Arkadaşlar taytı çok seviyorum çok da yakışıyorum kendime ama dikkat çekiyor olmalı ki gözler üstümde. Erkekler taytlı kız görünce ne hissettiğinizi söyler misiniz? Kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Tayt giymeyi çok seviyorum ama çok dikkat çekiyorum. Neden?
profilinize baktım ve sizde rahatsızlık duyacak bir kişilik olduğunu düşünmüyorum, tamamen sor sormak adına soru sormuşsunuz veya diğer bir deyişle dikkat çekmek amaçlı
Giyinme amacının ne olduğu da önemli. Vücut hatlarım belli olsun Seksi görünetim cinsel istek uyandırayım mı yoksa bana yakıştığını düşünüyorum mu? Bacaklarınız düzgün, kalçalarınız tayt giymeye müsaitse kesinlikle yakışır zaten
Bu resimdeki senmisin bilmiyorum eğer sen isen şunu bilmeni isterim tayt sanki senin bacak derin gibi olmuş aslında normal ama bizim toolumda çok dikkat çekiyor yinede sen bilirsin
Kalça va basen kısmını kapatacak üstlükler giymiyorsan dikkat çeker, normaldir😀 ben de seviyorum giymeyi. Ama üzerine kapatan şeyler giyiyorum, hâliyle aşırı dikkat çeken bir durum olmuyor. Rahatsizsan deneyebilirsin...
Resimdeki sen isen bakmaları normal. Tayt bende seviyorum. Kadını harika gösteriyor. Genelde pussy arasına girerse insanlar daha çok bakıyor. Sadece erkeklermi bakıyor peki sizce.