Aile & Toplum Kaynanama teyze desem ayıp olur mu? ʞɐɟɐdnɯɐn Takip Et Xper 1 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kaynanama “teyze” desem ayıp olur mu🤔😬❤️ benim bir Annem var çünkü 🙃😍🥹 Kaynanama teyze desem ayıp olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır ayıp olmaz bence ama ben anne derdim 0 0 Yorumla
ilyess Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence de senin annen var, o kocanın annesi. Kocan anne desin sen teyze de. Hem eskiden anne mi derlermiş? Saçma sapan adetler çıkarıyorlar. 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ayıp olmaz ama kayinvaliden ayıp olarak görebilir, bence nasıl içinden geliyorsa o şekilde hitap et... 0 0 Yorumla
adilbeyoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O kabul ederse tabi ama oğluyla evleniyorsun artık bir oluyorsunuz neredeyse sen anne baban onun anne babası onun anne babası senin anne baban oluyor 0 0 Yorumla
aasude Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Olur kaynanan senin annen eşinin ailesi senin ailen olmuş oluyor eşin senin annene teyze dese zoruna gitmezmi 0 0 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Anne de geç işte niye kasıyorsun. Biz bizden büyüklere abi diyoruz da sanki öz abimiz mi 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olur mu öyle şey. Oldu olacak abla de bari. 0 0 Yorumla
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl saçma hepimizin annesi var ama anne diyoruz isteyerek veya istemeyerek 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. ayıp olmaz da zamanla anne dersin belki :D ismini söylersin 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Kabul eden var çevremde. Sizin aranızdaki ilişkiye kalmış biraz o 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Dayı de istersen daha iyi olur 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Enişte de. Daha kolay olur 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. İstesen kayinco de 0 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla ʞɐɟɐdnɯɐn +1 yıl Dimi:) Yorumla
_kızıl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 40% +1 yıl Saçmalama 0 2 Yorumla ʞɐɟɐdnɯɐn +1 yıl 🙋♀️ hi:) Yorumla _kızıl +1 yıl Kafa harbiden duman Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baba de sen boş ver 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hala de 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nefretini kazanırsın 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Nine de 0 0 Yorumla
HyKeS Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Olmaz de tabikide 0 2 Yorumla ʞɐɟɐdnɯɐn +1 yıl Nedennnnn amaaa:(( Yorumla HyKeS +1 yıl Sonuçta bitane annen var zaten kaynanana teyze diyebilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır ayıp olmaz bence ama ben anne derdim
Bence de senin annen var, o kocanın annesi. Kocan anne desin sen teyze de. Hem eskiden anne mi derlermiş? Saçma sapan adetler çıkarıyorlar.
Ayıp olmaz ama kayinvaliden ayıp olarak görebilir, bence nasıl içinden geliyorsa o şekilde hitap et...
O kabul ederse tabi ama oğluyla evleniyorsun artık bir oluyorsunuz neredeyse sen anne baban onun anne babası onun anne babası senin anne baban oluyor
Olur kaynanan senin annen eşinin ailesi senin ailen olmuş oluyor eşin senin annene teyze dese zoruna gitmezmi
Anne de geç işte niye kasıyorsun. Biz bizden büyüklere abi diyoruz da sanki öz abimiz mi
Olur mu öyle şey. Oldu olacak abla de bari.
saçma hepimizin annesi var ama anne diyoruz isteyerek veya istemeyerek
ayıp olmaz da zamanla anne dersin belki :D ismini söylersin
Kabul eden var çevremde. Sizin aranızdaki ilişkiye kalmış biraz o
kaynanan teyzen ise olabilir
Dayı de istersen daha iyi olur
Olur neden olmasin ki
Enişte de. Daha kolay olur
Takacakları altınlara teyze de isteme
İstesen kayinco de
Olur
Dimi:)
Saçmalama