Merhaba arkadaşlar benim ailem sürekli bana baskı şiddet uyguluyor bende evden kaçmak istiyorum ama ne beş kuruş param var ne bir şeyim var tek. bir çarem bu kaldı lütfen bana yardım edin artık buradakilerden başka destek istiyicek hiç kimsen kalmadı en kotu bir kaç ay bizim bir kulübe mız var İstanbul'da orada bir kaç ay bir iki kişi idare ederiz günlük işlerde çalışıp eve yemek de getirin yeterki bu yolda yanlız olmayım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Belki çok daha kötüsünü yaşıyorum senin ailen sana ne yapıyor neden öyle yapıyor
İlk başta bukadar hızlı yazman beni çok ama çok mutlu etti
Ya sürekli her gün ne biliyim beni istemiyorlar ya ben mesala sevdiğim biri vardı onu gösterdim anneme gitmiş baba söylemiş babamda beni öğünden beri dövüyor sonra kıza öyle küfürler hakaretler ettiki sindiremedim içimden ne geldiyse söyledim öğünden sonra ne bir arkadaşım oldu neden sevdiğim kaldı zorla beni tanımadığım bir şehre tanımadım insanın yanına gönderdi
Küçük şeylere sevinenler hep böyle hayatında mutsuzluklar yaşıyor o kadar çok mutsuzluk ve üzüntü yaşıyor ki küçük bir şey bile onlar için sevindirici oluyor ve herkes böyle insanlardan da her şeyi esirgiyor
Şu an İstanbul'a gelip acilen benimle aynı şeyleri yaşayan insalarla tanışmam gerek
Nereye gönderdi tanımadığın derken
Malsef ve artık bu yaşımda bende erkeklik gururu diye bir şey kalmadı artık insanların hepsinden korku ile yaklaşıyorum kaderime sus naktan başka bir şey gelmiyor elimden
Ben aileden yana hiç yüzü gülmemiş biriyim anlarım ama benim derdim kendime göre çok ağır ve dayanması güç senin ne tam olarak sadece bir şey icun mi ailen sana böyle nedeni ne ne yapıyorlar sana eziyet mi
Bildiğin tanımıyorum bana bir oda verdiler yemek veriyorlar okadar Bitlis Tatvan dayım ama az kaldı kaçmak tan başka çarem kalmadı
Ya eziyet olsun sadece ona razıyım ama ne biliyim ben artık bunların yanında kaldıkça geleceğim için korkmuyorum senden baba olmaz sen den adam olmaz seni hiç kimse sevmiyocek sürekli benim zihinsel baskı uyguluyor bunlara biraz daha tahammül edersem gerçek en çok korktuğum başıma gelir ilerde onlar gibi olurum
Neden oradasın anlamadim neden gonderdiler hangi amaçla tanımıyorsun ama ordasın ne yapuyorusn orada mantıksız bu ailen seni neden tanımadığınin yanina goturuyor
Babamın bir arkadaşı burdan ben kaçarım diye oraya gönderdi dağ evi gibi bir yer ben ben ne bilyim yabi bir erkekgim burada böyle yazmam derdimi tek size yazmam ya gerçekten benim başka çarem yok başka şansım yok eğer buradan kaçmayı becerirsem sokakta şehire bille varmadan sokakta kalicam ya gerçekten nasıl yapicam aklın almiyor
Ben de çaresiz durumdayım o yüzden benim de aklıma çareler gelmiyor ne kendime ne baskasina
Belki bir kişi bir şey yapamayız ama iki kişi bir şeyler başarırız belki bir kişi dustumu kimse kaldırmaz ama iki kişi olduğumuzda biri düşeni kaldırır
Numaranı neden yazdin buraya görecek herkes kaldır bence
Sen yaz diye daha fazla herkesle özelini paylaşmak istemedim
Ayrıca görürse görsün benim hayatım elimden gidiyor insanlar benim numrami görmesi sorun olmaz
Umarım sende gitmesin nolur gitme
Benimde bir hayatım yok kendime ait olan bir yaşamim yok yoruldum tukendim
Evet ama belki beraber bunlara aşarız nolur beni yanlizliga bırakma
Evet sanairim sende gittin 😔🥺
Hiç kimse hiç bir zaman bu kadar ihanet bu kadar acı karşısında dik duramazdi bende duramadim affet beni ilk fırsat ta cehennemin dibini boyliyicam
Gitmedim ben çok kötüyum ruhende bedenen de tükendim yoruldum umudum kalmadi
Çok umutsuz biriyim umut da olamiyorum
Oh çok şükür Allah a
Ya lütfen beni bırakma ya inan biliyorum bu hayata inancın kalmadı ama benimde senden başka hiç kimsem yok
Bende yoruldum tükendim ne yapacagimi bilemez haldeyim çaresiz kaldım bir çok konuda hiç bir şeye halim kalmadı yoruldum
Nolur sen beni bir dk bille yanlız burma nolur. Sana söz bu kalpleri beraber duzelticez sana söz seni beni kadaremize mahkum etmiyicem sana söz senin yaşadıklarını sana hatirlatmiyicam
Pes etmeyelim senden cevap gelene kadar sabredicem
Brdayim sen pes etme benim durumum ciddi anlmda iyi değil elim de olan ve olmayan bir sürü kötü olumsuz şey yaşadım kend8mi çok kötü hissediyor7m üzgünüm sürekli ağlıyorum yemiyorum içmiyorum
Ama beraber yapabiliriz niye tek başına yapmaya kalkıyorsun bıraktı bir birimeze yardım edelim