Dün 4 buçuk aylık bebeğim biraz rahatsızlandı öksürüyordu kusuyordu geçmeyince bende akşamında eşime hadi hastaneye gidelim dedim ölürüm de gitmem dedi sende gidemezsin dedi çocuğun için gideceksin dedim ablanın çocuğu hastayken beni geç saatte tek bırakıp hastaneye götürdün onları dedim kavga etmeye başladık sonra çocuğun ilacını gitmiş bana sormadan ablasına vermiş bende evde ilaç arıyorum dedim sen canım mısın onların babası yok mu bi de ne zamandır onlarda ilaç söylemedi de bana verdiğini bitirmişler nerdeyse bende aldım eşimin kafasına attım gidip yenisini alacaksın diye almadı yeğenlerine düşkün olduğu kadar kendi çocuğuna düşkün değil fazla yürümüyor zaten bitirme kararı aldık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Güzelim bir ailede bu tür tatsizliklar olur birlikte yaşamda böyle iniş çıkışlar olur zorluklar el ele verilirse başedilir. Sizde hastalanan çocuğu hastaneye götüremezsin nedeniyle bu sorun oluşmuş. Birde üstelik ilacinida kardeşinin çocuğuna vermiş bu aile arasında dayanışmanın bir göstergesidir. O an size lazım değilse ona vermek normal. Ateş yukseldiyse yapılması gereken ateş düşürücü kullanmak o yoksa sirkeli su ile vücudu silip giyisini azaltmak. Eşin acile götürseydi iyi olurdu. Bence bunu fazla sorun etmeyin, bunlar birlikte yaşamanın tuzu biberidir. Yarın çocuk büyüyünce babayı isteyecek bir inat uğruna geleceği düşünmeden gönülleri yıkmayın adamda acemi sizde acemisiniz sorunların üstesinden el ele verirseniz kalkarsanız. Bunu inada bildirirseniz çıkılmaz hale gelirsiniz. Çocuğun geleceği analı babalı büyüyünce mutlu bir ailede daha güvenli bir şekilde büyür ve geleceğine daha başarılı olur. Bunu siz hanımlar daha iyi bilirsiniz. Sizden ricam öfkeyle kalkan zararla oturur ata sözünü biliyorsunuz ara soğuyunca işi düzeltin geçmiş olsun mutluluklar diliyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar mantıklı konuşan birisini görmemiştim açıkçası çok doğru güzel konuşuyorsunuz ama kendi çocuğuna yapmayıp başkalarına yapması zoruma gidiyor
- +1 yıl
Haklısın arkadaşım, bu anne olmayla baba olmanın arasındaki farkı gösterir. Cennet neye annelerin ayağının altında boşuna söylenmemiş. Çocuk biraz büyüyüp serpilir babanın dikkatini çeker ondan sonra evlat sevgisinin tadına varır size mutluluklar dilerim. Bu konularda sorun olursa yardımcı oluruz önemli olan çocukların ve ailenin sağlığı mutluluğu selamlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun ben sadece ondan kurtulmak istiyorum başka bişey istemiyorum
- +1 yıl
siz annemisiniz? hayır!!! babamısınız? bence babasınız ama iskele babasısınız, böyle bir telkin nereede yapılır yahu?
çocuk hastahaneye gidecek yok ilaç ablamın çocuğuna verdim
defol git ablanın çocuğuna babalık yap, kendi evladına babalık yapma saçmalık yerindne olsam bu yorumu silerim yazım çok yazık - +1 yıl
bi git be edepsiz güzelim ile başlayan yorumunu iyi oku sonra gel bak çocuğun ateşine
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Savunulur bir yanı yok , çocuklar konusunda çok hassasım ve bence her anne babanın bu konuda hassas olması gerekiyor. Sen olması gereken , doğru olanı yapmışsın hastaneye götürülmesi gerekiyor son günlerde çok fazla hastalık yaygınlaştı ve çocuklar çok fazla hastalanıyor, bir anlık ihmal geri dönüşü olmayan sorunlar doğurabilir.
014 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bak dün iki tane sağlık ocağına gittim uzaktı bi de ben insan değil miyim çocuğum için canımı veririm ama yaptığı çok yanlış milletin çocuğuna koşuyor kendi çocuğuna sahip çıkmıyor
- +1 yıl
Başkasınınkine gitmese dersin ki , ya bunun huyu bu başımızın çaresine bakacağız ama başkasına gidip sana gitmemesi ve kendi çocuğu savunulmaz. Ben günlerce hastanelerde kaldım , bu konuda hassasım sende doğru olanı yapmışsın. Boşanma konusuna bir şey diyemem daha minik bir evlat var ortada ama kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor.
Soran+1 yılVermesi gerekiyordu ama vermedi bende böyle bir insanla yapamıyorum bana yaptı neyse dedim geçtim ama çocuğuma yapması zoruma gidiyor ya bu nasıl insan
Soran+1 yılAynen öyle değiştiremezsin kimseyi
Soran+1 yılEvet bazıları diyor evlenmeden önce düşünseydin niye evlendin ya evlenmeden önce böyle değildi işte peşimde köpekti şimdi değişti nerden bilecektim
Soran+1 yılAynen öyle diyorlar ya aynı evin içine girmeden tanıyamazsın diye o kadar doğru ki bana daha önce ne dedi biliyor musun seni bırakırım annemi bırakmam
Soran+1 yılAynen öyle hayatım zehir oldu ne yapacağımı şaşırdım ayırt edemiyor annesiyle karısının yerini
Soran+1 yılYani aynen öyle uzun zamandır çıkamadım inşallah çıkarım
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Tamam iyi dayı iyi kardeş * kötü baba kötü eş. Şimdi doktora götürmeyen adam ilerde şehir dışında okul kazansa ne yapacak. Eğer durum böyle net ise boşan bırak ilacı ama bebeğini doktor götürmeyen ve göndermeyen adam yaramaz
11 Yorumla
Soran+1 yılYani adam bile denmez ki ona yeğeni gitmiş kediyi sıkmış kedi kolunu ısırmıstı görsen hastaneye gitti götürdü kaç defa aradı evine gitti ama benim çocuğuma yapmadı bu zoruma gidiyor ya niye milletin çocuğu için yapıyorsun kendi çocuğuna yapmıyorsun
+1 yılÇok haklısın. Eğer kendi çocuğu herkesten sonra geliyor ise. Afedersin ama o kişiye baba değil adam bile demem. Çocuğun ve kendin icin en iyisini yapmışsın. Vicdan yoksunu insan. Verdiğin kararın doğru. Umarım etrafında ki kişilerin sözlerine kanıp geri dönmezsin. Kendi yüreğini kalbini dinle. Çevreni degil. Çünkü kimse sana hak vermeyecek ve olayları senin abarttıgini düşünecektin buyuk ihtimal.. hakkında hayırlısı olsun. Çocuğun ve senin icin. 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle çoktan başladı zaten etrafta konuşmalar yok çocuğunla nereye gideceksin kim bakacak bilmem ne dedim çalışırım bakarım elim tutuyor ayağım tutuyor çok şükür
- +1 yıl
Haklisn. Kendine guven ve pes etme. Kadın olduğun icin herkes konuşur. Özellikle aile içi. Senin yaşadıklarını kimse duymaz. Kendin icin ne doğru sen daha iyi biliyorsun. Kimseyi duyma. Başarırsın.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
57Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok iyi yapmışsınız
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ne kadar doğru ve net anlatıyorsun bilemem.
ama anlatımınaa göre böyle saçmalık olmaz. insan evlasını düşünmez mi.
ama hikaye bana seçma geldi. saniki açıklanmayan bir şeyler var.
hani adamda sevgi denen duygu yok desem yeğenlerini seviyor.
bir insan kendi çocuğunu sevmemesi imkansız. eğer böyle bir durum var ise olayın içinde başka ey var demektir. ve sen bize söylemiyorsun.
doğru net yorum için senin bir şeyleri gizlememen gerek. çünkü anlatımındaki koca kavramı yerine oturmuyor23 Yorumla
Soran+1 yılNeyi saklayabilirim ki her şey anlattığım gibi işte yeğeni için hastaneye koşarak gitti ama kendi çocuğu için gitmem dedi yani bizzat kendim yaşadım
- +1 yıl
arkadaşım ben de babayım
bir erkek yeğenini yani çocukları sever önemserken kendi çocuğu için oturup kalmaz.
burada bir sorun var. yani gerçekten gitmiyorsa o adamın avladı konusunda endişesi falan olabilir. yani bir baba evladı için sus pus oturmaz. ya o çocukları evladı görmüyor sizi aldattığınızı düşünüyor. ne bileyim yani böyle anlamsız hikaye olmaz
Soran+1 yılBak şimdi anlatayım o akşam eve geldi çocuğun ilacı vardı bu gitmiş ablasına vermiş bende verme demiştim niye verdin diye kavga etmeye başladık sonra kalk çocuğu hastaneye götürelim dedim ben gitmem sende gidemezsin dedi bu yani başka bişey yok bak 2 gündür sabahları kalkıp sağlık ocağına gidiyorum hangisi iyi gelir diye ablası da kaldırsın bi taraflarını gitsin baktırsın çocuğuna bu sebepten işte
+1 yılTam olarak anlayamadım cocukları sevmiyor desem yeğenine düşkün ama kendı çocuğunu umursamıyo seninle bı sorun olsa öyle çocuğu umursamıyo desem çocuğun ne suçu var? Anlatmadıgın eksik şeyler var ya adam kendi çocuğu olarak gormuyo mu hep mı böyleydi? ya da başka sorun mu var?
06 Yorumla
Soran+1 yılYani benim bildiğim başka bir sorun yok sadece kavga etmiştik o gün gitmiş çocuğun ilacını ablasına vermiş ben sadece dedim ki niye almadın çocuğun ilacını benden habersiz veriyorsun dedim bu yüzden kavga ettik kalk çocuğu hastaneye götürelim dedim öyle dedi işte
- +1 yıl
Aıle evine dönme sansın varsa ailenin yanına dön bi süre özlet kendini çocuğunuda dönerse senindir umursamıyorsa aç bosanma davasını ılerde daha cok sorun olur keske bunları evlenmeden önce konuşsaydınız
Soran+1 yılCanım benim evlenmeden önce böyle konuşmuyordu ki şunu yaparım bunu yaparım neler neler diyordu hem nerden bilecektim ki böyle değişeceğini insanın çocuğuna vicdanı yoksa kimseye olmaz ne diyebilirim ki ona
- +1 yıl
Aynen haklısın dedıgım gıbı aıle evıne donebılırsen hatasını anlayana kadar dön
Soran+1 yılZaten şu an evimde değilim ablama geldim bi iki gün
- +1 yıl
Iyisini yapmışşın
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haklısın
Kim olsa öyle yapardı
Neden öyle yaptığı hakkında sordunmu
Mutlaka bir sebebi olmalı
Kafasimi şarj etmiyor acaba
08 Yorumla
Soran+1 yılKafası yok ki olsa böyle yapar mıydı acaba
Soran+1 yılAslında beni seviyor ama sürekli ailesini savunuyor annesi ablası bıktım artık
Soran+1 yılAynen öyle işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor diyorum ki bak herkesin yeri farklı ama senin ailen var artık karın çocuğun var önceliğin biz olmalıyız diyorum hâlâ ablasına koşuyor
Soran+1 yılAnnesi diyor ki oğlum siz bana bakmayın karınla çocuğunla ilgilen diye ama artık yüzüme öyle konuşup arkamdan başka bişey diyor bilmiyorum
+1 yılNe alaka ya ölürmde gitmem ya aranızda bir şeyler olur veya olmaz ama hasta olan senin evlandın ya evladın canından birparça valla kötü oldum bacım eşine karsı Şu an acayip sinirim geldi 😡😡
035 Yorumla
Soran+1 yılO an bi de beni görseydin ilaç şişesini kafasına attım sinirden bizden uzakta gebersin ne giderim ne seni gönderirim dedi o akşam çıkmadım ama sabah kalktım iki tane sağlık ocağına gittim koşa koşa
- +1 yıl
şu an bebeğin durumu nasıl
- +1 yıl
Ve o cani hiç seni aramadımı
Soran+1 yılAramadı haberi yok ki niye gittin sen hasta ettin diyor başka bişey demiyor çok şükür kızım biraz daha iyi ilaçlarını kullanınca rahat uyudu gece
- +1 yıl
Rabbim şifa versin yavruna
- +1 yıl
Bu adam ne zamandan beridir sana karsı bebegine karşı böyle umursamaz
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun aslında evlendiğimizden beri diyebilirim çünkü sürekli annesini ablasını savunuyor beni kenara atıyor tamam ben bu zamana kadar sustum ama çocuğuma yapamaz böyle bişey elin p*cine gidecek benim çocuğuma kılını kıpırdatmayacak asla affetmem
- +1 yıl
Tabikide yaptıgı asla tasvip edilemez bu adama gercekten normal birinin yapacagı hareketler değil kardeşim ben bile sinir oldum siz severekmi evlendınız
Soran+1 yılYani çocuk olduktan sonra bi tuhaflaştı adam ne hamile olduğumu duyunca sevindi ne çocuğu olunca sevindi bilmiyorum ki
- +1 yıl
Annesi dediniz annesi size gelip gidiyor mu annesi torununa bakmaya gelıyor mu kızım dıye sana yardımcı oluyormu annesı
Soran+1 yılZaten annesiyle birlikte yaşıyoruz çalışıyor kadın evde de yardımı oluyor tabi dün hatta niye beni aramadın ben seni alırdım götürürdük hastaneye falan dedi
Soran+1 yılArtık yalandan mı yapıyor gerçek mi bilmiyorum
- +1 yıl
Kaynanan iyimis e peki oğlunun bu davranıslarını görmezden mi geliyor bu kadın
Soran+1 yılHayır tam tersi bişey olsa ona yüklenir bağırır hep benim yanımda duruyor şimdi Allah var zaten annesinin sözünden çıkmıyor ama ben istiyorum ki beni dinlesin ben annesinden değil ondan görmek istiyorum bazı şeyleri
- +1 yıl
Kac yıldır evlisin ve bu adamla severekmi evlendin
- +1 yıl
Yanı çoçuktan önce nasıldır bu adam bu adamı değiştiren bir etkenler mi oldu hayatına dair
- +1 yıl
var mı yasadıgınızı kötü olaylar
