arkdaşlar ben bir eşcinsel değilim ama itiraf etmeliyimki kızların giydiği bazı şeylere heves ediyorum ama bunu eşcinsel gibi hisetğimden değil öyle daha mutlu ve rahat hissetğimden yapıyorum tek amacım bu ve tayt giymeye bayılıyorum yok yani engeleyemiyorum kendimi birde bir alışınca rahatlığına :D bundan vazgeçmeli miyim sizce ?
Cevabın nedir?
Az once baska bir yerde yazmistim,aynisini yine tekrarlayacagim,Benim erkek arkadasim bir bayan doktorun tavsiyesiyle kulotlu corap giyiyor,su anda Penti-Micro 200 den'lik kalin coraplardan giyiyor, ve bunu bir kiz olarak cok normal karsiliyorum.. Erkekler icin iclikler cok kalindir ve rahat edemezler,ayrica da alerji yapiyor,bundan oturu bir kiz olarak ozelikle kis mevsiminde soguktan korunmak icin Penti'nin 200 den lik kulotlu coraplarini giymenizi tavsiye ediyorum. Annem ve ben kucuk erkek kardesime de giydiriyoruz kis aylarinda, bu arada yurtdisinda bu tip coraplar unisex olarak uretiliyor. Fakat Turkiye'de hala uretilmedigi icin Penti'yi giymenizde fayda var.. Taytti ise pek okadar onermiyorum,kulotlu corap esnektir,sicak tutar, ayagi terletmez ve kotu ayak kokularindan korur,bence erkekler icin kulotlu corap ideal bir sey..
13 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben taytı ısınmak için giymiyorumki beğendiğim için giyiyorum zaten .. :D ama külotlu çorabı giyeri içime o ayrı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer pantolonunun içine giyiyorsan sorun yok erkek arkadaşımda giyiyor üşüdüğünden dolayı ve rahatsız etmiyor beni gayet normal
13 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa öled ekullanbilir ama ben evde direk giyorum açıkçası çokta rahat :D
Cevap sahibi+1 yılevde giy yani tabi rahatına bak yani
Soran+1 yılama bana yakışıyoda :D sarışın ve ufak tefek bişeyim :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılvazgeçme bende severek giyerim .çok beğeniyorum
kızların giyimleri gerçekten çok rahat ve estetik .
bende seninle aynı düşüncedeyim asla eşcinsel olmam ve ilgimde yok .tayt lar çok sade ve kadınsı olmadıkça çok estetik ve rahat .
link
link
link
link033 Yorumla
Soran+1 yılyaa ben zaten anlamıyorum neden bütün rahat şeyleri kızlarr giyiyor hatta şortlarıda aldılar şimdi elimizden ?
Cevap sahibi+1 yılhaklısın .evde rahat ça giyebiliyoruz sadece .kısa şortlarda çok güzel .çorap ve body lerde çok estetik .
Soran+1 yılabi düşünsene ben mini şort gymek sitiyorum ama giyemiyorum neden çünkü kızlar giyiyo :(
Soran+1 yılyok ben dışarda giycem hem neden kızlar yüzünden biz kendimizi kısıtlıyoruz ben onu anlmıyorum şort erkek giysisi neden biz giyemiyoruz da onalr gigiyo anlamadım
Cevap sahibi+1 yılsende giyebilirsin ama mini olmamalı .şort giyen erkekler illaki var ama sen kısa ve dar seviyorsun.
Soran+1 yıliyide neden işte uzun giydikten sonra şortun ne anlamı kalıyo... birde şu kızlarda şort moda olmadan önce kısalarıda gigiyordu erkekler ama kızlar başladı başlayalı bir anda erkekler giyemez duruma geldi
Cevap sahibi+1 yılcanım benim kısa giyersen tam bir kız gibi olursun .bacakların çıkar ortaya .manken gibi olursun
Soran+1 yılbiçok kızdan güzel bacaklarım :D
Cevap sahibi+1 yılole olmalı .eşcinsel olmadığını söylüyorsun ama kadın gibi çekici olmak hoşuna gidiyor olmalı .
