Bundan 2-3 ay önce bir çocukla tanıştım bir aya yakın flört gibi takıldık sonra kavga falan ettik engelleme olayları falan oldu Neyse kaldırdım engeli bu çocuk böyle ilişki istemiyor yani benim de ciddi düşünmüyor Ondan sonra istediğin zaman arıyor artık 3 gün 5 gün fark etmez arada bir arıyor Ondan sonra hiçbir bağlanma duygusu ne bileyim tanışma tanıma hiçbir şekilde böyle bir duygu yok öyle konuşuyor kapatıyor artık canı ne zaman isterse o zaman arıyor Geleceğe dair zaten hiçbir plan falan yok en son aradı işte yok ben yanına geleceğim öpeceğim sarılacağım tarzı şeyler söyledi ben de anladım ama dedim ki biz arkadaşız sesimi çıkarmadım işte sonunda baktım WhatsApp'ta bir olay olmuştu mesaj attım cevap vermiyor sabah 10.00'da atmıştım aradım Meşgule attı hiçbir şekilde geri dönüş yok Ben de tamamen engelledim ne arkadaş olmayı beceriyor Ne Sevgilim sizce doğru bir karar mı yoksa fevri mi davranmışım
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doğru karar sonuna kadar destekledim seni
Hep vicdanım onu affediyordu Aman gelsin ciddi düşünür falan ama zaten Ciddi düşünmek istese ortalama 3-4 aydır konuşuyoruz En azından ciddi bir adım atmasa bile sevgili olmaya çalışır Hadi o sevgili de olmadı emin olmak istiyor ortalama her gün arar Mesaj atar konuşmaya çalışır arkadaş olalım diyorum Adam öpeceğim falan filan diyor ne olsun istiyorsun
O seninle sadece eğleniyor kesinlikle ciddi yok boşuna yorma kendini
Siz de bir erkeksiniz nasıl anladınız mesela Sevse zaten seni seviyor derdiniz kendisi dedi seninle ciddi düşünmüyorum diye Tamam şimdilik olabilir ama tanımaya çalış En azından hadi onu da beceremiyorsun O zaman arkadaş kalmayı becer Yani kafasına Ne Zaman Eserse arıyor Bu ne demek ya 3 gün 5 gün artık ne zaman canı isterse arıyor
Öpeceğim falan demesin cinselliğe kayıyor ben öyle anladım sanki
Ya zaten öyle abi belli değil mi Her şey ilk başlarda hiç böyle şeyler demiyordu ndan sonra yok erkeklerin ihtiyacı cinsellik abuk sabuk konuşmaya başladı İstanbul'da neymiş bir tane kızla görüşmüş sonra kız da öpüşmüş Bilmem ne Ama sen bana anlatma böyle şeylerin varsa falan diyor
O neden anlattı o zaman ihtiyaç dediyse tamam işte
Senden istedi mi
Işte bana diyor ki ben Mart ayında geleyim işte gezelim falan ben seni öpmek istiyorum koklamak istiyorum diyor Sen benim neyimsin diyorum sesini çıkarmıyor ciddi düşünüyor musun Hayır diyor kafası Ne Zaman Eserse arıyor esmezse Aramıyor arkadaşız Böyle konuşma diyorum kapatıyoruz bir dahaki aradığında gene öpmek istiyorum falan diyor en son işte arkadaşıyla konuşturdu benim toprağım Yani ikimiz de aynı memleketliyiz
Aradığında öpmek istiyorum diyip cinsel mi konuştu
Yaş kaç bu arada
Hayır cinselliğe girmedi diyor ki Seni öpmek istiyorum koklamak istiyorum falan filan diyor ani belki İzin versem oraya girecek ciddi düşünce yok Tanımaya Çalışmak yok zaman ayırmak doğru düzgün yok kafası ne zaman artık sıkılırsa merak etmek yok Kıskanmak yok sahiplenmek yok
O 25 ben 23
Tamam vakit geçirme gözüne hoş geldiğin için takılma olayı bana göre
Tabi izin verirsen ilerler de
Yaşımızda baya büyük ama ilginç
