Selamlar... Ben size göre soruyorum, yargıtayın dediği vesaire değil.

Selamlar... Ben size göre soruyorum, yargıtayın dediği vesaire değil.
Bana göre o takılar evlenen çifte bir katkı olması için takılıyor borçlarını ödemesi için bir yatırım olması için takılıyor kadının ya da erkeğin diye bir şey söylemem Çünkü takılarda her iki tarafında hakkı olduğunu düşünüyorum Bir taraf diğerinden habersiz takılar hakkında karar vermemeli
İkisinin de ortak hakkıdır bence ne saçma gelinin damatın demek yani bana aşırı saçma geliyor.
Ortak bir hesaba yatırılıp, ortak bir karar esnasında kullanılabilir. Yatırım, ev, araba, tatil amaçlı vs.
Kişisel kullanımda ihtiyaç olduğu zaman bile iki tarafında onayıyla olması gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana göre ortak olmalıdır her şey. ama pek takılmıyorum buna yani ben evliliğime bakıyorum o an aklıma para ya da altın gelmez. ticaret değil ki bu.
Elbette geline ait. Zaten para olarak bir kısmı, erkek tarafı düğün yaptığı için, düğün yerine ödeme yapıyorlar. Takılar bir kere gelinin. Geriye kalan para damat ve gelinin. Zaten harcamaları ona göre belirliyorlar..
Cevap
10Cevap
bence damat gelin ortak olmalı, sonuçta ikisi ayrı yaşamayacak, evlilik demek her olayda bir olmak demektir
Bence ortak olmalıdır. Bunun için kavga etmeye gerek yok.
Ortak. Düğün masraflarını bilmem nelerini anca karşılar.
Evlilik birlikteliktir sen ben olmamalı
İki tarafa da takılan onların şahsınadır.
Kadına takılan kadının erkeğe takılan erkeğin
Bize ait
Mahkeme gelinin diyo
Gelinin
Mahkeme kadının demişti sanırım
Çiftin ortak
haklısın
Yarı yarıya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?