Soran+1 yılEvet severek evlendik daha 1 sene 2 ay olacak hamileyken falan iyiydi ama o zaman da çok kavga ederdi benimle mesela ben buna cinsiyet söylemek için bişeyler hazırladım niye önce annesine söylemedim diye kaç hafta konuştu tepemde kavga etti
- +1 yıl
Bu adam anneci bi adam anladım
Soran+1 yılNiye annemin ablamın haberi yok düşünsene çocuğumun cinsiyetini öğrenmişim bu heves bişeyler yapmışım yaptığına bak
- +1 yıl
Bak sen işini bilmiyprdun
- +1 yıl
Bilmiyorsun
- +1 yıl
Elinde annesi gibi büyük bir kozun vaarken ona karsı kullanamıyorsun
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Kaynananız sizi sevip sizi sayıyor dimi
- +1 yıl
Kötü bir kaynana değil diye umuyorum
Soran+1 yılYani evet oğlundan çok bana değer verir
- +1 yıl
İşte bunu kullanmalısın eşine karsı
- +1 yıl
Madem eşin seni dinlemiyor annesıne cok dinliyor sende annesı ile onu yolu getirmelisin anladın
Soran+1 yılNasıl mesela ne yapabilirim
- +1 yıl
Bak bu adam annesinin korkusundan seni aldatmaz bile
- +1 yıl
Sakıncası yoksa bana mesaj yolu ile ulaşabilirmisin eşin hakkında burada acık acık fikirler beyan etmim olur mu?
Soran+1 yılTabi
- +1 yıl
Beklıyorum
- +1 yıl
?
+1 yılÇocuğu hastayken ne demek ölürüm de hastaneye gitmem ya? Kalkıp kendin gitseydin dönüşte de evi terk etseydin keşke. Böyle psikopatla evli kalmak çocuğa haksızlık zaten.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten bu sabah götürdüm hastaneye ilaçlarını aldım evde de değilim şu an
Soran+1 yılGebersin daha beter olsun köpek
Soran+1 yılBenim zoruma giden şey ablasının çocuğuna gidiyor kendi çocuğuna gitmiyor var mı böyle bişey
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılişte durum ortada sokaktaki erkek köpeklerde baba ama işi bitince dişiyi yanlız bırakır, şerefsizlik başka şeyd eğil boşa gitsin şerefsizi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle valla o kadar doğru konuştun ki sokaktaki hayvanlar da yapıyor o babalığı
+1 yılÇok zor durum anlıyorum maalesef öyle babalar var Bu evlilik bitmemesi için dua evin yuva kurmak çok zor bu zmanda Hayırlısı olsun hakkınızda
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet yuva kurmak zor yıkmak kolay ama böyle de bir ömür geçer mi
- +1 yıl
Geçmez tabiki dua edin dua en büyük şifadır şifayı baska seyde aramamak gerek
+1 yılÖlseymiş de gitmeseymiş
yaşamış ne olmuş
baba olmuş yazık böyle
adam bile diyemediğiz şekilsizlere02 Yorumla
Soran+1 yılBaba olmaya hakkı olmayan insanları bu hale getirince böyle oluyor işte
- +1 yıl
maalesef
Ne ilginç babalar var. Babacik mi demeliydim. Hayat geçer mi böyle biriyle onu düşün ve kararını ona göre ver
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm zaten en doğrusu bitirmek bence yoksa ömrüm bitiyor onunla
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
+1 yılYok öyle bir dünya. Böyle bir hakkın yok. O çocuğu doğurup rezil etmek ne haddine madem en baştan doğurmayacaktın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen mi
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok sorumsuz bir eşin varmış umarım düzelir hemen arrılma kararı almadan önce düşünün oturup konuşun bence
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama 1 seneyi geçti bu adam böyle tamam herşeyi kabul ettik bana yaptıklarını saymıyorum ama çocuğuma yapmaması gerekiyordu bitirdi beni
- +1 yıl
Çok üzüldüm senin adına ne diyebilirim bilmiyorum inşallah düzelir yinede
Soran+1 yılİnşallah sanmıyorum ama
- +1 yıl
En hayırlısı olsun senin ve çocuğun için inşallah
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rıca Ederim
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Ilginc kendi cocuguna deger vermemek ne kadar sacmalik! Tamam yigeninede deger versin ama evladina insan nasil umursamaz olur
