Ben pisman olacagim birsey yaptim?

Cok cok cok pismanim, ilk önce Allahim beni affetsin ama ben kendimi nasil bu pismanlik duygusundan kurtaririm?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu durum benim icin asiri kötü bir durum bile bile kendimi atese attim. Bir kisiden hoslaniyordum, arkadasla o kisinin calistigi yere gittik ve icmeye basladik buraya kadar hersey normal di. Nedense ictikce ictik ama kendimdeydim. Arkadasim ise oradakai calisan kisiyi zaten bir kac kez orada gördügü icin taniyormus ve ara sira sohbette ettiler ama normal bir sekilde. Kalkmaya dogru ben biraz daha fazla sarhostum. O kisininde isi bittigi icin ücümüz beraber kalktik ve bir bara gittik.
Güncellemeler
+1 yıl
Yine alkol geldi masamiza ben ise kendimi tutamayip yine ictim ondan sonra kendimi kaybettim. Tek tük hatirladigim icin biliyorum ki kustum hatta o hoslandigim kisi bana cok dikkat etti kus kendine gelirsen felan dedi. Ama bu bile cok utanc verici benim icin. Gitmek icin kalktigimizda benim yürüyecek halim yoktu artik o cocukta beni tasidi. Arkadasimin anlatmasina göre ben baya kötü olmusum ki bunun bende farkindayim.
Ben pisman olacagim birsey yaptim?