- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hukuktan ve çeşitli haklardan bahsetmiş ancak hangi ülkede yaşadıklarını unutmuşlar sanırım çünkü işin içinde olsalardı eğer o hukuki kanunların uygulanmadığını ve bizde mahkemenin zenginden yana olduğunu bilirlerdi.
Zina 1990 lı yılların sonuna değin 1924 anayasıyla birlikte suç kabul ediliyordu vs 1990 sonlarında suç olmaktan kalktı ancak hala birçok durumda göz önüne alınıyor ve suç gibi değerlendiriliyor.
Yani ev sahibin senin evde fuhuş yaptığını söylese ve apartmandan yalancı şahit bulsa senin kendini aklaman için uğraşman gerekebilir. Apartmanda yaşayanlar senden haz etmiyorsa ve hakkında kötü düşünüyorsa bilip bilmeden yalan ifade verebilir. Eğer kamera vs varsa kendini daha rahat aklarsın böyle bir durum olursa.
Kira sözleşmesi çok önemli bir avantajdır ancak bu sözleşmeyi de fesheden bazı özel durumlar olabiliyor yani sana tavsiyem eğer kontratın varsa bitene kadar iyi geçin, kendi yoluna bak ve bir sürü sorun sıkıntıyla uğraşma.
Erkek arkadaşında sana gelmeyi versin şimdilik.
05 Yorumla- +1 yıl
@tblrsa Bunu söyleyecek ev sahibi emin ol bulur.
Aile apartmanıysa zaten apartmandaki diğerleri imza verir.
Tabi bilip bilmeden iftira atabilecek zihniyette insanlarsa. - +1 yıl
@tblrsa Kesinlikle çok çok azlar.
En İyi Cevaplar
Büyük bir ihtimalle ev sahibi kentli bir insan değil, kent kültürüne ve laik sisteme alışamamış. Algıları ile hareket ediyordur. Siz erkek arkadaşınız ile istediğinizi yaparsınız. Ancak ev sahibi şöyle düşünecek, evli ve nikahlı değil o zaman risk var diyecek, Dinin ve otoritenin kontrol işlevi devreye giriyor. Sizin dediğiniz olsa kimse karışmasın gibisinden, bazı evler yol geçen hanı gibi olur. Yapacağınız en makul şey, erkek arkadaşınızın olduğunu ifade etmeniz. Çok çetrefilli bir konu, bir eşyayı (Ev) kullanma biçimi de tanımlanıyor, aile ve çocukların olduğu yer olarak görülüyor önceden ama değişiyoruz işte, siz erkek arkadaş çağıracaksınız, başkası parti verecek, başkası ders çalışmak için gelecek, başkası ürün getirip kargo ile satış yapacak vs. Uzattım biraz :) kusura bakma.
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür şeylere dikkat edin, normal müstakil evlerde dikkat çeker böyle şeyler. Bizim yıllardır aile dostu var aşırı solcu, ateist ve çok fazla iyimserler evinin çatı katını öğrenciye verdiler yıllar önce çok komik rakam kiraya, sonra bodrumu da düzenleyip yine çok komik rakama kiraya vermeye başladılardı aşağıya kız öğrenci almışlardı, Gülay yenge anlattı kızın evinin önünde normal akşam saatlerinde erkek ayakkabısı yokmuş, geç vakit ya da sabah çok erken saatler mi ne erkek ayakkabısı görmüş (bu olay kız girdikten 1 gün sonra oluyor) ertesi gün kıza çık demiş. Bir kaç gün sonra da çıkmış. Sonra öğrenci almadılar hiç zaten ama onlardan da az kira aldılar hep. 5-6 senedir de kiracı almadılar.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada evi kira ve tek diye öğrenci varsayımı yaptı çoğumuz ama olmayabilir de hiç onla ilgili bir şey demedi nedense.
- +1 yıl
Bu sence doğrumu?
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Öyle bir hakkı yok. Cevap vermek bile gereksiz. Seninle konuşurken birisi sizi çeksin videoya veya girişi gören ses kaydı da alan bir güvenlik kamerası koy. Sana karşı haddini aşan bir ithamda bulunursa namus ve haysiyetine hakaret ve iftiradan mahkemeye vermekle tehdit et. Ki bu senin hakkındır. Sakın geri adım atma.
Evi tutan kişi orayı bir randevu evi, ticarethane olarak kullanmiyorsa. Aşırı gürültü ile komşulara rahatsızlık vermiyorsa, değil özel yaşamdan dolayı seni çıkartmak, bunu ima dahi etse suç olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
219Cevap
+1 yılBelki evli olmayan karsi cinslerin bir arada yakin bir sekilde bulunmasindan hoslanmiyor olabilir herkes her seye toleransli olacak diye bir sey yok eger bu sekilde dusunuyorsa hakki var belki onun da cocugu vardir baskasindan duymustur kendi cocugunun benzer seyler basindan gecmistir erkek arkadasi kizi oldurmustur muge anliya cikmistir haberlerde manset olmustur oyle olmamis da olabilir belki daha onceden yine baska birileri defalarca evine kiz veya erkek arkadasini aldi cikarken evi cok daginik birakip gittiler ve ev sahibi bu durumdan bezdi benzer seyler yasamak istemiyordur bir suru sebebi olabilir yani
30 Yorumla
+1 yılEv onun sonuçta yazanları görünce bu ülkenin insanından bir cacık olmayacağını bir kere daha anladım. Sizin gibi haklarını bilmeyen, zengin yalakası insanlar olduğu sürece daha çok sürünürüz biz. Ev sahibi karşısında ezilip büzülürler, patron karşısında ezilip büzülürler sonra birileri paralarını, emeklerini sömürünce fakir edebiyatı yapıp ağlarlar. Kendilerinde hak arayacak cesaret olmadığı gibi arayanı da aşağı çekmeye çalışırlar.
