2 senesi inanılmaz soğukluk ve son 3 ay içerisinde kaç kere şiddet gördüğüm toplamda 12 yıl süren bir evlilik sürecim oldu. Son olaydan sonra yani yaklaşık 1 hafta önce bavulumu toplayıp eşim işte iken çocukları alıp çıktım evden iki tane oğlum var.
Babamlara asla gitmem o kocamdan kötü zaten. İki ev aynı cehennem. Evdeki altınlarımi ve çocuklar için biriktirdiğim biraz para vardı onları da aldım yanıma. Telefonumu evde bıraktım izimi bulamasın diye. Çocuklarla hemen taksiye binip otogara gittim hızlıca üniversite okurken kaldigim
Şehre bilet aldım ve geldik buraya. Annemler başka bir şehirde. 1 gece otelde kaldım 4 gündür eski bir arkadasimdayim arkadaşlarım bana ev ariyor. burada bir hayat kurayım kimse izimi bulamasin diyorum. Üni okuduğum için burayı tahmin edebilirler ama bulurlar mi bilmiyorum.
Mesleğim var ama yapmıyordum. Elimdeki paralar bir süre idare eder ama uzun süre etmez. İş bulup hem kira hem evin geçimini yapabilir miyim? Çocukların okul masrafı vs var
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel... Neden kimse bişey yazmadı 🙂
Arkadaşı bişey yaptım ben ama sonradan tedirgin olmaya başladım doğru mu yaptım sizce?