Soran+1 yıldeğilim ama güzel bacaklara sahip olmak benimde hakkım yani sadece kızlarmı clllop gibi bacak sahibi olucak
Cevap sahibi+1 yılelbette canım .senin de hakkın .bacakların güzel ve çekici ise giy .giy ama dışarıda gezersen insanların ön yargıları olacak .her sez senin gibi düşünmez .
Soran+1 yılsorunda o zaten biliyorum :( ama taksimde taytla gezmiştim bikere bişey olmadı
Cevap sahibi+1 yıltayt giyerek giydi isen üzerinde tunik olmalı ve uzun gömlek olmalı .sen bilirsin canım .sen nasıl istersen ole giyin .senin hislerin kadınsı .gay değilsin ama tutkulusun ve hislisin
Soran+1 yılya gay olmadığımı şıurdan anlıyorum ben duygusal olrak sadece kızlardan hoşlanabiliyorum.. ama işte böyle şeyler yapmak hoşuma gidiyo üstüm kısaydı hemde popo meydandaydı yani taksimdeyken :D
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum hislerini .ayakkabı olarak bot olmalı .üstün kısa ama üzerinde montun olmalı .fark edilmemişsindir .senin duyguların kadınsı .kadınlara kendini her yönden yakın buluyorsun kendini
gay değilsin gay olduğunu kabul etmiyorsun ama hislerin seni farklı hissetmene neden oluyor .
- +1 yıl
yani bncede arkadaş kadınların gıyımını kendısıne yakın buuyo cunku sureklı benim vücudum ıyı bcaklarıma guvenıyorum vs dıe konusuyo gay escınsel olmasanda sende kadınlık hormonu daha fazla...kötü olarak algılama bunu sakın...kendı düşünceme bı erkegı mını sort ve taytla dusunemıyorum ...
Soran+1 yılya tamam cinsel seçimimi boşverelimde.. ben şunu diyorum eğer fiziğim düzgünse ve bende istiyorsam bunu giymemde engel nedirki ?
Cevap sahibi+1 yılhaklısın .. kadınsı hissetmek kadın gibi zevklere sahip olmak çok farklı olmalı
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım ama çok çekici olacaksın o zaman .taksimde gezerken tayt ve kısa üst giydiğinde seni görenler sana ne düşündüklerini göstermeselerde anlayanlar faklı düşünür ve konuşur .
sen yine giyin istiyorsan ..kışın kolay ve daha rahat edersin ama yazın çok zor
Soran+1 yılçok güzeller bunlar ya :D
Cevap sahibi+1 yılbende çok beğeniyorum .giymek istiyorum .
Soran+1 yılson linkteki taytı taksimde giydim yine :D
Cevap sahibi+1 yılçok şık ve zarif .sanada çok yakışmış olmalı .bende giyersem mutlaka çok beğeneceğim ..canım sendede çok hoş durmuş olmalı .bedenin düzgün olmalı .
Soran+1 yılewt iyi kalça kısmın biraz geniş özleikle tam kız gibi duruyo :D sen hiç dışarda bişey giydinmi ?
Cevap sahibi+1 yılhayır canım dışarıda giymedim .ama çok isterdim .kışın giyebilirsdim İstanbul gibi bir yerde yaşasam .uzun çizme ,dar pantolon veya tayt üzerimede uzun bluz giyerdim .mont giyerdim üzerime .başımı kapatır gezerdim bir süre .
Soran+1 yıltaksimde herşey mümkün yaa cesaret et giy boyun kaç
Cevap sahibi+1 yılşu an yakın zamanda zor canım . boyum 180 benim .
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
1Cevap
normal eşofmanla varken neden görüntü kirliliği oluşturuyosun :/ bol eşofman altları giy. ben kız olmama rağmen evin içinde taytla rahat edemem dam daracık şey. bir de erkek olsam hiç yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım bende kız cesaretimi var ne bilim :D ben böyleyim biraz sergilemekten hoşlanan biriyim görüntü kirliğide olmuyo bide :D
+1 yılDar kot falan giyeydin tayt ne lan gerci yine sen bilirsin ama cevredeğiler tepki gostermesin :)))))))
01 Yorumla
Soran+1 yıldışarda değil yaaa :D evde giyorum ama keşki dışardada giyeblsem
+1 yılOlmaz bayana erkek gibi giyinmek erkege bayan gibi giyinmek yakismak hosda degil zaten
012 Yorumla
Soran+1 yılpeki ozman kızlar neden erkekler için yapılmış şort ve pantolonları giyiyor sölermisin ?
- +1 yıl
O giyen kizlarin sorunu buda senin sorunun ben hos bulmuyom
Soran+1 yılwlla ben şort giymeyen kız bilmiyorum sen giymiyomusun sanki ?
- +1 yıl
Erkek sortu degil daha kadinsi seyleri tercih ediyorum
Soran+1 yılne demek erkek şortu ? şort her nsl olursa olsun erkek kıyafetidir anladınmı bilmem ama siz aldınız bizim elimizden onu şort giyemez olduk ozman bizde erkek taytı kadın taytı erkek eteği kadın eteği yapalım
- +1 yıl
Soran+1 yılwlla ben giyerim hiiiç sorun yok gayette güzelmiş :) diğer erkeklere gelince kadınlardan korkularına giymio onalarda top derler diye korkuyolar :)
- +1 yıl
Her erkegin bunlari giymek istedigini sanmiyorum
- +1 yıl
Ben boyle bir sort giyen erkek gormedim sen giymek istiyorsan giy ben hos bulmuyorum
Soran+1 yılşuan giyiorlar demedim bende zatden kızlar giymeye başlamadan önce giyorlardı ama şimdi işleri bitti
- +1 yıl
Tamam gule gule giy kardes
herşeyden önce kim olduğundan,ne olduğundan asla utanma.neyle mutlu hissediyorsan onu giy.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok ben utanmıyorumda ne bilim benimde o hakka sahip olduğumu düşnüyorum yani böyle bir giysi varsa ve kızlar rahatça giyebiliyossa ben neden giyemem diyorum
Soran+1 yılteşekkürler :) herkes senin gibi düşünse keşki
O degilde bize gülüyordunuz
Ayni foku yapiyosunuz
Bence vazgec ya da gizli giyin
Sevgilin falan gorse enkaazzz
Karizmayi cizdirirsin olum07 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim yok oyüzden göremez :) ama zaten ya evde ya da pilates yaprken salonda giyorum :)
Soran+1 yılama ben öyle değilim yaa tipim öyle değil yani :) sarışın ufak tefek erkeksi tipi olmayan biriyim hani bende öyle delikalığı çizcek bir durum olmuyo çünkü zaten ne giysem delikanlı görünmüyo :D
Soran+1 yılamaan ne illetmiş tayt giyorum altı üstü sen sevmezmisin sanki :PP
Soran+1 yılniye ikimzdede can yok muikimizde özenemeyizmi alla alla :D
+1 yılbence tayt rahat değil ama bilmem ki seviyosan,rahat ediyosan giy :) salla insanları boşver
020 Yorumla
Soran+1 yılbilmem bana çok rahat geliyo neden bilmiyorum :) sana rahatsızmı geliyo.. sıkıyo gibimi gelio ?
- +1 yıl
evet beni sıkıyo ya sanki :) ben çok tercih etmem bacağımı kaşındırıyor sanki
Soran+1 yılaaa ölemi.. peki sence en rahat giysi ne :))
- +1 yıl
eşofman tarzı şeyler daha bol şeyler :)) pijama
Soran+1 yılhehehe :) onalrda hiç esnetik durmuyo ama yaa :) şort severmiydin peki yazın ?
- +1 yıl
şort da iyidir ama çok kısa giymiyorum ben
Soran+1 yılmini kot şortlardan almıştım yazın bende :) çok güzel duruyordu ama biraz fazla kısaydı onalr yaa haklısın sanırım sen dizdemi seviyordun
- +1 yıl
mini sort erkekte güzel durur mu bilemedim :) evet ben diz boyu falan giyerim ya daha kısasını tatilde falan giyerim o kadar
Soran+1 yılbilememen normal :) kabul ediyorum benim biraz feminen tercihlerim oluyo giysilerde ama seviyorum yapçak bişey yok :) tipimden dolayı bana erkekteki gibi kaba durmuyordu ufak tefek ve sarışın biriyim :D
- +1 yıl
hmm anladım :) senin tercihin ya kimseye bişey demek düşmez :))))ama gerçekten erkeğe kot sort yakışır mı şüphem var :)) tamam tipin falan çok iri değilsin de erkek yapısı kadından farklı yine de
Soran+1 yılbilmiyorum sporla ilgileniyor musun ama oda şundan oluyo ben uzun süredir pilates yapıyorum ve bazı hareketleri yapınca hatların yuvarlaklaşıyo ordan kurtarıyorum sanırım bide :) tam oturuyo üzerime hiç yaptınmı pilates veya benzer bişey
- +1 yıl
boks yapıyorum ya ben :DD hm anladım ya giy o zaman çünkü anlağım kadarıyla cidden seviyosun giymeyi
Soran+1 yılboksmuu :D hahah ciddimisin bende yuvarlak hatlardan bahsediyorum sana sende sert hatlar vardır :D döversin beni haha :D
- +1 yıl
yok o kadar aşırı yapmıyorum zaten o tarz kaslar falan kadınca çok kötü bence.ilaç falan kullanınca oluyo o kaslar ama azıcık sert vücut daha iyi kanımca :))
Soran+1 yılbencede yaa kas hiç iyi gözükmezz.. bendede hiç kas yok ama pilatesten dolayı vücudum sıkı ve şekilli sadece.. ama sen benden daha iyisin çünkü bizde boks gibi sert hareketler yokki :)
Soran+1 yılne o sustun sıkıldınmı :)
- +1 yıl
yok sıkılmadım ama uykum geldi :)))yatarım birazdan heralde
Soran+1 yılrahatsız etmezsem eklesem seni arada laflarmıyız moda giyim kuşam ben çok severim konuşmayı ;)
- +1 yıl
olur ya arada ederiz sohbet :))
Soran+1 yılekledim nkimin sonu yyy :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kız gibi görünme Peygamber Efendimiz kim kzı gibi görünür ya da bir kz erkek gibi görünürse o naletlik olmustur :) yinede sen blrisin
17 Yorumla
Soran+1 yılben abartmıyorum yaa inançlıda birisiyimdir :) mesela bir erkeğin yanında tayt giymem asla hahah :D
Cevap sahibi+1 yılbence hiç giyme :) yakıssa inan ki istedigin gibi rahat ol derdim ama one öyle :)
Soran+1 yılnerden biliyorsunki sen yakışmadığını görmeden etmeden :D ben 4 senedir pilates yapıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılhah :) tahmin edebiliyorum bence hemen vazgec :)
Soran+1 yılneyi tahmin ediyorsun yaa sen beni kaba saba çok erkeksi gözüken sakallı falan bir tpimi sandın yoksa :D mesela bak senin boyun kaç ?
Cevap sahibi+1 yıl160 :)
Soran+1 yıl168 im bende tamam senden uzunmuşum ama az yani aramız :) sarışınım bide hiç erkeksi gözükmüyorum pilates yaptığımdan hatlarımda iyi kötü durmuyo yani bende :D
+1 yılne diyeyim cilginsin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılama çok rahaaat :D
+1 yılTanga içinde çok rahat diyorlar:)))
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltayt rahat değil ki :( sen neyn kafasnı yasyrsun ?
06 Yorumla
Soran+1 yılnsl değil yaa aşırı rahat :( sana gör ne rahat peki sölermisin
Cevap sahibi+1 yıleşofman en rahatı
Soran+1 yıldar bir eşofman altımı likralı oda tayt gibi zaten :D
Soran+1 yılbence yazık bir kızsın ve böyle giyinme :) esnetik değil hiç ben erkek halimle tayt seviyorum bu hiç bir yerini belli etmez göstermez kapatır
Cevap sahibi+1 yılAsıl sorun sende bak kendinde sölemsn erkek halinle tayt gymek de ne sen nasıl adamsn baban da abinde ya da cevrende böle tayt gyip aygı gören gördün mü ?
+1 yılVazgeçmelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba ?
- +1 yıl
Biraz düşün bakalım sence neden olabilir...Benim bildiğim normal erkekler tayt giymez..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler