Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar bu durum benim icin asiri kötü bir durum bile bile kendimi atese attim. Bir kisiden hoslaniyordum, arkadasla o kisinin calistigi yere gittik ve icmeye basladik buraya kadar hersey normal di. Nedense ictikce ictik ama kendimdeydim. Arkadasim ise oradakai calisan kisiyi zaten bir kac kez orada gördügü icin taniyormus ve ara sira sohbette ettiler ama normal bir sekilde. Kalkmaya dogru ben biraz daha fazla sarhostum. O kisininde isi bittigi icin ücümüz beraber kalktik ve bir bara gittik.
Güncellemeler
+1 yıl
Yine alkol geldi masamiza ben ise kendimi tutamayip yine ictim ondan sonra kendimi kaybettim. Tek tük hatirladigim icin biliyorum ki kustum hatta o hoslandigim kisi bana cok dikkat etti kus kendine gelirsen felan dedi. Ama bu bile cok utanc verici benim icin. Gitmek icin kalktigimizda benim yürüyecek halim yoktu artik o cocukta beni tasidi. Arkadasimin anlatmasina göre ben baya kötü olmusum ki bunun bende farkindayim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Allah tövbe edenleri bağışlar ne yaptın ki bu kadar kötü
Geçmişi yani sonucu degismeyen seyleri düşünerek kendini uzme. Olan oldu. Bundan ders al tekrar etme. Ve hayatina bak
Ama öyle kolay degil benim icin
Ne yaptın ki bu kadar üzdü seni
Soruyu güncelleyerek kisa özet gececegim..
Olur öyle şeyler dert etme. Alkol şişede durduğu gibi durmaz. Erkek bunu sorun etmez
Kusmusum ama rezillik bu yani beni öyle görmesi cok utanc verici ilk önce Allahimin beni öyle görmesinden sonra onun beni öyle görmesinden utaniyorum. Hata yaptim
Bir daha bu kadar içmezsin olur biter. Şimdi ne kadar pisman olsan düşünsen üzerine ne kadar yorum yapsakta sonuc değişecek mi
Hayir degismeyecek ben zaten pismanim ama o kisiyle hergün yüz yüze geliyorum ben onun yüzüne bakamam
Sorun olmaz. Abartma
her insan hata yapar bi daha yapmazsın olur biter
Kesinlikle birdaha yapmicam ama o kisinin suratina nasil bakarim
kimseden utanma ya da bi daha görüşme sanki o sütten çıkma ak kaşık herkesin hataları var
Onu ister istemez hergün görüyorum tek sorun bu..
ya 1 haftaya sen bile hatırlamazsın gül geç hayat kısa kuşlar uçuyor
Insallah canim 🙏🏼
Ne yaptığını bilmem gerek yardımcı olmak için
Renklilerle beyazları birlikte mi attın
Yaptığın şeyle yüzleşerek
Yapma yaaa yoksa o şey mi
Ne oldu anlamadım
Nolduu naptiin
Ne yaptın
Ask meskmi
Hayir
Nasıl ne yaptin