Hastanede kadın yazamamiatir yazmayı becerememistir Hastası var Unutmuştur Olur ole şeyler Gerçekten merak ediyorsan böyle şeyleri dert etmezsin Seven insan problem etmez Aynı sehirdeyse git ziyaret et Hem sevap kazanirsin
Herşeyden karşılık beklemeyin kadının kızı ne halde sen teşekkür peşindesin ilginç
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu karşılık değildir değer ve saygıdır ben anlayışsız bir insan değilim , görüldü yapıp bırakması yanlış bence iki gün sonra yazsa bile gönlümü alırdı , ne biliyim ben ilgilenip soruyorum görüldü atması inciltti biraz beni
Kadinin cani burnunda bu hala tesekkurden bahsediyor iste bu yuzden evde kaliyonuz.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide kızı zaten ameliyata girmiş çıkmış , canı burnunda olcak ne var bunda bende öğrenip soruyorum bence bana laf sokcaginiza insanlara değer vermeyi öğrenin
İnsanların hepsinin kanı bozuk kardeşim ne yapsanda yaranamazsın
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bencede öyle hadi bir hafta sonra olsa bile cevap verirsin beni kimse anlamadı , anlayışsız biri değilim sadece sorulmuş yani bir insana da böyle görüldü yapılmaz , bu sefer nolcak bişey daha olcak ben sormycam cevap vermiyorlar diye , sonra aramadı sormadı olcak insanlar gerçekten çok nalet olmuş
Hep öyle sen ne kadar iyi olursan ol birine evet da başkasıyla ilgilen daha sonra senin başına gelsin sormazlar pekmezler sen hasta mısın yoksa üzgün müsün umurlarında bile gelmez
Bundan sonra alışman lazım kimse seni takmıyor sevmiyor mu senin onunla irtibata kesmen lazım seni Bir kere arayıp sormuyorsa nasılsın iyi misin diye halini hatrını sormuyorsa bence araya mesafe koyman lazım daha sonra öyle yaptıktan sonra sana soracaklar niye aramıyorsun sormuyorsun diye sen de aynı şekil onlara verirsin sen arıyor musun soruyor musun diye
Mesela şöyle bişey benimkisi ben kimseyi üzüp kiramiyorum haklı bile olsam haksız da olsam özür diliyorum , o bana kırıldı ben onu kırdım diye vicdanım beni boğuyor uyyamiyorum , garip biriyim ben fazla masumum bu dünyaya
Boşuna dememişler iyiler hep kaybeder diye sen yine iyi olmaya devam et böyle ama seni üzenler ile de mesafeni koy derim çünkü başkası yüzünden üzülmeni istemem
Gerçekten diyorum bak bunlara yaparsan diğer insanların da yani seni üzenlerin de sana karşı davranışları değişecektir sen böyle değildin ne ara böyle oldun diye konuşmuyor başlayacaklar böyle konuşsalar 1000'e asla ve asla yumuşama
Aslında gariplikten falan değil mesela teyzem bu sene beyin ameliyatı oldu telefonumu almamışım bile yanıma ankaraya gittim bu tür durumlarda normal :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hastanede kadın yazamamiatir yazmayı becerememistir
Hastası var
Unutmuştur
Olur ole şeyler
Gerçekten merak ediyorsan böyle şeyleri dert etmezsin
Seven insan problem etmez
Aynı sehirdeyse git ziyaret et
Hem sevap kazanirsin
Sen bu haberi aldıktan sonra arayıp konuşmadınmı ya da atlayıp yanına digitöedinmi yakınsa? Aaıl sen ayıp etmişsin.
Herşeyden karşılık beklemeyin kadının kızı ne halde sen teşekkür peşindesin ilginç
Bu karşılık değildir değer ve saygıdır ben anlayışsız bir insan değilim , görüldü yapıp bırakması yanlış bence iki gün sonra yazsa bile gönlümü alırdı , ne biliyim ben ilgilenip soruyorum görüldü atması inciltti biraz beni
Karşılık bekliyosun değerle alakası yok. Ovseler mutlu sövseler yaptığına pişman oluyosan kişiliğini geliştirmeni tavsiye ederim
Kadinin cani burnunda bu hala tesekkurden bahsediyor iste bu yuzden evde kaliyonuz.
İyide kızı zaten ameliyata girmiş çıkmış , canı burnunda olcak ne var bunda bende öğrenip soruyorum bence bana laf sokcaginiza insanlara değer vermeyi öğrenin
Wp den neden soruyosun o kadar insanlara deger veriyosan teyzende bir arayamiyor suna bak dedi belki de!!
Kaç kişi arayıp soruyor insanı bunaltıyor. Belki doktorla bir şey konuşuyordu sonra cevap vermeyi unuttu.
İnsanların hepsinin kanı bozuk kardeşim ne yapsanda yaranamazsın
Bencede öyle hadi bir hafta sonra olsa bile cevap verirsin beni kimse anlamadı , anlayışsız biri değilim sadece sorulmuş yani bir insana da böyle görüldü yapılmaz , bu sefer nolcak bişey daha olcak ben sormycam cevap vermiyorlar diye , sonra aramadı sormadı olcak insanlar gerçekten çok nalet olmuş
Hep öyle sen ne kadar iyi olursan ol birine evet da başkasıyla ilgilen daha sonra senin başına gelsin sormazlar pekmezler sen hasta mısın yoksa üzgün müsün umurlarında bile gelmez
Onun için bir kere iyilik yap eğer karşına alamazsın boşa yapma yani
Kesinlikle öyle
Ben insan ayırt etmezdim kız olsun erkek olsun herkes de yardım etmeye çalışırdım karşıdaki insan değilmiş ki meğerse
Bende bir yapabilsem Allah kahretsin ki kimseden nefret edip kin tutamıyorum çok ezildim Cook bu huyum yüzünden
Bundan sonra alışman lazım kimse seni takmıyor sevmiyor mu senin onunla irtibata kesmen lazım seni Bir kere arayıp sormuyorsa nasılsın iyi misin diye halini hatrını sormuyorsa bence araya mesafe koyman lazım daha sonra öyle yaptıktan sonra sana soracaklar niye aramıyorsun sormuyorsun diye sen de aynı şekil onlara verirsin sen arıyor musun soruyor musun diye
Mesela şöyle bişey benimkisi ben kimseyi üzüp kiramiyorum haklı bile olsam haksız da olsam özür diliyorum , o bana kırıldı ben onu kırdım diye vicdanım beni boğuyor uyyamiyorum , garip biriyim ben fazla masumum bu dünyaya
Boşuna dememişler iyiler hep kaybeder diye sen yine iyi olmaya devam et böyle ama seni üzenler ile de mesafeni koy derim çünkü başkası yüzünden üzülmeni istemem
Yapmaya calisicam
Gerçekten diyorum bak bunlara yaparsan diğer insanların da yani seni üzenlerin de sana karşı davranışları değişecektir sen böyle değildin ne ara böyle oldun diye konuşmuyor başlayacaklar böyle konuşsalar 1000'e asla ve asla yumuşama
Peki teşekkür ederim yapmaya çalışacağım😊
Rica
Kuzenin ameliyat oluyor mesaj atıyorsun ve ayıp teyzenin?
Kadın hastanede zaten telaştadır. Sana mesaj yazdığına dua et
Şimdiki çoğu kişi böyle şaşırma, ayıp ama ne desek boş
Kadın üzüntüden cevap verememiş gibi hissettim, sence de öyle değil mi?
Senin yaptığın ayıp değil mi
Arayıp halini hatırını sorsana
Mesaj ile olacağı bu
Bin tane yazan vardır. Hastane işleri yorar adamı mesaja mı takıcaksın bir de kadını. Ara sor. Ya da daha iyisini yap git ziyaret et.
Cevap yazmaya fırsatı olmamıştır belki belki neti yoktur. Ön yargılı olmayalım lütfen
Kızı ameliyattan çıkmış onunla ilgileniyordur
İnsanlar ne kadar garip degilmi zaten kızın ameliyattan çıkmış , iki dakika anlat ya da ertesi güne kusura bakma cevap veremedim dersin ya da yazarsın
Aslında gariplikten falan değil mesela teyzem bu sene beyin ameliyatı oldu telefonumu almamışım bile yanıma ankaraya gittim bu tür durumlarda normal :)
Kadının işi gücü vardır, mesaj yazdığına şükret.
Senlemi uğraşacak kadın yoksa kızıylamı
Arayıp konuş böyle durumlarda
Sorma sen de boşver o halde.
Telefon açıp direk sordaydın
Bence sana karşı bir kin besliyordur
Aynen sevmiyor olabilirler nefret de edebilirler.
Ara sor neden yazıyosun ki?
aramadığın içindir.
:) bu millet ne yaşıyor hey allahım
Kadın telaşlıdır yani senin gönlünü mü eylicek.
ayıp etmıs
neden aramadınız?
Teyze sinirli galiba
Evet ayıp
İçine oturdu galiba böyle yapmasi