013 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bunu anlamıyorum önce kendi çocuğun gelir öldü de dün akşam biseyi yok diye hastaneye götürmedi çocuğu ama yeğenini kedi bi yerini çizmiş diye koşa koşa gitti yanında bekledi
Soran+1 yılÇocuğumun hakkını asla helal etmiyorum bak hamileyken de şimdi de her yere tek başıma gittim çocuğum için canımı veririm
Soran+1 yılAma ben bu adamı anlamadım ne çocuk için bişey almak istiyor ne bi yere götürmek istiyor bilmiyorum sanki yabancının çocuğu
Soran+1 yılBence de öyle çünkü yeğenlerine daha çok babalık yapıyor bahanesi ne biliyor musun evlendik hemen çocuk oldu alışamadım
Soran+1 yılYa olduysa oldu ne yapalım şimdi sokağa mı atalım çocuğu değer ver ben hem annelik hem babalık yapıyorum çağırdım bugün gelmesi hastaneye
Soran+1 yılAma o bahane bence yeğenine alışıyor da çocuğuna mı alışamıyor
Soran+1 yılBence de başka şansı yok ama anlamıyor işte bunu yapıyorum sanıyor ama olmuyor yani
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaban değil düşman sanırım seninle sorunu olabilir de çocuğu bu nasıl insan haysiyetsiz imkan varsa geç kalma
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok acayip.. insan evladına kıyar mı ya... boşa gitsin. olmaz olsun öyle koca
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ayrılmak istediğimi söyledim
Kendi bebeğine bu kadar duyarsız olabileni ilk defa duyuyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende görüyorum o kadar şaşkınım ki kimse de böyle insan görmemiştim
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. anlattıklarının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılOlur
Ne zamandır evlisin ki hiç tanımadan mi evlendin görücü usulü falan mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır tanışıp severek evlendik o zamanlar her dediğimi yapardı şimdi böyle oldu
Soran+1 yıl1 sene 2 ay oldu zaten ailesine karşı hep böyleydi ama ilk defa çocuğum hasta oldu onda da bunu yaptı işte
Soran+1 yılEvet p*slik işte rezil kendine bile faydası olmayan birisi
Soran+1 yılÇocuğum asla hata değil benim için kızımı yine olsa yine dünyaya getirmek isterdim
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanan bosnana ve yine olan çocuklara oluyor iyice tanımadan niye hemen çocuk yapıyorlar sonra en ufak sonrunda boşanma işte
00 Yorumla
+1 yılBelirli aykünün üstünde olmayanlar evlenmesin diye düşünüyorum. Çocuklar için çok üzülüyorum.
05 Yorumla
Soran+1 yılValla ben hem kendim hemde çocuğum için üzülüyorum Allah'ından bulsun diyecek bişeyim yok ama çocuğum için canımı veririm herşeyi yaparım
- +1 yıl
Öyle tabi evladınız sonuçta zaten tüm yük anneye yükleniyor. Bence evli insanlar en az 5 yol çocuk yapmamalı eşini tanımalı
Soran+1 yılO kadar haklısın ki ama ben beklemiyordum gerçekten sürpriz oldu daha neyin ne olduğunu anlamadan çocuk oldu çok şükür asla çocuğumdan şikayet etmiyorum ama bu kadar erken düşünmüyordum bende
- +1 yıl
Korunsaymış eşinizde aklı nerdeymiş sana ve çocuğa böyle davranmaya hakkı yok. Bence eşinizin karakteri bozuk bu bahane olamaz
Soran+1 yılAynen öyle bi de kendisi çocuk istiyordu hâlâ daha en az 3 tane çocuk olacak diyor dün kavga ederken dedim ki bi tanesine bakamıyorsun 2 tane daha istiyorsun sen baba olacak adam değilsin dedim utanmadan hâlâ çocuk istiyorum diyor ya rezil
Ona baba demezsen sevinirim nasıl bir mahlukmuş öyle
07 Yorumla
Soran+1 yılS*alak yazdım ama orası yanlış yazmış babalıktan haberi yok yeğenlerine babalık yapsın o beyinsiz
Soran+1 yıl1 seneyi geçti konuşuyorum ailene çocuğuna sahip çık bırak onları diyorum yok ya p*çlerim kendi babaları sahip çıkmıyor bu peşlerinde konuşuyor
Soran+1 yılAynen öyle kusura bakmasın hiç çekemem onu rezil p*slik en azından kafam rahat olur o da ailesiyle mi yaşıyor ne yaparsa yapsın bıktım hepsinden
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Doğru kararı vermişsin sen zaten. Bitirmek en doğrusu.
