En yakın arkadaşımla başkaları yüzünden küstük ne yapmalıyım?

Benim 3 senelik çok yakın bir arkadaşım var. Aynı yerde oturuyoruz ve biz hep birlikte takılırdık. Ama arkadaşım bu sıralar bizimle aynı yerde oturan başka bir kızla takılmaya başladı. Şimdi size olanları anlatıyorum ; şimdi arkadaşımla ben hep ikili gezerdik ama bu aralar aynı yerde bizimle oturan 2 kişi daha aramıza girdi neyse şimdi aramıza bir kız daha katıldı ama o günlük yani hep dolaşmayacaktı bizimle o gün 5 kişi olduk. En yakın arkadaşım ve bir kız daha bizim arkamızdan yürüdüler ben gelsenize niye arkadan yürüyorsunuz dedim en yakın arkadaşımda biz özel bişey konuşacaz dedi ve gittiler 1 saat gelmediler sonra bizde salıncakta oturuyorduk oraya geldiler 5 dk sonra kalktılar nereye gidiyorsunuz dedim en yakın arkadaşımda biz sıkıldık yürüyecez dedi. neyse sonra işte bunlarla tekrar buluştuk biz tabu oynayacaktık ben telefonla konuşuyordum onlara haber vermeden eve gittim. Bugünde en yakın arkadaşım bana kanka ne yapıyorsun diye mesaj attı öyle konuştuk sonra konu burdan açıldı kavga çıktı ve gerçekten büyük bir kavga oldu arkadaşım numaramı sil seviyesiz gibi şeyler dedi sizce ben ne yapmalıyım ama arkadaşlığımız hemen bitecek kadar güçsüz değil böyle olmamalıydı
En yakın arkadaşımla başkaları yüzünden küstük ne yapmalıyım?