Hayır YOK
Evet VAR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce bu mümkün mü?4 çocuk yarim tepsi baklava çalıyor 16 yil hapis aliyorlar mekana girdiler gaspq düşüyor... çocuklar kasay8 ellemiyor bile 16 ile 19 yaş arasi... sonra deniz seki içici olarak kolain aliyor 4 yil yatiyor... Sonra akp genclik kollari baskani arabasında kokain partisi veriyor ve bu pudra şekeri diyor ceza almiyor. binali yildirimin oğlu antalya limandan tam 140 ton uyuşturucuyu alip limandan ayrilarak italyaya gidiyor ve belgeli olamsina rağmen ceza almiyor ve o 140 ton geri gelmiyor.. engin dilan katanoara teror paradi kumar dahi akliyor icerdeyken bile onlarin yeni acilan şube açılışını bi zat devlet yapıyor ve birkac ay sonra serbest kaliyor... rabia unutuluyor... babasi dava acti diye işin peşini birakmadi diye hapise atılıyor. Kuran kursunda 6 9 yas arasi cocuklara cinsel istismar yapılıyor ve soru onergesi bile verilmeden yayin yasagi geliyor.. narin daha dün gibi çocuğumuz okula gidecekti katledildi.. devlet ayiplari bir suçluyu bulmak bukadar zor değil oyaladilar gündeme taşıdılar neden yayin yasagi gelemdi bu kizimiza? dilan engin unutulsun da kapansın istediler. neden kuran kursu it hocaları taciz edip tecavuz edince yayin yasagi geliyor da bu çocuk aylardir gündemde? bir seyleri kapamak icin ot verilen mal bir millet varsa okadar rahatlar. bu ulkede adalet yok. turkiyw cumhuriyetini turkiyesini kaldirmak için iceriye oneri verildi. Bu dunyada en büyük terör aslinda şu an bu ülkeyi yönetenlerin yapmış olduğu eylemdir.. ben adaletin olmadığını ve sizlerin de bunu çok iyi bilip korkudan sustuğunuzu biliyorum. benim atam dedem ben özgür ve hür yaşayayım diye canını vermişken. Onlara olan vefa borcumu ne korkarak ne susarak ihanetle kapatamam. sonuna kadar Türk oğlu Türk ve GAZI MUSATAFA KEMAL. ATATÜRK üm. adalet yok ama er de olsa geç te olsa gelecek.. her kes yaptığının hesabini vericektir. ben buna inanıyorum. Gecen yemin teröründen de anlarsiniz. okadar konutan var ve cumhur baskani orada ama kesemediler yemin törenini.. guzel kimutanlar var planli bir şekilde biz burdayiz dediler. Mustafa kemalin askerleriyiz.. bu slogan basit bir slogan değildir. Guzel bir mesaj dir. hulusi akar vatanina sahip çıkamamış bir şaklaban dir. Biz gerçek komutanları görmek istiyoruz. vatanina milletine sahip çıkan bir komutan ki zaten o yerinde dir... emin olun şu an adalet yok... algi var korku var... neden mi? gidecekler hepsi yargilanacak.. hic kimsenin yaptığı yanina kalmaz... saygi sevgiler sorun bence çok harika gündemdeki soru olmali. emegine sağlık 🙏
Siz devletseniz ömer nerde? siz ömerseniz adalet nerde? siz adaletliyseniz bunca yoksulluğun, YOLSUZLUĞUN fakirliğın hesabı nerede...
Ülkemde adalet bulunmamaktadır!!!
https://www.youtube.com/embed/6dsgCz8qGaMCevap
4Cevap
Hayır YOK
Adalet fakire işliyor zengine işlemiyorsa adalet kelimesi benim için bir şey ifade etmiyor
Hiç olmadı ki!
dünya da adalet yok değil ki tr de olsun
yok hayir
Hayır yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar