Ailem üstüme geliyor ne yapmalıyım?

merhaba ben 20 yaşındayım ailem çok baskıcı aynı zamanda aşırı üstüme geliyorlar bu sene yeni liseyi bitirdim ardından sürekli işe girmemi istiyorlar iş bulamıyorum ama yine de üstüme geliyorlar evde takılıyorum genelde malum baba parası yiyemiyorum hep oyun oynuyorum pc de takılıyorum anneme yardım edilmesi gereken ne varsa tamamlayıp odama geçiyorum hep bağırıyor odandasın çıkmıyorsun yeter boğuyorsun artık beni diyor bu sene staj yaptığım da bile benim paramdan telefon aldılar ne zaman dışarı çıkmak istesem asla para vermiyorlar sadece yol parası alıyorum oda 10tl babam her akşam eve geldiğinde sadece göz göze geliyor 5 lafından 4 ü işe gir annem ve ablamda öyle ablam üniversite okuyor çalış burs ver bana diyor resmen hayatlarının kölesi yapmaya çalışıyorlar beni annem her kızgın olduğun da özürlüsün sen konuşma üniversiteye gidemezsin çalışmıyorsun diyor evet çalışmıyorum çünkü hiç bir zaman arkamda olmadılar hep ablamı desteklediler gram hevesim yok içime kapandım insanlarla iletişim kuramaz oldum utangaç biriyim ve aynı zamanda işitme kaybım var duymakta zorluk çekiyorum cihaz kullanmıyorum işe bu yüzden giremiyorum istemiyorum dinlemiyorlar ablam geldiğinde annemle arkadaş gibiler hep beni küçümseyerek konuşuyorlar ben her sohbet ettiğimde mutlaka banyoya geçip göz yaşı döküyorum bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum ailemden. odamda takılıyorum ve onlara yük olmuyorum bu zamana kadar yaptığım iyilikleri hep unuttular ablamın saygısızlığına razılar resmen iki küçük kardeşim var her sabah onlara bakmam için uyandırıyor ne yapacağımı bilmiyorum resmen ev kızı oldum kıyafetlerim bile yok montumu telefonumu bile arkadaşımdan aldım 10 senedir milletin 2. el telefonuyla idare ediyorum babam hiç bir şekilde bana destek olmadı hep ablam ne isterse verdi hayatımda tek bir dostum var her zaman yanımda bir tek onu seviyorum doldum ve diyeceklerim bu kadar..
Ailem üstüme geliyor ne yapmalıyım?