22 Yorumla- +1 yıl
Evet başlangıçta vermeme hakkına sahip ama kiraya verdikten sonra kafasına göre evden çıkaramaz, kira sözleşmesi süs olsun diye yapılmıyor kiracının da hakları var.
- +1 yıl
Sizin gibiler çıkıp hakkını arayana salça olacağına destek olsaydı ülkede hak hukuk her zaman işliyor olurdu.
Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Herseyden once kira sozlesmen va4sa seni hic bir guc ordan cikaramaz. Aksine polisi arayip ev sahibim sozlesmem varken kapima geliyor beni rahatsiz ediyo dersen sicarlar agzina. Erkek arkadasin gelebilir. Kirasini verdigin surece o ev senin sen orada biseyde yasasan bu senin hayatin kimseyi ilgilendirmez. Kebdi kizlarindan haberleri var mı bilmiyorm milleti lekelemeyi cok severler ama disardaki kari kiza agzi acik bakarlar
20 Yorumla
+1 yılValla güzelim biz de ev sahibiyiz. Çok olaylar yaşandı. Ev sahibin izin verse bile herkes sizin gibi ahlaklı olmuyor o yüzden bilemiyor insan. Biz çözümü bekara hiçbir şekilde ev vermemekle bulduk. Sana tavsiyem bundan sonra örnek bir çift olursanız toplumda bekarlara güven artar.
26 Yorumla- +1 yıl
Eve on tane erkek girip çıkmazsa sorun yok mu diyorsun? Yani sadece bir erkek girse eve yine de rahatsız olur musun ev sahibi olarak
- +1 yıl
Merak ettim böyle bir filtre uygulayacak ne oldu gerçekten. Ne olmuş olabilir
- +1 yıl
Jajaja umarım swinger falan çıkarda o zaman görürüm sizi.
- +1 yıl
Biz de bir çocuklu dul kadın almıştık neler oldu neler? Hayatı yalan dul olduğu da şüpheli, eve giren çıkan belli olmuyordu. Yakın zamanda Adana'dan bir aile taşındı ama kocası Mersin'de nükleer santralde mi ne yüksek maaşla çalışıyormuş kocası orada kalacak dendi kabul ettik, 2 kızı bir oğlu gece yatmak bilmiyorlar gürültü patırtı, bir de yeni boşanmış kız kardeşi de kalmaya başladı. Allah'tan bir kaç şeye laf edince hemen çıkacağız dediler. Bu arada pofur pofur sigara içiyorlar havalandırmadan bizim eve geliyıor, merdivrn boşluğu bile pencere açsan bile leş gibi oluyordu.
- +1 yıl
@adrenalin64 evet çeken bilir, hayvan gibi yaşıyorlar sonra ev sahipleri şöyle böyle
- +1 yıl
Cok ahlakli olduklari icin yasanmis iste bunlar
bir şey yapamaz sen sözleşme yaptın mı yaptıysan boş konuşmasın evi sen 1 seneliğine kiraladın mı eğer kiraladiysan bir şey demeye hakki yok çünkü artık o ev senin 1 sene boyunca istediğin kişiyi istediğin kadar kişiyi evine kabul edebilirsin kimseye laf söz düşmez evin içi özel hayata girer mahremdir
10 YorumlaKira kontratın var ise, senin beya aile üyelerinin birinin adinaysa, kirani ödediğin sürece evden çıkaramaz.
Polise gidip, ozel hayatın gizliliğini ihlal, konut dokunuazliginin ihlali, baskı ve tehdit, suçlamaları ile şikayetçi ol. Adamın ağzına sıcarlar bir daha kapının önünden geçemez.20 Yorumla
+1 yılHaklı, dost hayatı yaşayacaksan ona göre evsahibini bul, sevgili adı altında dibine yatıyorsunuz evlilik kurumunu bitirmeye çalışıyorsunuz vay efendim çıkartıyor adam haklı dışarıda ne yaparsan yap toplumda yaşıyorsun kurallara uyacaksın avrupa zannettin herhalde neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum sanki kocası
65 Yorumla- +1 yıl
Ya tamamda bu mantık yanlış ya, dibine yatmak değil koynuna yatmak istese bu o kişiyi alakadar etmez ama toplumsal olarak yasalarda apartman sakinleri topluca biz komsişudan rahatsız oluyoruz dedikleri an ve imza ile karar alırlarsa büyük ihtimalle çıkarılır ama ev sahibi istedi evden çık bu saçma
- +1 yıl
Aşırı haklısın
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı. Halletmişsiniz zaten. Normalde karışmaz ancak gerçekte karışılıyor. Aslında kira kontratına madde olarak eklenmediği sürece ve komşular tarafından resmi şikayet olmadıkça karışamaz. Ancak şikayet durumunda (adabı muaşeret, gürültü nedeniyle rahatsızlık, kavga vb.. gerekçelerle) söz konusu olabilmektedir.