Mesela Arkadaş kalabiliriz sıkıntı yok diyorum adam onu bile beceremiyor Yok ben seni öpeceğim yok Sana sarılmak istiyorum Dudaklarını öpmek istiyorum falan filan diyor Ya arkadaş kalmak bu kadar mı kötü arkadaş Kal Be Adam Arkadaş onu bile beceremiyor ama farklı Abi başka seçenek kalmadı sevmiyor olabilir En azından arkadaş kal o da yok
Onun derdi öpmek cinsellik yaşamak
Bir defa buluşsan başka buluşmaz
Sevse böyle yapamaz arkadaş da kalmaz zaten oo
Abi Belki normal bir ilişkimiz olsa Tamam Mart ayından sonra belirli bir süre sonra ciddi düşünmeye başlaması okey ya da işte seninle şimdilik arkadaş kalalım Mart ayında oturup ciddi bir ilişki düşünürüz dese neyse ama hele Mart ayı gelsin abi Ben zaten benim içimdeki hissiyat ne biliyor musun Mart ayında gelecek öpmem öpmek için sen harçlığını giderip defolup gidecek sonra bana diyecek ben sana umut verdim mi öpmeseydin yapmasaydın
Evet kesinlikle öyle olacak umut vermedim der
Çünkü bana eski sevgilisiyle yaşadıklarını anlatan adam bunu mu anlatmayacak bir tane kızla Gezmiş tozmuş yemiş sonra kız bunu öpmüş bilmem ne sonra bana diyor ki ben niye s**** gibi bunu anlattım falan filan
Bir de şey diyor sen böyle şeyler Yaptıysan bana anlatma
Baya da canım
Niye anlatmıyorsun
Anlasaydın hatta daha fazlasını anlat
Abi Ben ne anlatayım ben kendisini seviyorum böyle şeylerin önemi yok Ben daha önce böyle şeyler yaşamadım Önemli olan burada benim anlatmamam değil Bak burada olay onun eski ilişkisine laubali bana anlatması
Sana güvenmiyorum deseydin
Yok Sen çok başkasın yok Sen değerlisin yok Sen bir tanesin iyi ki varsın bilmem ne
Çünkü o yaşanmışlıklar ona normal geliyor basit geliyor
Ona göre bişey yok sende hazır ol diyor seninle de yaşarım diyor sana aslında
Niye diyor bunları seni elde etmek için
Bir de şöyle bir durum da var Benimle sevgili olmayabilir herkes sevgili olacak diye bir şey yok Merve ben seninle arkadaş olmak istiyorum seni kaybetmek istemiyorum bitti Arkadaşlık ilişkisinden öteye geçmesin başım gözüm üstüne derim ki Tamam arkadaş kalalım sıkıntı yok ama arkadaşız diyorum Adam bana öpmek sokmak bilmem ne diyor abi gerek yok ki sevgili miyiz yok Arkadaş mıyız yok Ne olduğu belli siz bakma sen bana anlatma dediğine falan filan Şimdi anlat dese Ben iyi olayı çakacağım Kıskanıyormuş gibi yapıyor Anladın mı
Evet öyle arkadaş kalmak istemiyor sadece o anı yaşamak istiyor sadece o anı ne ileri ne geri seni etkelemek için de diğerlerini diyor
Ya işte abi bunlardan ibaret Gördüğün gibi yaşadığım şeyler bu Bak bana ne dedi biliyor musun Bir kere ben seninle başta ciddi düşünüyordum ama dedi cümlesinin devamını getirmedi bak Ben ciddi bir ilişki şu an zaten beklemiyorum daha her şeyin başında ama tanımaya çalışabilir sevgili olmaya çalışabilir Hadi sevgili olmaya geçtim yani ne bileyim arkadaş kalabilirsin ya onu bile beceremiyor Mart ayına kadar işte dönem dönem Aramaya devam edecek beni izine çıktıktan sonra ben Antep'e geldim buluşalım diyecek ben yanına gideceğim öpecek cinsel açlığını giderecek sonra defolup şehrine dönecek
Bunları görmen harika o yüzden yaptığın hata değil kesinlikle doğru içini ferah tut kendini suçlama iyi bile dayanmışsın
Antep de mi yaşıyorsun
Ya emin değilim aşıktım görmek istemedim
Evet sevdiğin için katlanmışın ama yanlış kişi kesinlikle