Arkadaşlar salaklık mı ettim yoksa olması gerektiği gibi mi yaptım?

Nisanliyim 3 ay sonra düğünüm olacak eşya almaya nişanlımla birlikte gittik ben ne beğendiysem o alındı. Fakat yatak odası ürünü teşhir ürünüymüş sonradan değişim yapmadılar. Neyse nişanlımın evi baya kötüydü tadilatini yeniledi kapı pencere parke mutfak dolabı , fayans vs ayriyetten koltuk takımı yemek masası yatak odasi ve tv aldı. Banada sen yatak odasını almadigin icin çamaşır bulaşık mak fırın ocak ankastre mutfak eşyaları mutfak hali perde yatak odası hali perde banyo paspas set kirli sepeti seti çatal bıçak kaşık tabak çanak , süpürge makinesi falan hepsi sende dedi hesaplama yaptım yahu benim alacaklarım daha cok tutuyor çalışıyorum allahtan ki tamam dedim bu sefer de annem kızdı bana. Senin inciğin boncuğun bitmiyor iğnesine tuvalet terligine kadar alıyosun. Bari çamaşır makinesini alma onlar alsin dedi sanki biz damadı alıyoruz dedi ufak bir sorun oluştu ama es gectim nöbetlere kalıyorum maaşım yüksek olsun da herşeyimi alayım diye. Ne düşünüyorsunuz? Usulü bilmiyorum sizlere sormak istedim
Arkadaşlar salaklık mı ettim yoksa olması gerektiği gibi mi yaptım?