Özellikle günlük hayatta dar kot ile kombinli kıyafetler giymek çok hoşuma gidiyor, eskiden böyle değildim. Ne oldu bana ya?

Özellikle günlük hayatta dar kot ile kombinli kıyafetler giymek çok hoşuma gidiyor, eskiden böyle değildim. Ne oldu bana ya?

ilgi görmediğin için ya da yeterince ilgi görmediğin için bu tarz teşhircilik olarak adlandırılan eylemleri gerçekleştirdiğinde gelen ilgiyi görüyorsun ve daha çok yapmak istiyorsun.
ilgi görüyorsun millet aç köpek gibi bakıyor. sadece dişilerin olduğu bir dünyada hiçbir kadın dişiliğini ön plana çıkarmaya uğraşmazdı ayrıca kendinizi kandırmayın.
yakışıklısı bakınca da nasıl zevke geliyorsun ama dimi kabul et 😂😂
Cevap
59Cevap
Aslinda her kadinda b3g3nilme arzusu vardir. Disiligi yuksek kadinlar teshiri sever. Bende esimin teshirci olmasini isterim. Ona bakilmasi beni heyecanlandirir. Zaten bi kadin biraz yaramaz olmali. Dolgun bacak ve kalcalar varsa dar kot zaten harika seksi oluyor.
Teşhirci giyinmek diyerek en azından dürüstce ifade etmişsin bu açıdan bakarsan iyi Buna bayılıyorsan diyecek birşeyim yok Ama ben bu konuda yalancı ve riyakar iki yuzlu davrananlara kızıyorum şöyle dürüst olun Yok kendi mi iyi hissetmek icin yok ozgurum felan gibi mavallar komik
Her ne kadar inkar etselerde, ya da kabullenmek istemeselerde, birçok kadın vücut hatlarına bakilmasindan ve begenilmesinden hoşlanır. Sende durum bunun birkaç tık ötesi sanırım 😂
Nedir peki
Tkp
Açık giyinmek başlı başına bir teşhircilik örneğidir zaten ama bunu nasıl ve ne amaçla yapıldığı da önemli bir unsurdur
Bende öyleyim çok açık giydiğim zaman zevke gelebiliyorum hatta boşalabiliyorum.
Mesela bazen göğsüne baktığında anlık zevke gelip boşalıyor musun bu nasıl bi şey 😂😂 canlandırma (ah memem gözüktü aghhh ahhh aghh geliyorumm gibi ) temsili🤣🤣🤣
Benim kendimi teşhir etmeme gerek yok güzel bayan benim kişiliğim ve zekam yetiyor zaten insanları etkilemeye fazlası gereksiz şova girer
Ben sen gibi ruh hastası mıyım ki çıplak giyinip zevke gelicem herşeyin bir doğası vardır ve senin dediğin şey insanın doğasına aykırı bir durum kendini teshir edip boşalmayanda ne biliyim 😂🤣🤣
@crazzy42 😂😂 Allah'ım sana geliyorum 😂 i
@r_engarenkyollar iğrenç ortalığı batırdın iyyyykkk yıllık mı boşalıyorsun bu ne ortalık battı
@crazzy42 bu ne biçim yorum laa çok düşündünmü bunu yazmak için
ruhunda bedeninde hasta, akıl desen zaten yok
Ben de öyleyim yani şöyle düşün yarın bugün zaten diyecek bir fizik olmayacak şimdi elimizde varken kullanmak lazım bence
bi silktir git aq kızı
Wow, harika görünüyorsun. Ama şu an görünce akl gelen tek şey, öpmek, dokunmak hissi. Seni biri görünce bu şekilde mi hissetmesini istersin yoksa insan gibi mi degerlendirilmek. karar senin
Aldığın geri dönüşler, gözlerin üzerinde toplanması ya da sadece kadınlığını hissetmek dahi seni tatmin etmeye yeterli
Her sanal seksçi çılgın bakirenin fantezisidir, büyüyünce unutursun yavrum
Açık giyinen kadınlar zaten teşhirci deilmi
Deilmi
Yaşın gerçekten 18 mi bilmiyorum ama bence değildir çünkü bu kombini 27 30 yaş üstü tercih ediyor
Ama bilmiyorum anlamsızca büyük gösteriyorsun bu durum bazı kadınların canını sıkar dikkat et 😆😆
Abla kusura bakma da çok kilolusun ama hafiften bir giderin var yani tabi bana gelmez orası ayrı konu
Bir çok kadın teşhirciliği seviyor. Hatlarının ve vücudunun beğenilmesi ve arzulanmasını severler.
Popülizm gazı. Sürü psikolojisi. Çoğunluk yapıyorsa doğrudur inancı.
Ilgi istiyorsun
Birde eski partner sayın çoksa
Kasarlanmaya baslamissindir
Hmmm
O zaman normal erkek arkadaşın bile yok
Sen aslında ilgi görmek sevilmek istiyorsun
Hatta belki normal arkadaşın bile çok yok
Erkek ilgisi istiyorsun işte normal
Şüpheci yapın engel oluyor
Bak siz kadınalra şüphe var sizi koruyor mu evet
Ama bu şüpheyi doğru kullanmayı bikmiyrosunuz
Doğru erkegi bile kaçırabilirsin
Kendini tamamen kapatan bir kaplumbağa kabuğu gibi
Iyi bir kişiyi de engelliyor
Bunu doğru yönetmek gerekiyor
Bulursun kolay geleee
Hissetmek hissetirmeli mutlu memnun etmek istiyorsun onlar olunca snde oluyon
Bir nevi vitrin yapıyorsun. Almayan da olsa en azından görür
Neyi teşhir ediyorsun tam olarak? Ülkenin yarısı böyle giyiniyor zaten
Tahrik etmeyi, gözleri üzerinde toplamayı seviyorsun.
Bu fıtrata ters bir davranış/istek. Iman eksikliğinden kaynaklanıyor.
Islamı araştırarak, Allahı tanıyarak, islami sohbetler dinle (youtube da hayal hanem, sözler köşkü,... kanalları var)
Cuckold biri olarak benimde hoşuma gidiyor sevgilimin eşimin giymesi
Disarda mi?
Kıskanmaz misin?
Sevgilin başka erkeklerle takilsa ne yaparsin peki?
Sende kendine adam mi diyorsun be
Bencede öyle seven insan kıskanır çok ilginç erkekler var cidden
Bu harbi sapık
İzlediğin diziler ve artık açık giyinmenin moda olmasından dolayı rahatsızlık olabilir lisede arkadaşlarınla daha yakın olmanın da etkisi olabilir bence :) sende benim sorumda görüş paylaşır mısın
Hangi sorun
Halk dilinde buna "kudurmuşsun" denilir. 😅
Evet, bilerek özellikle teşhir etmek maksadıyla giyinen herkes. Ayrıca onlara bakan yani onların dileğini yerine getiren, onure eden erkeklere de sapık deniliyor, ne garip değil mi..!
Birilerinin sizi arzulamasi size keyif ve zevk veriyorsa bu ileride sikinti olabilir ama yine de disiliginizin farkinda olmaniz güzel
Ilgi çekme hastalığına kapilmissin. Herkes seni begensin hep ön planda sen ol istiyorsun. Bu sekil hayatinda hic bir zaman mutlu olmiyacaksin. Tabi degistirmezsen.
Nefis öyle istiyor çünkü halbuki bu yaptığın çok yanlış peşine başına çok sapık toplarsin
Tabiki Allah korusun amin tecavüzün tacizi akla gelmesi bile çok kötü Allah bu Şeref yoksunlarinin bin belasını versin yetti be kadınları rahat bırakın onlar obje değiller ama şöyle gerçek de var bi kadının aşırı açık olması bizler de olduğundan nefsi kışkırtıyor tamam bakmamak gerekiyor tabi ama maalesef nefis o yola getiriyor örnek veriyorum bi erkek bi kadına azdı dimi gözü düştü hemen tövbe Estağfurullah diyip o ortamı terj etmesi gerekiyor erkeğin düşünecek sen ne yapıyorsun kıza bakıyon biri senin karina kızına baksa hoş olur mu diye sorguya çekmeli erkek kadın da ahlak var namus var fazla açık olmamaliyun diyecek
Cinsel olarak tahrik oluyor musun böyle giyinmekten.
kızıım çok güzel bu tarz giyinmekk. Eminim ki sana da çok yakışıyordur. Kimseyi umursamaa sürdürrrr.
Bunlar teşhircilik değil ki
Resimlerdeki sen isen sana ne oldu bilemem ama millette kalp carpitinsi oldu
Cuckoldum. Şahsen sevgililerim hep dekolte giymeye teşvik ediyodum. Tayt altına külot giymeme gibi.
Foto at da görelim o zaman
@BöcekReis haklı madem teşhiri seviyon at bakalım.
@yarenarya 😂
Niye dışarda giyince herkes görüyor burada da herkes görsün bence haklı arkadaşlar :D hadi atta görelim :D
Benim yüzüm şu an görünüyor profilde :D
Benim pp de orjinal :)
@Just_say_it Yalan söylüyor dostum ya erkek bu bariz yani :D
hahahahah ya sadece ben değil şu an benim dışımda diğer herkeste erkek olduğunu gayet iyi biliyor :D
Gey olan sensin çünkü kız hesabı açan acizlere ben erkek demeye utanırım :D
Sen zaten kız hesabı açarak top olmuşsun :D
Evet derim. Peki sen kız olduğunu kanıtlayamazsan buraya etekli fotoğraf atacak mısın lan
Eğer sen kızsan beni s... sinler lan. Ama sen kız değilsen kendine de güveniyorsan etek giyip buraya fotoğraf atacak mısın?
Bu fotoğraftaki kişiler sen misin?
Öylesine sordum
O r o s p u olduğun için.
Belli bir dönem böyle olur normal
Geçiyor sonra
İlgi budalası olmandandır
Mutlaka
Teşhircilik te bir hastalık, tedavi ol
Sapık olduğundan olabilir 🤣🤣
Çocukların psikolojisini bozarsın hiç bir erkek şeyini belli eden kıyafet giyse hoşa gider mi 🤣🤣
Ama popo ve göğüs sonuçta cinsellik uyandiriyo ve kadınlarda üreme organlarını belli ediyo gerçi ajajajn
Ama sonuçta cinsellik uyandirir yani hangi erkek göğüsten ya da popodan etkilenmez
Sen cidden açık giyinmekten hoslaniyomusun
Ne farkeder ama sonuçta ayıp yerler yani akakajajjajaj
Sende afalladin akakajakakkak
İsyankar kız sunar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Şimdi sana göre üreme organı değilse acabilirmisin ya da belli edebilir misin yani 😄😄
O zaman memelere özgürlük 🤣🤣
Olayı çok yanlış yerlere çekiyorsun. Meme dekoltesi veren kadınla penisini belli eden adam bir değildir. Birisi üreme organını kullanıyor ve aynı zamanda hiç estetik değil, diğeri de üreme organı olmasa da avret yerlerini kullanıyor ve estetik duruyor. Tabii ikisi de etik değil. Şunu demeden geçemeyeceğim, penisini belli etmeye çalışan erkekler çok itici görünüyor.
Estetik bulan da var ama yani akajajajjaj
Her ne olursa olsun bence özel bölgelerin teşhir etmek doğru olmaz cinsel sömürüye neden olur kadın içinde erkek içinde
valla bunları giyersen dikkat et
fizik güzelse giyin özellıkle toto
kendini buldun demek ki
azdırmak hosuna gidiyor
Begenilmek hissetmek seni mutlu ediyordur
Çunku kendini mutlu hisseden etken
Tecavüze uğradığın zaman da böyle dersin
Yok öyle huylarım yok çok şükür ama. Erkek olduğun belli olduğu için öyle dedim.
Ben de böyle giyiniyorum benim de tarzım böyle diyen kızları bulmak içindir büyük ihtimalle ama bunu diyen de kız değildir yani :D yani sonuç olarak tek yaptığınız 2 fake hesap açmış erkeğin bir biriniz kız sanarak saçma canım muhabbetlere girmek :D
ben senden niye böyle saçma sapan bişey isteyeyim :D :D Bence sizin böyle fake hesap açmanız artık yenmiyor. Bak aşağıda bi fotoğraf paylaşta görelim demişler. Amaç teşhircilik değil mi zaten dedikleri gibi Hadi sıkıyorsa paylaş :D
Bilmediğin insanlar dışarıda görüyor ne fark etti awk :D
dikkat cekmek hosuna gidiyor demek ki
beğenilme dürtüsü
Nebilim knk seviyorsan giy ne diyim
İlgiyi ve bedenini seviyorsun, ne güzel işte.
Gerçektrn haz almaya başlamışsın demektir
Kendini ispatlamak istiyor olabilirsin
Fiziğini güzelliğini ıspatlamaya çalışmak
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler
Senin yanina bir de benim gibi sevgilisini teshir etme fantezisi olan erkek lazim 😊
Senin kararın ve tercihin.
Bakışlar seni mutlu ediyor olabilir.
Kafana göre insanlar değişir
Çoğu kadın böyle giyiniyor
Sana arzu duyulması seni tahrik mi ediyor
acik giyinmek teshircilik degildir
bence değil
Olabilir malzeme ol meze ol yani ne olacak
Fetiş?
Ben genelde çok dar giymem genelde salaş severim üst darsa alt yinede geniş olur veyada tam tersi tüm vücud dar giymek hoş durmuyor bana bakın der gibi duruyor fetiş nedire gelelim Saplantılı bir biçimde cinsel coşku uyandıran karşı cinse ait elbise, ayakkabı vb. eşya peki özellikle bir erkek cinsel bölgesi bir pantolon giyseydi bunu ne olarak karşılarsınız kusura bakmayın hanımefendi bir erkek ne kadar itici duruyorsa sizdede o kadar itici batı tarafindakilerde de iticidir
Yani dar kot pantolon kadında seksi durmuyor çok itici diyorsun? Batı toplumunda itici durduğunu sanmıyorum çünkü öyle olsaydı ezici çoğunluk bu kot pantolonları tercih edip de giyinmezdi. Dar kot pantolon bacak popiş belli ediyor diyorlar ya işte ondan diyorum giyenler de bacağı g*tü belli olduğu için teşhirci kategorisine giriyor yani. Anadolu kısımlarında ve Doğu kısımlarında salaş giyiniliyor genelde ve salaş giyenlerin çoğu da şalvar giyenler. Batılı insanlar köylü işi diye şalvar yerine kot pantolon giyer genelde.
Dapdaracık bişi giydiğinde pantolon olarak. m dekoltesi oluyor erkekte ne kadar çop gibi duruyorsa kadindada öyle duruyor bana göre giyinmeyi bilmeyenler böyle giyiniyor dışarı çıkıp yemek yediğimde birinin böyle giyinmiş olduğunu görünce iştahım kaçıyor kapalı zihniyetli biri değilim böyle skinny giyinenler olayı cinsiyete eşitliğe feminizme vuruyor feminizmi oğreninde gelin ayrıyetten hafif meşref gösteriyor ben sizin şu resminizi okumuş okumamş 100 kişiye göstersem iyi düşüncede olmaz ben size açık temiz bir sekilde objektif olarak düşüncelerimi söylüyorum
Tarz meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?