En yakın arkadaşım benim. savunmami dinlemeyip benimle küstü ne yapmam lazım?

Arkadaşlar benim Rana diye bir arkadaşım var. Biz 6 kişilik bir arkadaş grubuna sahibiz okul da Furkan diye bir çocuk var, onun annesi falan bu kızı rahatsız ediyordu. Cocukta bu kızla uğraşıyordu biz sevmediğimiz için çocukla genelde dalga falan geçiyorduk bir gün şu okul dışı sınavlara girdik ben, bizim gruptan bir kişi ve o çocuk vardı. Çocuk sınav zor diye mızmızlaniyordu eve geldiğimde çocuğu sordular naptı falan diye bende "Furkan ağladı sınav zor diye" dedim sonra Rana bunu hemen annesine demiş galiba ondan sonra okula o çocuğun annesi geldi. Bana beni müdüre götüreceğini dedi bende olayı öğrenmek için neden dedim kadın benim böyle şeyler dediğimi ve bunun Rananin dediğini söyledi bende kabul edip müdüre gitmemizi dedim kadın duraksadi sonra ranayi da çağır dedi bende tamam diyip ranayi çağırdım kadın oradan gitmişti müdür yerine idaredeki görevli öğretmenlere anlatmış olayları müdürlerde bizim alanimiz değil kendi aranızda çözün demiş sonra biz konuştuk falan Rananin annesi sınıf grubuna "...'nin annesi bana ulaşabilir mi" demiş bende ranaya sorcaktim eve gitmeyi bekledim eve geldiğimde 3 tane ranadan mesaj vardı "... sen niye müdürün odasında öyle bir şey demedim dedin" demiş sonrada "atmışsın suçu bana bu kadar mı korkaksin" ve "bir daha benimle konuşma belliydi zaten" yazmış bende öyle bir şey demediğimi gerçekleri dediğimi yazdım ama çoktan engellemişti. Ortak arkadaşıma yazdım böyle böyle oldu diye sonra o da olayı sormak için mesaj atmış ama cevap vermemiş ona sıkıntı şu ki sınıfta benimle ugrasmasindan ve ortak arkadaşlarımızı bana düşman etmesinden korkuyorum tek arkadaşlarım onlar benim ailem ile konuştum onlar sınıfımı değiştirmemden yana ama ben yeni sınıfa ayak uyduramayacağımı ve beni dislicaklarindan korkuyorum ve bu sınıfa gerçekten alıştım ne yapmam lazım
En yakın arkadaşım benim. savunmami dinlemeyip benimle küstü ne yapmam lazım?