Eski sevgilim denecek kişi beni sevmedi istemedi gitti sarı boyalı saçlı bir kızla sevgili oldu bende "haa demek sarışınlardan hoşlanıyor"deyip saçımı sarı yaptım 🤦♀️☹ Sarışın halimle o kıza bin bastığımi düşünerek kendime moral verdim ama o bana haram artık bununda farkındayım hırs yaptım heralde
olay o kızın saçının rengi değil öncelikle. o kızda bulduğu şeyler var demek ki
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Inanır mısın çok saçma ama o kızla sürekli kıyas ettim kendimi o kızdan daha uzun ve güzeldim ama niyeyse sarışınlık eksik olduğunu düşündüm kendimde ve böyle bisey yaptım 😑
çok yanlış bu senin ondan eksik olduğunu veyaa fazla olduğunu göstermez her insanın sevdiği şeyler farkılıdır onunla mutlu. sende seninle mutlu olacak adamı bulmalısın
Aptalca bi hareket ama olsun gulumsetti beni 😃 Sende gul gec 😀
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O an cidden hırs yaptım bak baktim o kızin boyu kısa hemde burnu büyük fakat sarı saçı onu öne taşıyordu baktim bende sarışın olursam ondan çok daha güzel olurum dedim ama bilmiyorum saçmaydı
O kız benden daha nasıl diyeyim fena ben sakin ve sessiz bir kızdım ınstagramda sürekli hikaye foto paylaşmiyorum fakat o kız bütün hayatını paylaşıyor nerdeyse
Niye peki niye niye Neden bir erkek icin hayatinizin iicne ediyosinuz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana neler soyluyordu oran niye buran niye böyle benden daha kısa bir burnu büyük bir kızla beraber ama kız sarışın diye hırs yaptım sarışın mı seviyor acaba diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Başkasına benzemek yerine kendin olmaya devam etseydin keşke o seçimini yapmış bırak ne hali varsa görsün..
olay o kızın saçının rengi değil öncelikle. o kızda bulduğu şeyler var demek ki
Inanır mısın çok saçma ama o kızla sürekli kıyas ettim kendimi o kızdan daha uzun ve güzeldim ama niyeyse sarışınlık eksik olduğunu düşündüm kendimde ve böyle bisey yaptım 😑
çok yanlış bu senin ondan eksik olduğunu veyaa fazla olduğunu göstermez her insanın sevdiği şeyler farkılıdır onunla mutlu. sende seninle mutlu olacak adamı bulmalısın
Aptalca bi hareket ama olsun gulumsetti beni 😃
Sende gul gec 😀
O an cidden hırs yaptım bak baktim o kızin boyu kısa hemde burnu büyük fakat sarı saçı onu öne taşıyordu baktim bende sarışın olursam ondan çok daha güzel olurum dedim ama bilmiyorum saçmaydı
Hersey sac, burun degil ama. Mesela siz kizlar buruna cok takiliyosunuz, boya takiliyosunuz. Erkekler bunlara bakarak sevgili secmez
O kız benden daha nasıl diyeyim fena ben sakin ve sessiz bir kızdım ınstagramda sürekli hikaye foto paylaşmiyorum fakat o kız bütün hayatını paylaşıyor nerdeyse
Iste malesef oylekeri dikkat cekiyor. Ici bos ama gosterisli. Guzellikle ilgisi yok.
Niye peki niye niye
Neden bir erkek icin hayatinizin iicne ediyosinuz
Bana neler soyluyordu oran niye buran niye böyle benden daha kısa bir burnu büyük bir kızla beraber ama kız sarışın diye hırs yaptım sarışın mı seviyor acaba diye
Manyakmisin sen nasil kafa bu ya.
Niye Boylesiniz
Hazır saçın açıkken istediğin renklere boyat, bu fırsat zor gelir :D
Takılma böyle şöylere o senin için birşeyler yapsın.
Kendinden başkası olmaya çalışmışsın özüne dön kendi kaybeder :)
Aptalca bir hareket🤣
Genelde siyah saçlıkara gastayım ya
salak değilse anlar
Ne gerek. Vardı ki
😂anlamaz