Kızlar, Evden kaçmak istiyorum ama tek başıma kaçmaya korkuyorum?

Merhabalar başlıktanda anladığınız gibi ben evden kaçmak istiyorum. Lütfen dalgaya almayın. Benim annemle babam beni çok kısıtlıyorlar her şeyime karışıyorlar. Büyüyünce olmak istediğim mesleğe bile karışıyorlar. Derslerde de çok baskı yapıyorlar yarın karne alıcam. Teşekkür gelicek ondan bile çok korkuyorum hem derslerin kötü diyorlar çalış diyorlar çalışıyorum o an afferin çalıştın diyorlar ama daha sonra çalışmadın sen iyi bir yerlere gelemezsin gibi şeyler duyuyorum. Babam zaten her gece dışarı çıkıp içiyor. Annemde bu durumdan şikayetçi olduğu için babam kaç kere bizi evden kovdu ama annem babamı çok sevdiği için hala babamın yanındayız. Bir tane arkadaşım o da benim gibi ailesi tarafından kısıtlanıyordu ve biz bunla kaç yıl öncesinden bir plan yapmıştık kaçarız falan diye o zamanlar 11 12 yaşlarında olduğum için kaçamamıştık şimdi de o kaçmak istemiyor ama ben hala kaçıp pasaportsuz ve vizesiz gidilen ülkeler var Azerbaycan gibi oraya gidip kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama kendi başıma gitmeye de korkuyorum aslında zaten buraya yazmamın sebebide bu eğer benim gibi kaçmak isteyen varsa birlikte kaçalım diye.

Kızlar, Evden kaçmak istiyorum ama tek başıma kaçmaya korkuyorum?