00 YorumlaYorumları okudum ne karaktersiz insanlar var ya ulan hicmi ananız bacıniz yok özgür ülkeyiz diyoruz ama yorumlara bakın hele peh kız sevgilisi çağırmış olmazmi? Üni okurken kaç erkek sevgilisiyle uyudu desem hepiniz ben ben dersiniz karaktersiz insanlar. İsterse birlikte de olabilir bu iki insanın bileceği iş biz burada bayanın neden eve erkek arkadaşı getirdiğini değil ev sahibinin yaptığıni konuşmamız gerekirdi gerçekten utanç duydum yorumlardan medeni olun biraz be
01 Yorumla- +1 yıl
ne güzel konuştunuz öyle ya
Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Şimdi bu tarz şeyler toplum içerisinde olumsuz algı yaratıyor
Normalde kimse kimseye karışamaz taşkınlık vb rahatsız edici şeyler olmadığı sürece
Yaşadığımız çevrenin %85i kırsal kesim olduğu için maalesef böyle şeylere rastlanıyor o yüzden eve alırken sessiz bir şekilde alıp isinide sessiz bir şekilde görüp sessiz bir şekilde yollamak gerekir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılYasal Hakkı Yok Kira Sözleşmesinde özel bir Anlaşma yoksa hiç bir şekilde Kapına dayanamaz.
Seni Rahatsız edemez Kiranı ödediğin Süre.
Seni Rahatsız ederse Polis Çağarıp Şikayetçi ol.
Ozaman geri Vites yaparlar.
Baktılar Sana diş geçiremiyorlar.00 Yorumla hiçbir şey yapamaz, bana da binadakiler şikayetçi diyerek geldi ama hiçbir şey yapamadan gitti. Şimdi sesi çıkmıyor. Evin içerisi seni ilgilendirir başkası kendi işine baksın. Gelen kişinin kardeşin veya kuzenin olmadığı ne malum? Hem bundan kime ne? Herkes kendi işine baksın dimi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılNe yaygara yapıyorsun evde fuhuşturucumu yaptık medeni bir ziyaret oldu dersin 🙄😁 şakası bir yanada özel hayat ve hak ihlal durumuna girer bununla ilgili zorlama yapmamasını ikaz etmelisin sonuçta özel hayat ve hak durumu bu karışamaz etik veya değil buna kimse karar veremez sadece yasa dışı suç ve birtakım durumlardan ötürü yaptırım uygulanır fazla uğraşırsa kendisi kaybeder
00 Yorumla Kira sözleşmen var ise çıkaramaz.
Yok ise de pata küte çıkaramaz, kişinin huzur ve sukunetini bozma suçundan dava açın. Sizin özelinize kimin gelip gideceğine o karar veremez. Tahliye davası olmadan, sonuçlanmadan, onalr haklı bulunmadan sizin hanenize gelip sizi rahatsız ettikleri an derhal münakaşaya girmeden polisi arayın.
Biz de ev sahibiyiz ve bu tür konularda geniş bilgi sahibiyim, ulaş bana yardımcı olayım.01 Yorumla- +1 yıl
Karar vermemis zaten baska birisi girecek o girmesin dememis bekar diye vermislerdir evi buna bu da surekli eve aldigi icin evli oldugunu sakladigini ve yalan soylemis oldugunu dusunmus olabilir
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Bir test yap kayıt altına al. O şerefli ve düzgün insan ev sahibine yarın akşam çay içmeye gelin de konuşalım de. Koşarken rekor kirmazsa bende bişey bilmiyorum. Şunu unutma bir esnaf ne satiyorsa kendisinde o mal kalmaz. Ticaretini yaptığı için mali sahienmez sadece satar. Seninki de ahlak tuccari olmuş kesin kendisi ahlak kullanmiyor
00 Yorumla
+1 yılBekar evini günlük ev diye kiralayan bir komsumuz vardi. Evi sikauet uzerine tahliye edildi. Bu tarz seyler apartman icinde hos degil. Evlenin ne hal yiyorsaniz yeyin.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloha ya.. hakkı yok tabi ki polise şikayet et dilekçe doldur ve sözleşmen varsa zaten çıkaramaz. sözleşme süren dolunca da mücbir sebebi olacak seni çıkarması için örneğin oğlu kızı evleniyor gibi ona da nikah belgesi getirmesi lazım dava açsan 1 sene de öyle oturursun
117 Yorumla- +1 yıl
Hahah cikaramaz mi kendi evi?
