Şeriatı, şer'i yasaları-kuralları biliyor musunuz, gelmesini ister misiniz, istemez misiniz?
İstiyorum
İstemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kötü ellerde her sistem halka doğrultulmuş birer silahtır.
kötü yöneticileri olan, ve buna destek çıkan bir halk varken ortada, bu dediğin yalnızca suçsuz insanların keyfi ya da ego kaynaklı sebeplerden kafalarının kesilmesi anlamına gelir. şurada kıçı kırık belediye başkanlarının eşleri ya da gençlik kolları bilmem ne yardımcısının bile sağa sola seni bitiricem diye ahkam kesebildiği bir ülkede ne şeriatından bahsediyorsun?
Şerat isteyenler şerri kanunların nasıl uygulandığını bilmiyorlar bile, erkekler pantolon giyemez, sakal bırakmak zorundalar, eşleri, kızlar, kız kardeşleri tek başına dışarı çıkamaz, bunu biliyorlar mı?
Cevap
3Cevap
Hayır istemiyorum
Şeriat demek İslam'ın kuralları demektir. Bunu istemeyen Müslüman olamaz.
Gerçek manada Şeriat, dünyadaki en insani, en adil sistemdir. İş ki bunu insanlar kendi amaçları doğrultusunda eğip bükmesinler.
Şeriatla yaşamak istemem asla. Kadinlara zulüm resmen
Gerçek manada Şeriat, dünyadaki en insani, en adil sistemdir. İş ki bunu insanlar kendi amaçları doğrultusunda eğip bükmesinler
@Onuuuur123 saçma.
Değil
@Onuuuur123 bana gore sacma kardes. Uzatma
Kanka bak şeriatı aşırı yanlış biliyorsunuz Arap ülkelerinin uyguladığı şeriat gerçek şeriat değil
@Onuuuur123 ya he herkrs yanlis yapıyor bi dogrusu sensjn
Knk Allah sana kızlar başörtüsü takmıyor diye onu kes öldür ya da taşla mı diyor
Kusura bakma senle kavga etmek değil amacım yanlış anlama beni ama ben sadece doğrusunu bil diye konuşuyorum eğer yanlış bir kelime söylediysem kusura bakma tekrar
seriatla yönetilen bir ülkede yasayacagıma intihar ederim daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?