05 Yorumla
Soran+1 yılBence de çünkü artık dayanamıyorum kendi çocuğuna bu şekilde davranmasından
Soran+1 yılYani inat etti yok ben ölsem götürmem bilmem ne sende götüremezsin dedi ama gözüme uyku girmedi sabah kalkar kalkmaz götürdüm çocuğumu Allah'ından bulsun
Soran+1 yılRuh hastası p*slik
Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Her anne anne olmadığı gibi her baba da baba değil işte. Kocan dediğin gibi tam da canım :D
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle hem de önde gideni ama gözümde bitti şimdi nereye gidiyorsa gitsin
Soran+1 yılİyi bir dersi çoktan haketti aslında ama bitirmekten başka çözüm de yok yani olmuyor ne yapayım
- +1 yıl
Neler yaptığınızı bilmiyorum elbette ama karışıyor vs diye de yanlış anlamanızı istemem. Kakat bazı sorularda da görüyoruz çocuk hasreti çekenleri. Ne yapıyorlarsa çocuklar için yapmıyor muyuz, iyi bir konuşma ve ders gerekli daha fazlasında da ona göre hareket edilebilir elbette.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz haklısınız belki biraz fevri davranmış olabilirim ama gerçekten çok sinirlendim çocuğu hastaneye götürdüm dün neden götürüyorsun diye kaç defa kavga ettik en sonunda dayanamadım bitirelim dedim çünkü olmuyor ablasının çocuklarına gelince her şey var kendi çocuğuna sahip çıkmıyor o çocukların babası bile onları o kadar sevmiyor
- +1 yıl
Yaptığı aşırı yanlış sinir olmanız da çok doğal. Bu durum karşısında anlayışlı olan ve sana hak verenin o olması gerekiyor. Akşam müsait bir anda çayınızı, kahvenizi yaptığınızda oturduğunuz esnada konuşun yanlışlarını bir bir söyleyin. Normal biri ise eğer ben ne yapıyorum demeli. Bu konuşma olursa lütfen haberdar edin gerçekten insancıl mı merak ediyorum.
Soran+1 yıl1 senedir evliyim kaç defa konuştuğumu hatırlamıyorum anlamaz o yüzden boşuna kendimi yormak istemiyorum lanet olsun onun gibi babaya
Soran+1 yılAynen öyle o yüzden inşallah boşanıp kendi hayatıma bakarım
Soran+1 yılHaklısın bakalım hayırlısı
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. doğru olanı yapmışsın. En azından bir karar alırken ona sormak zorunda kalmazsın
00 Yorumla
+1 yılyerinde olsam sandalyeyi kafasına geçiririm kapı dışarı ederim
00 Yorumla
+1 yılBu tip erkeklere çocuk yapıpta evlatların hayatlarını mahvetmeyin yaaa 😏
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence de en iyisini yapmışın , sorumsuzluk örneği bir eşin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Cok ilginc neden olurumde gitmem diyor? Sanirim dogru karar almissiniz
00 Yorumla
+1 yılAynı benim kocam da öyle hamileyken hastalanıyordum umursamazdı doğurdum yine aynı adamın dünya umrunda değil tek derdi para para o da ablasının çoçukları için oluyor bitiyor elin adamınından düşen bebelere bitiyor ben böyle hayatın ….
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle sanki onların babaları yok ben hamileyken her yere tek başıma gidiyordum gelmezdi ki böyle adamlardan ne beklersin işte kendi babalarının umurunda değil veletler bizimki ölüyor onlara
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep böyle miydi davranışları buna benzer miydi
14 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu kadar değildi önceden zaten ilk defa çocuğum hastalandı böyle konusunca şok oldum gerçi bana ilgisi olmayanın çocuğuma olmamış çok mu
Cevap sahibi+1 yılAynn demek istediğim bu davrsnış bi anda ortaya çıkmamıştr böyle bi insanmış demek özgüven eksikliği falan mı var oyuzdn hastaneye gitmedş
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum neyi varsa canı cehenneme bu saatten sonra özgüveni yoktu ki zaten annesi tutturdu evlenin diye yoksa kendisi bi b*k yapamazdı
Cevap sahibi+1 yılAaa napcan şu an peki
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. şaka gibi insan kendi çocuu hastayken nasıl gitmez hastaneye böyle bişi olamaz
05 Yorumla
Soran+1 yılHem götürmüyor hem de o akşam bırakmadı ben gideyim ama dayanamadım sabah iki tane sağlık ocağına götürdüm bir de arayıp diyor ki sen neden gittin sen hasta ettin çocuğu
Soran+1 yılAçıkçası dün annesi beni aradı niye bana söylemedin götürürdük hastaneye dedi bende oğluna söyledim hiç bişey yapmadı ki dedim
Soran+1 yılTelafisi yok zaten bitti o iş benim çocuğum bu haldeyken o hareketi yaptı ya gözümde bitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet gayet iyi yapmışsın kafasında kırsaydın ilaç şişesini keşke !
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten attım da denk gelmedi elimde ne varsa attım
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de küçükken babam amcamın kızını çok severdi. Bize değer vermezdi. Annem kollardi bizi Şaşırmam böyle yapmasına
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGec bile kalmişsin... Hiç mi tanımadın böyle bir lavuktan nasl çocuk yaparsin
014 Yorumla
Soran+1 yılBenim tanıdığım zaman çok iyiydi ama şimdi çok değişti
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ama sabah sabah çok sinirlendim özelikle sana nasl böyle bi adamla yaşayıp ona koca diyorsun çocuğuna merhamet etmeyen kimseye edemez sen hayla boyle bu lavukla yasiyor aynı yatağa giriyorsun
Soran+1 yılYok ben kızımla uyuyorum uzun zamandır çocuğuma değer vermeyen adamla işim olmaz ama tamamen kurtulmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBencede tamamen kurtulman lazım zaten babalik yapmıyor madem tek başına buyutursun
Soran+1 yılTek başıma olsam kafam daha rahat eder en azından
Cevap sahibi+1 yılTabikide en azından kocam var demezsin kimseye ihtiyaç duymadan işlerini hal edersin
Soran+1 yılAynen öyle en iyisi o zaman erkeğin eline bakmak bana göre değil
Cevap sahibi+1 yılNormalde keşke boşanmasan ve ben şimdiye kadar kimseye boşanmayı tavsiye etmem bu zamanda bu ülkede boşanmış kadın olmak çok zor ama seninki de adamliktan nasip almamış koca demeye bin şahit lazım erkek demeye dilim varmıyor ondan uyuz oldum ona ondan onunla olmaktansa boşan daha iyi diyorum
Soran+1 yılBende istemezdim inan kimse boşanmak için evlenmiyor zaten ama böyle olmaktansa hiç olmasın daha iyi böyle de ben bakıyorum çocuğuma ayrılınca da bakarım adam olsaydı böyle yapmazdı
Cevap sahibi+1 yılYani en azından o yokken ablasını annesini görmez onlara yaptıklarını kafaya takmaz siler atarsin... Umarım yaşın gençken adam gibi biri çıkar karşına da koca olacak baba olacak biriyle evlenirsin
Soran+1 yılAynen öyle dediğin gibi benden sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar umurumda değil görmem etmem herkes ailesiyle mutlu olurken o da bekler bi köşede
Cevap sahibi+1 yılUmarım hakinda hayirlisi olur daha mutlu olursun o adamla geçmez zaten bir ömür o çocuğa yazık kız çocuğu hep baba sevgisi bekleyecek o varken de böyle yaparsa kız kendine olan tüm güvenini bitircek dışarda sevgi arayacak ama baba başta yoksa en azından bi beklentiye girmeyecek
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun kendi çocuğuna sevgi veremeyen bir insan hayatımızda olmasa daha iyi olur
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle en azından öyle adamı koca die koynuna almazsın bide onu mutlu etmezsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa kesin olarak mı üzüldüm şu an mutlusunuz diye düşünüyodum 😔
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyleydik ama bu olaylardan olamayız maalesef benim çocuğumu düşünmeyeni bende düşünmem kim olursa olsun
Cevap sahibi+1 yılYa evet çok haklısınız ama belki hatasının farkına varır
Soran+1 yılSanmıyorum canım 1 seneyi geçti ömrüm bitti tükendim ona laf anlatmaktan yoruldum artık olmuyor ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılUmarım en hayırlısı, nasıl mutlu olacaksanız öylesi olur. Mutlu olmayı hak eden bir annesiniz en başta
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim zaten her şeyi çocuğum için istiyorum onu daha huzurlu bir ortamda büyütmek için ne gerekiyorsa yaparım
Cevap sahibi+1 yılİnşallah her şey gönlünüzce olur bebeğiniz çok şanslı 🌸
Soran+1 yılİnşallah canım çok teşekkür ederim ❤️
Cevap sahibi+1 yılNe demek ❤️❤️
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bi adammış ya. Sorumsuz. Ondan ne baba olur ne de koca
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor zaten kendi çocuğundan haberi bile yok ama o veletler hasta olsun hemen koşar gider
- +1 yıl
çocuk üvey evladı sanki. Nasıl bir insan anlaşılır gibi değil.
