Cok dindar biri degilim. Ama kapalilarin kiyafetlerini cok seviyorum eger tuhaf karsilanmayacagjni bilsem ara sira tulbent takardim cunku cokk guzell.
Neyse vucut hatlarimi belli etmeyi hic sevmiyorum bol giyinmek cok hosuma gidiyor neden boyleyim sizce?
Neyse vucut hatlarimi belli etmeyi hic sevmiyorum bol giyinmek cok hosuma gidiyor neden boyleyim sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende Almanya da bu şekilde giyiniyorum ama Türkiye de biraz daha açık.. sanırım yaşadığımız yerle alakalı.
Neden almanyada daha kapali?
bizim burası çok değişik bir yer çok hemde
Bahseder misin biraz ben orada okumayi dusunuyorum da seneye
Ghetto sayılır burası
Her pislik 🤬 burada:))
İçinde arzu vardır heves değildir yani bu yola yönelme bence kendine bir şans ver yönel nasıl hissettireceğini tahmin bile edemezsin
Hangi yola yonelmiyim neye yonel diyorsunuz biraz karisik yazmissiniz anlamadim
maalesef 😮💨😮💨 dine ibadete yöbelebilirsin. Tesettüre bürünebilirsin.
Tesetture tamamen burunmek bana tuhaf geliyor sonucta etkeklerde yakisikli onlar niye yuzlerini saclarini sakallarini gizlemiyor?
Biz guzelsek erkeklerde yakisikli yani
Kelime özürlüsü değilim elim ufak uzanirken yazamıyorum telefonu tutamıyorum 😑
Erkeklerin yüzünü gizleme zorunluluğu yok ama onlarda vücut hatlarını gizlemek zorunda
Ve şöyle bir şey var kadında tesettürün amacı korunmaktır erkeklerin nefsinden güneşten hastalıklardan vs dışardan bakan biri senin herhangi bir yanını görüp ilgi duymadikca sana nefsi körelmez. Ayrıca güneşten korur tesettürlü insanların teni temiz ve beyaz olur misal.
Gunesin cilde faydasi da var ama sonucta vucut vitamini almali. Hem madem o kadar faydali erkeklerde yaz gunlerinde uzun kollu bluzler ve uzun pantolonlar giysin. Ayrica ne korunmasi hak var hukuk var kimse kimseye taciz tecavuz edemez bu kimsenin hakkı degil yapmaya kalkan cezasini ceker hapiste. Arti yakisikli erkekleri gorunce kadinlarin nefsi ne olacak peki bizim de libidomuz var sonucta degil mi
Vucut d vitamini almali
Ben size kelime ozurlu demedim ki olur boyle seyler bazen yanlis yazilip gonderilebiliyor birsekilde
Anladım peki bakış açına saygı duyarım.
@Gizlikaldi kız haklı sen niye örtünmüyorsun ben kuranda kadının mahrem yerlerini örtmesi gerektiğini tesettürü çarşafı göremedim erkeklerin de örtünmesi gerekli ama nedense kuranda yok yani çırılçığlak gezebilirsin allah örtünmeni istemezken sen çıplak gezerken kadın sana bakacak bu tuhaf değil mi? dinin esas kaynağına indiğimizde erkeğin de örtünmesi çıkıyor örnek araplar ama nedense arap olmayan erkekler açık allah sana özgürlük verip arapları hapis mi ediyor?
Aynen sende haklısın devam et
Elbeseleri genelde uzun olduğu için hoşuna gidiyor olabilir bazı kıyafetleri uzun ve dsr vücut hatlarini çok belli ediyor
Ya olabilir kadın olabilir
her açık minili ṣortlu mu geziyo sanki
Bol zengin gosteriyo zaten dar giyenler tiktok kullaniyodur
Hmm vucudun merak uyandiriyor sabah
Nasıl mutlu hissediyor isen öyle devam
Çok Edepli bir kızsın belli