AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
İmzaladığınız kontratta evde tek kalacağınızın garantisini veriyor msunuz.
Vay be aliledeki genişliğe bak sfjsjs neyse yani böyle bir şeye hakları yok ama sizde saf olmayın biz nikaliyiz diyin formalite icabı iki çakma alilanz takın
Empati yaparsanız bina sakinlerini anlarsınız ev sahibini
Sevisirken daha az ses cikarirsaniz sorun cozulur gibi 😂😂
Yüksek ses çıkartmadığınız sürece ev sahibinin size karışmaya hakkı yok.
Hukuk kurallı anlattığınız hikayede ev sahibinden yana.
Ev kendisinin olduğu için hakkı var tabi ki.
.
kontratta kimlerle yaşayacağınız yazılıdır, anlaşma gereği çıkarabilir
Hakkı yok bir avukata danışıp dava açar ve durumu ispatlarsanız ciddi tazminatı var hatta.
Bu görüşü burada aramanız doğru değil bizler avukat değiliz bir avukata danışmanız en doğrusudur
Kirasının taktirde konutun kullanımı sana aittir. Sana kesinlikle karışamaz.
ev mi yok size. kavga etmeye degmez. gidin guzel yobaz olmayan bir yerde ev tutun
nişanlı olduğunuzu imam nikahı kıydığınızı söyliceksiniz kimseyi ilgilendirmez diceksiniz bu cahillerle uğraşılmaz başka türlü
Daha az gürültü yapın. Ve kiralarken kimin üzerine ise o xamanında kirayı ödesin.
Bu mahallenin bı duruşu var bi tavrı var olmaz böyle olmaz böyle...
O seslerin hepsi rol ve fazla film izlemekten biliyorsunuz di mi? Yıllardır cinsel hayatın içindeyim slkfjs ve hiç bağırmalı çağırmalı bir şey yaşamadım.
İzmir'de bile buna sessiz çıkarıyorlarsa demekki sizde bir sorun var. Ev sahibi haklı, kontratı seninle yaptı ikinizle değil
Çıkartır bence evden, belliki rol yapıyorsun becerilirken çok inliyorsun buda komşuları rahatsız ediyor
Ev kendisine aitse normal ama çevreyi rahatsız etmiyorsanız çokta sorun olmamalı benim apartmanda da var öğrenci kız erkek kalan gürültü olmuyor
Keşke benim ailem de bu kadar anlayışlı olsaydı
Sesinizi azaltin😂 aile apartmaninda öyle sesli olmaz ayiptir. Ama cikarmak icin sebeb yok yani alan razi veren rszi
E ses yeterli bı sebep değil mi adam belkide yan dairede 😅
@Kenank07 sesin yüksekligine göre degisir. Normal seks sesi yüksekliginde sorun olmamali, kulaklik kullanabilirler ya da tv izleyebilirler. Ha yok asiri yüksek se mesela tv acik oldugu halde cok ses geliyorsa dedigim gibi sesi azaltmalari gerekiyor. Bu zamanla alisilabilir birsey daha az sesle seks yapmak 😅
Beynin zevkten uyuşan insanlar için bence alisilabilir değil 😅
@Kenank07 bizimde sevgilimle cok cikiyordu. Aradan 1,5 yil gecti kontrol edebiliyorum artik, ama zevkten taviz vermedik hic.
ben başkalarının zevk anında duyduğu hisler hakkında yorum yapmayayım ama benim kadınım bunu beceremez sanırım :)
Burası Türkiye herkes senin ailen gibi olmayabilir ev sahipleri bekarlara bile vermez normalde bizim burada
ev adamın değilmi? belki sizin gibi rahat insan sevmiyordur gürültü yapıp ses çıkaran
bağırışmadan şeettirin ve sadece kirayı ve evi paylaşan ev arkadaşıyız diyin. yalandan kimse ölmemiş..🤷♂️
Senin ailen ev sahibi kadar olamamış yazık ya.
Imam nikâhı yaptım de devam. ama polise gitse zinadan alırlar sizi
Ne alaka şeriat ülkesi mi burası
Öyle olmamasını umuyorum:)
Olm kizli erkekli yasamak yasak resmi nikahi olmayan kadin ve erkek ayni evde yasayamaz 😀 sikayet etseler ceza yersiniz 😀
Ne alak şeriat ülkesi mi burası
@Berivann6 bununla mi seriat ulkesi olunuyor 😀
Öyle bir yasa yasaklık bir durum yok hukukta
@Berivann6 bilmiyom bi ara yasak diyorlardi hatta secim kampanyasiydi ondan sonra noldu bilmiyorum
Yok yasak değil cumhurriyetle yönetilen bir ülkede yasak olması olanaksız ama şeriat gibi katı ve adaletsiz kurallar olsa bu dediğini yaparlardı orada da insanların hali ortada baskılanmışlığın yüzeysel sonuçlarını ülke olarak yaşayıp çekiyorlar
@Berivann6 fuhuştan içeri alınabilirler. Üstelik 2002 ye kadar Türkiyede zina suçtu hatta dönemin iski bakanı yargılandı sevgilisiyle. Olayın cumhuriyetle alakası yok bu kadar cahil olma araştır. sonra rezil olma böyle bir bilenin karşısında.
@benbahtsızım fuhus ayrı sevgiliyken birlikte olmak ilişkideyken ayrı ikisini bir tutmanız fuhustan zaten içeri alsınlar onu savunmuyorum
@benbahtsızım asıl cahil bence sizsiniz
@Berivann6 iyide bu şekilde alınan bir çok kişi var. Fuhuş yapmadığı halde mevcut bu tarz vakalar. İski olayında da bir şey diyememişsiniz zaten. Çünkü doğru dediklerim gazetecilik ve hukuka ilgim var. Az araştır dediklerim çıkıyor. Komşulardan biri fuhuş yapıyorlar diye ihbar etse kendisini yargı önünde zor aklarlar.
@benbahtsızım hala fuhuş sayılmaz bu ikisini ayırt edemiyorsunuz fuhusun amacı belli iğrençlik ama iki sevgili arasında olan şeylerin ne ilgisi var fuhuşla öyle değerlendirmeniz bile ön yargınızı belli ediyor ve İski olayı ne hiç duymadım ve duymamışta olabilirim haberleri izlemeyi tercih etmiyorum genelde hep olumsuza yönelik
@Berivann6 Gayette ayırt ediyorum ben fuhuş olaytı olduğunu lanse edip şikayet edilen çok kişi var diyorum böyle bir durumda kadını muayene ediliyor aksini iddia edilse bile. Bu iğrenç bir şey amm şikayet eden kişinin beyanı esas alınıyor diyorum.
@benbahtsızım ilk defa sizden duydum dediğin olsaydı beraber yaşayanlar hapse girerdi ama öyle bir durum yok neyse iyi geceler
@Berivann6 Yahu sen olayı anlamadın komşu gıcık kapıp iftira atabilir diyorum sana. böyle olanlar var bizim kendi evimize bile kaç kere polis dayandı manyağa denk gelirse uğraşıyorlar fena onu dedim. sana iyi geceler bu arada.
Adam haklı. Elbet hakkı var. Kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok. Ve siz böyle yapıyorsunuz diye o binadaki komşular çıkmak isteyecek ve binanın değeri düşecek. Her ev sahibi iyi bir kiracı ister
Mülk sahibi mülkü hakkında istediği şekilde Tasahhur hakkına sahiptir Bu kadar
ailen sevgilinle yaşamana bisey demiyo yani ne geniş aileler varmış Türkiye de şaşırdım 😂
Özel hayata müdahale ama ev de onun. İstenmiyorsan çıkmanı tavsiye ederim.
İzmir de evim var istersen yaz kiraya vereyim size 👍
Böyle insanların evinde kalmayın başka ev mi yok
Arada ev sahibine de ver. Kira ödemeden oturursunuz
erkekler eve kiz atiyor kerhanede kadinlari getiriyor ya da satiyor ev sahibi cik diye demez ne bicim ülke insanalir bunlae
Siz zevk alacaksınız diye insanları rahatsız edemezsiniz. O binada çocuklar da yaşıyordur eminim. Onların bu yaşta psikolojisini bozmaya hakkınız yok. İlişki sırasında bağırınmayı bu kadar çok seviyorsanız gidin dağ evinde yaşayın.
Herkesin eşi, çoluk çocuğu var, kötü örnek olur. Adam haklı.
Demekki çok zerzele oluyor binada ateşle barut yanyana gelince ateş barutu ateşler yangın çıkar Allah korusun 😂
Gerçekten hakkkımı çok. Bağırıyorsanız adam haklı burada tabi ama kimseyi rahatsız etmiyorsanız kimseyi ilgilendirmez kimse namus bekçiliği yapmasın
Her ortam kaldırmaz böyle şeyleri yani bazıları yasak aşk diye görür bari nikahıda kıyın tam olsun
Hep öyle bir sıkıntı var ya. Sevgiyle olana vermem öğrenci ye vermem. Bence yanlış
Çok saçma bir ayrim hala böyle saçma ayrimlar olmasi 🤦🤦🤦
İnsanlar kıskanç.
Seks yapmayın diye dünyadan bile kovar bunlar.
Kimseyi rahatsız etmeden nasıl rahat oluyordanız olun derdim yani rahatsızlık vermek sıkıntı
Yok ne alakası var anlamıyorum böyle insanları onlara ne istediğimle kalırım
Allah seni bildiği gibi yapsın namussuz leş kokuşkan
Muhafazakar yerde mi eviniz
Dinle ne alakasi var?
Kanunen 18 yaşından küçükseniz yasal değil buyukseniz yasal aileler bile karışamaz
Ancak dini açıdan uygunsuzdur
Baştan konuşsaydınız keşke
Peki ilerde evlenmeyi düşünüyor musunuz
Zinayı bırakın burası Türkiye sksk
boş ver oyle cikaramaz konturat varsa
Arpası fazla gelmiştir
Ev sahibiniz haklı. Dağılın
Ben olsam çıkarırdım adam haklı
Nikahsız ilişkiye girme bence
seks yaparken Az ses çıkartın
Hakkı yok öyle şeye
Kimse sizi çıkaramaz bu gerekçeyle