Soran+1 yılÜvey olsa insanın yine yüreği sızlar ama bunda o yok
- +1 yıl
Sağlam bi sopa lazım bu adama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni sakın yanlış anlama ama senin kocanı s. k. r. i. mmm
00 Yorumla
+1 yılHemen öyle bitirilmez bunu evlendiğin kişinin anne babasına söyle onlardan yardım iste ama işte bir terslik var
06 Yorumla
Soran+1 yılBabası yok annesi aradı beni zaten niye bana söylemedin götürürdük dedi
- +1 yıl
Belki baba sevgisini ariyordur
- +1 yıl
Bundan dolayı escinselde olabilir
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
Erkeklerle seni aldatacak
- +1 yıl
Gocan
Bitirmekle en doğru kararı vermişsin en iyisi ayrılmak öyle adamdan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılCocuguna bana olamayan sana es de olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılYani aynen öyle
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tam bir aptalmış doğru karar
01 Yorumla
Soran+1 yılAptal ki hiç sorma en başından verilmesi gereken bir karardı aslında
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu çok ağır bi karar öyle hemen karar almayın
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapabilirim
- +1 yıl
Olayları daha agırdan almaya çalışın her açıdan düşünmeye çalışın ayrılırsam ne olur nası gecinirim Herseyi ince ince düşünün, bakın ben kendimi sizin yerinizdeymis gibi düşünüp cevap vermeye çalışıyorum, aile de önemli ailenin vereceği destekler (maddi manevi) de önemli, o çocuk tek büyicek baba sevgisi itaati görmicek, maddi durumunuzu bilmiyorum belki iyiidr ama manevi tarafta büyük kayıplar olucak olmadı uzman bi psikolog yardımı alın olmadı eşinizi ikna edip aile terapistine gitmeye çalışın yuvaniz için çabalayın en sonuna kadar mücadele edin ancak pes ettiğinizde bu kararı alın herseyin sizin için hayırlı olmasını diliyorum
Soran+1 yılAslında o kadar doğru özetlemişsiniz ki çok haklısınız yani bütün bunları düşünmek gerekiyor kimse kimseye sahip çıkmaz ailen bile belki de boşanmayı düşünerek yanlış yapıyorum bilmiyorum ama bu destek almam şart bunun farkındayım
bu çocuk ondanmı?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılZaten kabullenemedi çünkü sürekli diyor ki çocuk çok erken oldu bu kadar zamanda beklemiyordum hemen olacağını düşünmemiştim daha neler neler
Soran+1 yılİyi de kendi çocuğunu kabullenemiyor yeğenlerini daha çok seviyor nasıl oluyor
+1 yılEn iyi ve en sağlıklı karar bi ömür gitmez
02 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor zaten o yüzden uzatmanın alemi yok
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur
+1 yılBöyle babalar (!) var mı cidden ya
07 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Çok acı bir durum. İnsan öz evladına nasıl böyle davranır. Yeğenleri de kıymetli elbette ama diğer tarafta kendi çocuğu var.
Soran+1 yılDüşünmüyor işte benim bitirmeyi istediğim sebepte bu sen onlar için hastaneye koş kendi çocuğuna sahip çıkma olacak iş mi kim yapar bunu
- +1 yıl
Yazık gerçekten çok yazık. Eşindir elbette laf söylemek haddime düşmez, Allah ona akıl fikir versin.
Soran+1 yılİnşallah ama sanmıyorum kafam da bitti bundan sonrası da beni ilgilendirmez zaten
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah
+1 yılSakin sakin konuşun
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum anlamıyor 1 senedir konuşuyorum yok artık pes ettim
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biri olduğunu bilmiyor muydun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden hiç böyle değildi ki
- +1 yıl
Belki de sen görmüyordun
Soran+1 yılEvet o da olabilir
- +1 yıl
Maalesef siz kadınlar bazı konularda körsünüz, ancak bazı şeyleri sonradan görüyorsunuz ki bazen iş işten geçmiş oluyor
Doğru olanı yapmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de gerçekten ömrümü yedi bir senede artık pes ettim yoruldum
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Ben öyle kocayı çöpe atarım daha çok işe yarar
01 Yorumla
Soran+1 yılÇöpe bile değmez inan olmaz olsun
Mantıklı bu iş olmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok haklısın öküzle
00 Yorumla
+1 yılcok dogru bir karar gec bile kalinmis
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok geç bil3 kalmissin
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyonuz böyle erkekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende babayım sanmıyorum böyle bir insan olsun.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapt nız çalıstormusnz
00 Yorumla
+1 yılzor dostum zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyiki bitirmişsin. Doöru bi karar
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de böylesi daha iyi olacak diye düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir adama baba da denmez zaten
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sorumsuz kocayla olmaz zaten. Boşan gitsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim çocuğum hastayken hastaneye bile götürmüyor. Bitirme kararı aldık, iyi mi yaptık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler