Günümüz dünyası kadın erkek ilişkilerini bir birlerine düşürüp kötü lanse etmiyor mu?

bunların hepsini bir tercih olmasının yanı sıra günümüz çağı bir taraf feminizmi yükseltip kadını güçlü göstermeye çabalaması bir taraf ise feminizmi kötüleyip kadını muhtaç etme çabasına sokmaya çalışıyor hangi fikir olursa olsun bir düşüncenin bile fazlasına bağnazlaştırılmış fazlalığına karşıyım ikisinin ortasını bulmaya çalışan biriyim kendi hayatımda da birine muhtaç olmamak için okuyorum ve bu birini illa ki bir erkek olarak asla nitelendirmiyorum bu bir arkadaş bi kadın erkek ailen evladın herkes olabilir fakat ilişkililerimde de bu dengeyi korumam gerektiğini nerede maskülen nerede feminen olunması gerektiğini bilirim erkeğinin yanında da erkek gibi davranan bir kadını erkek maskülen tarafa geçip kadını koruyup kollama enerjisine maalesef giremez ve bunu söylediğimde beni yargılayan hemcinslerim olacaktır ne saçmalıyorsun kimseye ihtiyacımız yok bizi kendimiz koruruz vs evet arkadaşlar bahs ettiğim sevdiğiniz gerçekten duygularınızı ele geçirmiş bir erkeği düşünün o zaman da bu feminizmin adı tamamıyla ortadan kayboluyor bir çok kadında bu böyle ve başınıza büyük kötü bir olay gelse mantıken sizden güçlü birine ihtiyaç duyup aramak zorunda kalacaksınız bakın ararsınız demiyorum mecbursunuz ve bu bahs ettiğim bir erkek polis asker olabilir ve böyle durumlarda ilk onlar meydana çıkıyor yani benim saçma bulduğum iki tarafından bir birini ezmeye çalışması erkekleri pasif lanse etmeye çalışmaları ve aslında bunun gerçek yüzüne baktığımızda ekranlarda bile kadını obje olarak göstermeye çalıştıklarını hala fark edemiyorsunuz anlatmaya çalıştığım hayatın her alanında üzgünüm feminizmi hayata geçiremezsiniz dengede olmayan aşırıya kaçan her şey yok olmaya mahkûmdur bu dünyanın insanın tabiatında olan bir şey ve bunu bir kaç topluluk silemez ne erkekleri ne kadınları kötülemiyorum hakkımızda yok

Günümüz dünyası kadın erkek ilişkilerini bir birlerine düşürüp kötü lanse etmiyor mu?