İstanbul sözleşmesi geri geliyo. İstanbul sözleşmesinde bir ilke var. Kadının beyanı esastır. gelin bide ikin. kadınlar iftira atmazmı. kadınlar niye benden üstün. sabıkam silinsin lütfen ülkeyi terketmek istiyorum yeni gelecek hükümete duyurulur sabıkamı silin ülkeden gideceğim. silahlı yaralamadan sabıkam var. kadın erkek eşit olsun hakları. Kadının üstün tutulduğu bir ülke hayır asla. adalet karşısında bir kadının sözüne asla güvenilmez çünki yalancılar olacak.
kadın=erkek kadın erkek her konumda eşit olmalı adalette kadını kimse üstün tutamaz.
Kadın tecaüzü arttiysa devlet proje başlatsın her yere MOBESE koysun. ev hariç her yere.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadının beyanı da tehlikede olabiliyor çünkü iftiracısı, istediğini alamayınca suç atanı da çok ve genede bu ülkede biliyoruz ki kadınlara çok haksızlık yapılıyor. Nerde olay yok nefsi müdafa var o kişiler ceza alıyor nerde suç saldırı var onlar serbest kalıyor. Bence eşitlikte dahil gerçek bi adalet sistemi için daha çok uğraşıcaz.
Kadın beyanı esas olursa kadınlar bizi kafese alır
Bence sen sadece kadınlara taktın adalet kısmıyla ilgilen derim.
Kadın bana şu kadar para vermezsen bana tecavüz etti derim derse ve derse ne olacak
Anlıyorum düşünceni ama delilsiz bir şey olacağını zannetmiyorum.
Sen öyle san 35000 tane mağdur var delilsiz ceza evinde olan. bunların 10000 tanesi mağdur olduğu düşünülüyo çünki hiç bir tecavüz bulgusu olnadıği halde cezaevindeler
Olayı cinsiyet olarak tutmak değilde cinsiyet farketmeksizin adaletli davranılması lazım, ben o sözleşmeye zaten güvenmiyorum, Avrupa'dan aldıkları saçma sapan bir sözleşmeydi.
Biri sana bana tecevüz etti dese 18 yılı yapıştıracaklar sana çünkü kadın beyanı delil
Öyle hapse giren insan çok var, cinsiyet eşitliği altında saçmalık
Kadının beyanı esastır değil mağdurun beyanı esastırdiye geçiyor algıyı kesin. Erkeklere iyi hal inridirimini bu kadar konuşmayanlar İstanbul sözleşmesi ile kafayı bozmuş.
Erkeğe bı kadının tecavüz ettiğine inanmaz. ve ya bı kadınïn saldırdığına ama kadına inanacaklar. yani kadın beyanı esastır gibi bişey oluyo
Erkek erkeğe tecavüz ediyor. Erkek kız çocuğuna erkek çocuğuna tecavüz ediyor ama. Mağdurdan tek anladığın kadın mı ayrıca sadece tecavüz değil şiddet de var mağduriyette.
Linç kültürünüzü geliştireceğinize aklınızı kullanın. İfitira kadın %10 ise %90 gerçekten mağdur olan tiplerdir. İftiea atan kadının attığı iftira netleşince sizde tazminat davası açıp süründürün karşı tarafı madem
Kadın bana şu kadar para vermezsen bana tecavüz etti derim derse ve derse ne olacak
İspat sunması gerekecek. Hakimlerin lafa göre aaa bu suçlu diyip içeri atıyor falan mı sanıyorsunuz. şu an birini şikayet ettiğinde bile ispatlaman gerekiyor bazen ispatlasan bile iyi hal indirimi alıyor karşı taraf.
Ya ispat edemezsem hiç etrafta kamera yoksa 18 yıl yatalimmi ceza evinde ha konuş bakim
Cinayet işleyen bile 18 yıl yatmıyor az salla. Kim iftiradan 8 yıl yatıyor. Sen ispat edemezsen taciz tecavüz etti diyenden delil isterler oda ispat edemezse adli kontrol şartıyla salıyorlar dötünden hikaye yazıyorsun cidden
Bı tanıdığım tecavüzden 25 yıl aldı kız hamile şu an tanıyom kızıda tecavüzün cezası en az 18 yıl. senin dediğin cinsel taciz az cezadı olan bu tecavüz
Senin bı lafınla 18 yıl yatacam ben yokya
Kesin suçsuzdur kesinn.
Ulan tecavüzden 25 yıl aldı diyorsun iyiii olmuş.
Yok suçlu. amacım tecavüzün cezası ağır biri iftira atarsa ben ceza almak istemiyorum. adli kontrol 1 yıl ve altı cezalar oluyo yani ceza var yine
Ya sende zeka problemi mi var. Suçu kanıtlanmış gala iftira ile 18 yıl yatarım diyorsun.
Asıl senin zeka problemin var. olayı anlamamışsın biri bana iftira atsa 18 yıl alsam ne olacak diyorum ben