- +1 yıl
Ona mı soracakti
- +1 yıl
Mahkemeye gitse sanane der kendi mali
Cevap sahibi+1 yıl@herkeseküskün ok sana burdan ne mezunu olduğumu söylememe gerek var mı bilmiyorum
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Mezunla alakasız hiç bir şey yapamazlar maalesef kendi evi
- +1 yıl
O zaman sen yardım et ona..🤣
- +1 yıl
Mesela su da mucbir sebep sayilabilir mi evi homoseksuel birine vermemek mesela adam homofobiktir adi ustunde korkuyodur onlardan o yuzden vermek istemiyodur veya baska bi sey olsun gbtsi temiz sicil kaydi duzgun olmayana vermek istemiyodur mesela sonradan ogrenmistir bi sekilde cikarabiliyor mu bu konularda bilgili bi ablaya benziyosunuz
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 homofobikler homoseksüel insanlardan mı korkuyormuş LKJDSFLFJKDJKLFDSLJDFLJKDFS
- +1 yıl
Fobi ne demek ki
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 LJDKVJDFKLJKDFLJKDFLJDKL homofobinin kelime anlamını araştırıp gel
- +1 yıl
Fobi korkmak demek zaten ornek hidrofobi sudan korkma klostrofobi kapali ve dar alan korkusu homofobi escinsel korkusu transofobi cinsiyetini degistirenlerden korku hobinin tersi fobidir arastirdim da konusuyorum canim
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 KSADKJLDSJKLDSJKLDSJKLDSJKLJSDKSDJK homofobikler homoseksüel insanları görünce korkudan ağlamaya kaçmaya mı başlıyor? diğer "fobi"lerle aynı şey değil bu
- +1 yıl
Aglama derken İzmir'de alsancakta translar caddesi varmis millet korkudan giremiyor cunku kendileri cinsiyet degistirmeyi tercih etmis ve heriflerin ne oldugu belli degil ne oldugu tanimlanayan nesne olmuslar
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 JFDSJFDSLSJLKDFFDSJKLJKLDSFJSDFKLJSDFKDSFJKLSDFJKLSDFJKLSDJKLSJDKLJKSDFLJSKDL
- +1 yıl
Kdkslalslkdjdbxxbxnzmzmzlsppepriiwpalzmxnnckclf
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 kanka valla çok güldürdün beni her yorumda çabalayışın çok komik
Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Kanunen kiranizi 2 ay ustuste aksatirsaniz, evi kullanım dışı kullanırsanız, ya da 10 yıldan fazladır kiraciysaniz, bu surec tutanak ve ispatla tahliye hakkı verir. Lakin evinize kimin girip çıktığı konusu özel hayata müdahaledir. Bırakın tahliyesi üzerine siz tazminat davası ile tazminat bile kazanırsınız. Parasını zamanında alan bu şerefsizlere yüz vermeyin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılAdam akilli hic sevgilim olmadi evet hic birbirimizin evine gidip te oturmadik evet ahlaksizca bi davranis evet ne isi var evli drgil sozlu degil senin evinde evet ev sahibin de cikarmakta hakli
18 Yorumla
Soran+1 yıladam akıllı hiç sevgilinin olmamasını nedenini şimci anladım
- +1 yıl
Sevgilim hic olmadi anam be
Soran+1 yıldur lan ağlayacağım şimdi
- +1 yıl
Aglama ya beni de aglatcan sjsjs
Soran+1 yılsarılıp ağlayalım
- +1 yıl
Yok eniste kiskanir boş ver enisteeem:)
Soran+1 yılaa onu unuttum ben
- +1 yıl
Unutma be enistemi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYetkisi yok evi kiralıyorsun, ben bu ev sahibi kiracı meselesini Türkiye'de anlamıyorum ulan kiracı müşteridir , eğerki evi fuhuş uyuşturucu hücre evi vs suç amaçlı kullanmıyorsa yediğine içtiğine gelenine gidenine karışma hakkı yoktur sanki bedavaya ev vermiş gibi kiracılarına muamele yapıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle haklı, toplumumuzda nikahsız birlikteliklere doğru bakılmıyor, Aile apartmanında kabul edilir bir şey deyil. Siz evtutarken benim bekar arkadaşlarım gelebilir diye önceden söylemeliydiniz
515 Yorumla- +1 yıl
İyide normalde olabilecek birşeyi önceden söylemek neden.
Asıl ev sahibinin böyle bir olayı varsa önceden söylemeli kira sözleşmesine yazmalıydı.. Biri evine misafirinin gelebileceğini neden ev sahibine söylesin - +1 yıl
Yani mesela senin annen benim evime misafirlige gelebilir hic bir sorun olmaz ev sahibine de soylememize gerek yok orasi dogru
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 birey zina sen kaç yaşındasın seviyesiz.
- +1 yıl
Noldu lan seviyesiz oldu simdi az once kopekler gibi savunuyodun istedigini alir filan diye hayvan herif kendi ailene gelince niye seviyesiz diyosun herkes sen gibi dusunse ozellikle annen demek ki ona saygi duymayacaksin bu baskasini eve almasi konusunda hayirdir istedigini alir kadin ister baska bir erkegi alir ister sen baska kizin evine gidince sorun olmuyo ama demi it o da baskasinin ilerde dogmamis cocuklarin annesi bacisi kizi veya ailesinden biri o evine gittiklerinin yerine kendi anneni koy senin gibi bi pcinde baban disinda anneni ziyarete gittigini dusun aldatmalar boyle oluyo kocum niye rahatsiz oldun evlilik disi seyleri savunuyodun az once bu da evlilik disi noldu gtum
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 beyin yoksunu kertenkele, evlenmiş etmiş birinin başkasının evine sevgili olarak gitmesi ile iki gencin sevgili olup birbirinin evine gitmesini sen nerde nasıl aynı kefeye koyuyorsun. Evet herkes evine istediği kişiyi alır buna kimse karışamaz ister sevgilisi olur ister arkadaşı. Seviyesizliğinin ve beyninin basmadığı nokta bunu yok annen bana gelsine çevirmen, ne iğrenç bir varlıksın sen. Aklın sıra bişey yaptığını sanıyorsun ama sinapslarda iletim okadar yavaşki düşünme yeteneğin kalmamış. Daldan dala atlamış dal, y*rak aldatmalar böyle oluyor işte diye. Konunun onla ne alakası var.
Hayatım partilerle eve gelip giden yüzlerce insanla geçti. Bir kere bile ev sahibim bişe demeye kalkmadı kalkamazda. Sen daha mağarada yaşadığın için normal böyle şeylerin sonu hep yatakta bitiyor sanman. - +1 yıl
@cheekystaff lan it desene anam isin icine gelince is degisir diye o da evlilik disi bu da evlilik disi isinize gelince kopek gibi savunursunuz ta ki o kadinlardan biri de sizin anneniz baciniz olmayana kadar iki yuzlulugunuze scayim getir o zaman ailendeki kadinlari magaradan cikarsinlar bizi niye koydu bu kadar dedigin kadinlar da bi baskasinin karisi kizi ailesinden biri sonucta sktr git simdi
- +1 yıl
Akli ile uckuru yer degistirmis bi namussuzun bunlari soylemesine sasmamak gerek aldatmalarin artmasi yine evlilik disi seylerin yasanmasi evet yine soyluyorum yani anan baban disinda baska birilerini boyle eve alirsa babanin kulagina giderse bosanirlar evet dogru dedigimin arkasindayim cunku boyle gt kafali seni
- +1 yıl
@cheekystaff işte tek kelimeyle MAL MAL MAL ama benden çok ama çok dehşet verici küfürler yedi bir daha böyle maydonoz olmaz ya rrak osman
- +1 yıl
@Kiros33347 olm siz kafayımı yediniz lan? Kendi kendinize yazıp çizip oynayıp eğleniyorsunuz 🤣🤣beyniniz basmıyor galiba, benim annem yani doğal olarak evli olan birinin bir sevgilisi olup kocasını aldatması ile, bekar olan insanların birbirinin evine gitmesi veya sevişmesi nasıl aynı şey olabilir 🤣 bu kadarmı soğan kadar olan beyniniz aradaki farkı algılamıyor 😅 ya yazıcam sizin seviyenize inmek istemiyorum, hadi inmeden açıklayayım diyorum anlamıyorsunuz 🤦 aklınız sıra hakaret küfür filan ders verdiniz sanıyorsunuz :) beyler veletlik yapmayın cidden canım yerine koyuyor insanlar sizi farkında değilsiniz..
İnsanların hayatında kimse yoksa sevgili olabilirler mutlu olabilirler sevişebilirler birlikte kalabilirler hiçmi bunu beyniniz kavrayamıyor.. Bu kadarmı kadınlar yüzünüze bakmıyor 🤦😅 - +1 yıl
@Kiros33347 hayır bide yırtık dondan çıkar gibi sen nerden çıktın? Nasıl bana dehşet verici küfürler edersin? Hayir bir sor bakayım seni adam yerine değil insan yerine bile koyuyormuyum ki küfürün umrumda olsun :)
- +1 yıl
lan gülmekten kardeşim değil seni etiketlemişim :D ya konu nereye geldi.. elemanda beyin yokki. küfür etmeye ne gerek var. anlamayacakki o daha çok küfür eedip seviyesizleşince haklı olduğunu sanıp mutlu olacak mal :D
- +1 yıl
Kufur yok gtunle okudugun icin anlamazsin tabi hayvanat bahcesi fark yok ayni sey evlilik disi yasanan seyler namussuzluktur ahlaksizliktir yani baska birinin de senin annene kizina kiz kardesine sarkip gerekirse aklini celerek (ki aldatmalar erkeklerde daha fazla) bazen tahakkum kurarak bazen psikolojik manipuleyle bu tarz seylere sebep olmasi ile evli olmayan kisilerin benzer seyler yasamasi tamamen ayni ikisi de evlilik disi kendi pis zihniyetin soz anca ailenden bir kadina gelince apacik ortaya cikiyor demi it herif sizin gibi cok namussuz herife denk geldik oglum biz baska turlu anlatilmiyor uckur beyinle yer degistirince malum bir de yirtik dondan cikar gibi demis ayni senin burada gorus sahibinin yorumuna cevap olarak yine yirtik dondan cikip yazman gibi demi soyunuz sopunuz kurusun yeter ki biz gibi insanlarla karsilasmayin cehennemin dibine kadar yolunuz var
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 olm senin harbi psikolojik sorunların var 😅 anlatmaktan dilimde tüy bitti hala kendi ailen diyorsun. Benim ailemde kadının özgür iradesi vardır. Kimse kızına kardeşine karışmaz. Ben evli barklı adamım eşim de kendi arkadaşları ile takılır bende, herkesin kendi özgür alanı vardır. İlerde kızım vs olursa tabiki sevgilisi olacak. Senin sülalenin yaptığı gibi eve hapssrtmem namusu bacak arasında aratmam :) yemin ediyorum şu şeye sürülecek kadar bile olmayan beynini görünce iyi ki diyorum çekip gitmişim tr den :)) kertenkele dansı da yapıyormusun sen?
Bu sitenin amacı zaten yorumlaşmak ama seviye belli ol alı sendeki gibi bi tarafından çıkan bir seviye ile olmaz - +1 yıl
@cheekystaff anlamamakta kimin israr ettigi belli bu kadar erkek o... zihniyete sahip insan neden evlenir onu da anlamiyorum herkes ozgurse acik iliski yasayin gecin cok esliligi de savunuyondur sen simdi umarim hepsi cikar bir yerlerinden aklimla dalga geciyor it herif kendine gelince cifte standart soyunuz kurusun insallah haysiyetsiz namussuzlar bacak arasi da demedik evlilik disi seylerden bahsettik mesela senin esine yakin temasta bulunmak gibi iliskiye girilmese de anladin mi it
- +1 yıl
@GekoKertenkelesi1903 ya olm valla b de get artık yeminle midemi bulandırıyorsun. Yordun bee
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli kalıyorsa resmi olarak da çıkarabilir, kira kontratı kiminle yapıldıysa onun oturma hakkı var, misafiri olabilir ama sürekli kalamaz. Resmiyet harici ise, eve erkek alman konusunda ev sahibi rahat vermeyebilir, ev sahibin ben olsam ticari bir faaliyet yoksa umrumda bile olmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam kendi evimi bende böyle kişilere kiralamak istemezdim burası türkiye sonuçta bir sürü erkek gelip gidiyor diye adın bile çıkar maalesef. Ev sahibiyle güzelce konussaydin ama illaki çıkartır kafayı koyduysa
10 Yorumla Cinsiyetçi öküzler hemen konuyu seks vs bağlamış lan seks erkeğe özgümü bir şey mi size ne laaan. Sevgilisi olmasın, sevişmesin, dolaşmasın, hırsıza vermezler bu tepkiyi bu bacak arası ahlakçılar.
11 Yorumla
+1 yılEvli olsan inmeler dert olmuyo da evli olmayınca mi dert oluyo herkes aklı elin a*ında anasını satayım. Herkes kendini aynı saniyo. Hakkınız varsa sözleşme ver avukata de. Kira sözleşmen varsa. La havle ya millet yemiş kafayı
10 Yorumla
+1 yılSenin özel hayatına onun karışmaya hakkı yok. Sonuçta sen onun sadece evini kiraliyorsun. Yaptığı çok saygısızlık. İstediğini yapabilirsin. Afedersin de o eve hiç mi kadın getirmiyor. Çok sacmalik.
14 Yorumla- +1 yıl
Yok ya öyle dünya yok ne kadınlar var kiraladığı eve onun bunun erkeğini alıyo
- +1 yıl
@JapanMakineleri size ne be isterse tüm mahalleyi alır
- +1 yıl
@Freddy1616 Nonoşum sana burdan ekmek çıkmaz hadi başka adrese 🙂
- +1 yıl
@Freddy1616 yani kirada oturuyorsaniz annen eve baban disinda istedigi zaman tum mahalleyi alirsa ev sahibi de bunu farkederse bize de soylese size ne be mi dicen yine biz de gitmek icin can atariz misafirperver annen oldugu icin ikramlarda bulunur bize ne guzel komsu komsunun kulune muhtac diye bosa dememisler
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvin kirasını ödedikten sonra, Kurallara uyduktan sonra ( apartman kuralları )
Evin tasarrufu sana aittir. Dilediğin kişi evine gele bilir ya da gidebilir.
Seni çıkartmaya hakkı yoktur. Çıkma.
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın terörist mi? Neden eve aldığın insana karışıyorlar? Bomba mı yapıyorsunuz evde? Bazı insanlar çok saçma, çok komik... Boşuna yaşıyorlar.
20 Yorumla
+1 yılBurası yargı makamı değil. Kiralarken bu şartları göz önünde bulundurarak tutuyorsun. burada millete atar anonim hesapla atar yapacağına ev sahibine deseydin hayvan mıyım insan gibi istersem evime alır kendimi hadi ordan diye
00 YorumlaBu tür şeyleri zeka özürlü ve ucuz tavırlar olarak görüyorum
Ses var mı
Gürültü var mı
İçip içip çirkeflik yapmak var mı
Yok
Eee o zaman sana ne munaaa godugumun çocuğu
İstediğimi alırım sana neeee
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. çıkartamaz hakkı yok eve zarar vermediğin sürece çıkarma olayı olmaz birde parayı ödüyorsun işin boyutu güzel kardeşim uzanırsa evini işe çevirirsen mahkeme de sıkıntı olur normal arkadaş olabilir kimse karısamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan sana şart koydu mu sözleşmede var mı bu eğer bunlar varsa haklı sonuna kadar bunu ailene söylese ailen ne yapar acaba bu adama kafa tutabiliyon bir de ana baabana kafa tut da ne olduğunu görsünler
00 Yorumla
+1 yılBurada böyle bir soru soruyor san eleştiriye de açık olman lazım insanları biliyorsun çoğunu dusene tekme atarlar sorunu olana tekme atarlar seviyorlar bunu.. Kendileri için değil başkaları için yaşarlar adeta o yüzden bu tür hususlarda kendi içinde çözüm e kavuştur bu tür mecralarda sorma tavsiyesinde bulunayim
10 Yorumla
+1 yılbu ahlak bekliçileri başa bela. Ya evine istediğini alırsın ben bunu anlamıyorum kime ne zararı var bu durumun. işte bu bastırılmış duygular yüzünden ota b*ka muhalefet oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılSen yobazlara aldırma. Onların cinsel yaşamı yok, ellerine dişi sinek değmemiş, ondan ağlıyorlar. Evden bu sebeple çıkartamaz, alakasız bir sebep göstererek olabilir ancak.
10 YorumlaBen bunu merak ediyorum her seferinde ailelerin yaşadığı bir binada kız getirsem nasıl olur merak ediyorum. ya da benim kız arkadaşın evine gittiğimde acaba apartman sakinleri hemen manitacılığa vururmu?
01 Yorumla- +1 yıl
Benim öğrenci evime hatun gelmeyen gün yoktu, kalabalık partilerde verilirdi, tek hatunda sık gelirdi. Komple aile apartmanıydı bşr kere bile komşularımız bişey demedi.
+1 yılKiracıların haklari vardir. Kimse senin sahibin degil. Kira kontratin bitene kadar otur sen. Her yer cok pahali. Kimsenin kiraciyi bu sekilde cikarma gibi bi hakki yok!!!
10 Yorumla
+1 yılEv aile apartmaniysa ve sen kiraciysan iş değişir habire birileri girip çıkacak böyle bişey göze batar ancak büyük şehirdeysen zaten göze batmaz isterse kerane olsun alacağı paraya bakarlar
10 Yorumla
+1 yılEv sahibi buna karışamaz. Kontratın bitmedikçe ve kiranı düzgün ödedikçe seni çıkartamaz. Kontarın bitimine en az 1 ay kala da yenilenmeyecekse sana ihtarname göndermesi gereklidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv sahibin canım. Bizim de kiracımız muhtemelen escort zam yapmaya korkuyorlar kadına. Daha fazlasıyla şey yapmasın diye. O kadar da iyi niyetli ailem 😂
43 Yorumla- +1 yıl
Zam yaparsa o da kendi bedenine zam yapar zaten dengeler onu bir sekilde
Cevap sahibi+1 yılEspiriydi. Ama onu çıkarma dertleri olmadı hiç ahlak terbiyesi verilmedi. şu an normal ailelere yapılan zamlar da yapılmadı. İnsan halinden anlıyorlar. İsteseler çıkartırır şu an aldıklarının iki katı kira alabilirler o evden. Ucuza oturuyor kaç senedir.
- +1 yıl
Ne guzel espriymis
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normalde öyle hassasiyetleri olanlar bekar kisilere ev vermiyorlar. Baştan vermeseymiş. Ev sonuçta onun ister çıkarır ister tutar.
29 Yorumla- +1 yıl
Çıkaramaz işte :)
- +1 yıl
Öğrenci diye varsayıyoruz ama öğrenciyim demedi.
- +1 yıl
@adrenalin64 ne fark eder. Ben öğrenci evindeyken ev sahibim başka sebepten çıkarmak istedi. Eve girip çıkan kadının sayısı yoktu. Kudursada çıkaramadı. Yapamaz. Gider polise ev sahibim beni Rahatsız ediyor dersin olur biter.
- +1 yıl
@cheekystaff çıkaran çıkarıyor. O acemiymiştir ya da uğraşmak istememiştir. Kiracının da, ev sahibinin de çirkefi, pişkini var.
- +1 yıl
@adrenalin64 hiç bir şekilde çıkaramaz. Çıkmıyorum dersin oturursun ne yapacak kapıya silahlamı yapışacak. Yasal değil bir kere
- +1 yıl
Yasal kitaba uydurulur, uyuırulmasa da bir yol bulunur gerekirse silah dayama da olur. Haberlerde çıktı adsm kirayı artırmış hem de normal artış artışı kabul etmiyor çıkmıyorda. Suriyeli ya da Afgan adsm en sonunda kapısına baltayla vurmuş çıkmak zorunda kakdı. Bu tür restivari şeyler bazılarının hoşuna gidiyor ama iş öyle noktslara da gelir insan huzursuz da mı olmaz? Nasıl bşr yapı bu? Ha çok astronomik artış yapar veya bir kaç şey daha sayılabilir restleşirsin ama öyle eve giren çıkanın haddi yok sonra restleşme ysp olmaz.
- +1 yıl
Zaten kiracı dediğin sıkıntıdır ince eleyip sık dokumak gerrk, belli kategoriyi hiç almayacaksın zaten.
- +1 yıl
@adrenalin64 çok komik, senelerce kirada yaşadım hem yurtiçi hem yurt dışı, hiç böyle bir saygısızlık ile kalmadım. Ozman bizde ev sahibini tehtit edelim nedir madem olay böyle yürüyor
- +1 yıl
Kanka sen cikaramaz yapamaz edemez desen de insanlarin hepsi ayni dusunemiyor iste maalesef istedigimiz kadar konusalim her turlu insan var hayatta
Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Dikkat ediyorum sürekli kötü örnek olabilecek sorular günün sorusu seçiliyor. Bu site gerçekten rezil..
22 Yorumla- +1 yıl
En fazla okunan soru günün sorusu seçiliyor.. Demekki halkımız zaten öyle :) çokta iyi bir tablo bence
Bende şaşiriyorum bu duruma apart kiralamiştim yani otel gibi yer ama oraya bile erkek arkadaşim geldi diye beni çıkartmışlardı. Hakları yok bence sonuçta misafir yani hep kalıcak birisi değil ya
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılNe bozuk zihniyetle evden çıkarıyor yaaa nunda bir şey yok çevreye rahatsızlık vermedikten sonra bence ev sahibin çok süper zeka problemi olan biri sanırsam
00 Yorumla
+1 yılkira sözleşmesinde kurallar yazar. Bu kural da varsa yapacağın hiçbir şey yok maalesef. Bazı kiracılar eften püften şeylere kabarıyo yapck bisey yok yani
00 Yorumla
+1 yılBu senin özel hayatın olmaması lazım diye düşünüyorum yani ev sahibinin buna hakkı yok lakin komşuları rahatsız edici hareketler yaptıysanız o zaman işler değişir
00 YorumlaSözleşmen varsa çıkaramaz , ev benim istediğimi yaparım avukat tutarım polise veririm tacize girer bu de. Gözü korkmazsa git mahkemeye ver beni sözleşmem var çıkmıyorum de.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle Bi hakkı yok diye biliyorum kıskanmış olabilir İzmir'de ev tut aktık ev sahibi istediğiniz kadar kız gelebilir problem yok yeter ki zamanında ödeyin demişti zhsbaj
00 Yorumla
+1 yılEv sahibi çıkartamaz ama aile apartmanı ise imza ile 1 günde çıkartabilirler.
30 Yorumla
+1 yılBenim ev sahibimde babama gelenine gidenine karışmam istediğiyle kalabilir demişti 😀 amca deli misin sen ne diyorsun demiştim ama çok komiğime gitmişti.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel hayatın onu ilgilendirmez. Ama evi başkasına daha fazla kiraya vermek için seni çıkartmanın en adice yolunu bulmuş. yazılı olmayan kural diye bir şey yoktur ev sahibinin müdahale etme hakkı yoktur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde iki kiracım var. Bunlar hep namuslu gözüken namussuz ev sahipleri. Sanane kardeşim kişinin özel hayatından
10 Yorumla Sözleşmeniz var ise, hiçbir şey yapamaz. Tek kural var, sizi evden çıkarabilmesi için evi satması gerekir.
10 YorumlaŞöyleki bunu önceden söylemen bile gerekebilir kiraya ckarken erkek arkadaşım gelebilir gibi yoksa çok başını ağrtrlar
11 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi bu insanı bir şey olduğu için demesine gerek yok. Ev sahibi bunu istemiyorsa demeli ve sözleşmeye eklemeli
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlmasaydın hata ettin demek ki ev sahibi sevmiyor erkek sineğin girmesini hoşlanmıyor demek ki
13 Yorumla- +1 yıl
Siz buralardamıydınız hanımefendi 🙂
- +1 yıl
🙄
- +1 yıl
Knka adım adım takiptesin
+1 yılSözleşmen varsa bir şey yapamaz. Ama apartman rahatsız olur ve imza toplarsa yasal olarak çıkarılırsın.
10 Yorumla
+1 yılYok tabii ki de. Eve para veriyorsun istediğin kişiyi eve alabilirsin buna hakkı yok kimsenin
17 Yorumla- +1 yıl
Eve seri katil tecavuzcu terorist illegal is yapan kisileri de alabiliyor mu
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 istediğimi alırım
- +1 yıl
Sonra da insan haklari kadin haklari diye savunur pankart acarsiniz ama
- +1 yıl
Kes lan
- +1 yıl
Kesmiyorum lan gel kestir hadi hosuna kacmadiysa engeller gecersin
Soran+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 ot gibi mi yaşayalım
- +1 yıl
Otlari fazla sularlar boyle giderse haddini asan hidrojenasyondan sararirlar ot gibi yasamayla da bi ilgisi yoksonra erkekler neden guvenilmez neden saygi sevgi bilmezler guvenilecek kisi kalmadi diye sikayet ediyorsunuz burada benzerlerine hep sahit oluyoruz emin ol ot gibi yasamak daha iyi neyse simdi anlamican zaten ne desek de istedigin gibi yasa boş ver sen
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılaslında bu konuyu konuşmaya bile gerek yok, bunu söyleyen bizzat ahlaksızdır, evin kirasını ödediğin sürece istediğin misafirin gelir evine kimsede bişey diyemez o ahlaksızı çağırsan gel akşam bişeyler içelim diye koşa koşa gelir
00 Yorumla Guncellemene yorumum; Arap ülkesi olduk ne bekliyorsun ki
24 Yorumla- +1 yıl
Avrupalı olamadınız bari Arap olun 😂
- +1 yıl
Gayet de avrupaiyiz buna karisan ev sahibi sayilidir herkes kendi hayatini istedigi gibi yasiyor ben baska ulkede yasiyorum galiba
- +1 yıl
Arap ülkesi olsak 4 e kadar evlenmek serbest olur keşke olsak
- +1 yıl
Avrupa ulkesi olsak da resmiyette olmasa bile pratikte 20 25 kisiyle evlenmeden yasayip zaten coktan ortalik mali gibi onun bunun karisi kocasi olmus oluruz veya acik iliski yasariz ya da isvecte cokca yaygin oldugu gibi tecavuz ederiz kadinlara ensest filan yasariz hatta kendi hemcinslerimize sarkariz hollandadaki gibi oh miss
+1 yılBöyle ev sahibi olanlar var ama sen bekarsan tek yaşıyorsan ve öğrenci eviyse bu normal
20 Yorumla- Devamını Gör (284)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat